Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτωντας τις τιμες, χρεωνουν 84$ τα 2 εξτρα γιγα ραμ.

Οποτε με αυτη τη λογικη γιατι να μην εβγαζαν μια εντρυ λεβελ εκδοση με 4 γιγα αντι για 6 στα 327$ (411-84) να πουλησει σα ζεστο ψωμακι.

Αλλιως αν δεν ειναι οντως το κοστος 84$ για τα 2 γιγα ραμ, τοτε σημαινει οτι ψαχνουν για μ@μ@κες για το 8/128.

Δημοσ.

@nfsmw_gr ε καλά μάλλον άλλη χρήση εννοείς εσύ βαριά

Τώρα που πάω σκ παραλία εκτίμησα πολύ την μπαταρία

Mate 9 4000 mha μπαταρία

Παραλία φως 100%

4g με χαμηλό σήμα

Χρήση browsing

Βγάζει δεν βγάζει 3 ώρες sot.....

Αυτό σημαίνει με βαριά χρήση 2 φορτισεις την μέρα και μηλαμε για μπαταρία 4000 mha

Για την ώρα ο μόνος τρόπος να έχεις καλή αυτονομία είναι μέτρια συσκευή με τεράστια μπαταρία

Πχ με ίδια χρήση με το mi mix βγάζω 4 ώρες και κάτι ψιλά (αν και έχει λιγότερο φωτηνη οθόνη από το Mate αλλά και πάλι

Τι να σου πω, εχω LTE, messenger, chrome και clash of clans 90% της ωρας που το χρησιμοποιω ανοιχτο, βγαζω 5-6 SOT αν το φτασω στο 0%.

Μαλλον δεν παει κατι καλα με την συσκευη σου φιλε μου.

Μια φορα το βραδυ το φορτιζω, αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας κι έχω δει σχεδόν όλους τους επεξεργαστές κινητών και κατ'επέκταση πολλές συσκευές, αν θέλετε πραγματικά ΚΑΛΗ αυτονομία, θα κοιτάτε ένα πράγμα για τη συσκευή: snapdragon 625. Τέλος

Υπάρχει και ο 660 που δεν είναι καβουρντηστηρι και είναι επίσης ενεργειακά χαμηλός στα 14nm, με α53 πυρήνες δεν θα έχεις full smooth εμπειρία....

Δημοσ.

Υπάρχει και ο 660 που δεν είναι καβουρντηστηρι και είναι επίσης ενεργειακά χαμηλός στα 14nm, με α53 πυρήνες δεν θα έχεις full smooth εμπειρία....

Με το moto z play, τεζα smooth εμπειρία χρήσης είχα. Πολύ πιο smooth από άλλες συσκευές, όπως nexus 6p
Δημοσ.

Τι να σου πω, εχω LTE, messenger, chrome και clash of clans 90% της ωρας που το χρησιμοποιω ανοιχτο, βγαζω 5-6 SOT αν το φτασω στο 0%.

Μαλλον δεν παει κατι καλα με την συσκευη σου φιλε μου.

Μια φορα το βραδυ το φορτιζω, αυτο.

mate 9 / s7 edge / mi max...

και τα τρια χαλασμένα... πρεπει να ειμαι γαντεμης...

Δημοσ.

Η να περνας εφαρμογες που ρουφανε πολυ μπαταρια και στα τρια.

Η να εχεις φωτεινοτητα στο μαξ παντα.

Τεσπα δεν ειναι δουλεια μου να σου βρω το προβλημα σου, εγω σου ειπα πιανω 5-6 sot αν το φτασω στο μηδεν, αν μπορω εγω μπορεις και εσυ μπορει και ο καθενας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

μια χαρά είναι το λειτουργικό,είχα το lumia 640 και κράταγε 2 μέρες μια χαρά με 2500mah , το p8 lite με 2200mah κρατάει λίγο λιγότερο με ίδια χρήση δηλαδή αντί το βράδυ της δεύτερης να έχω 25% μπαταρία θα έχω πέσει στο 10%. 

βέβαια δεν κάνω με κανένα απο τα δύο βαρβάτη χρήση, μόνο τηλέφωνα (κάτω απο ώρα/μέρα) και να στέλνω κανένα viber/messenger.

OK, συμπερασμα λοιπον, φταιει το λειτουργικο, γιατι με την δικη σου χρηση (σαν απλο τηλεφβνο δλδ) ειναι οκ.....

Δημοσ.

OK, συμπερασμα λοιπον, φταιει το λειτουργικο, γιατι με την δικη σου χρηση (σαν απλο τηλεφβνο δλδ) ειναι οκ.....

αμα έχεις ανοιχτά με priority 10 launchers,messengers και ότι παπαγια κατεβάσεις θα την ξεζουμίσει και τα windows τα κλείνουν όλα και κάνουν οι messenger 10 μέρες να ανοίξουν.

άμα βάλεις messwger(fb),viber και κανα δυο εφαρμογές μόνιμα να τρέχουν μια χαρά διαχειρηση κανει.

Κοιτωντας τις τιμες, χρεωνουν 84$ τα 2 εξτρα γιγα ραμ.

Οποτε με αυτη τη λογικη γιατι να μην εβγαζαν μια εντρυ λεβελ εκδοση με 4 γιγα αντι για 6 στα 327$ (411-84) να πουλησει σα ζεστο ψωμακι.

Αλλιως αν δεν ειναι οντως το κοστος 84$ για τα 2 γιγα ραμ, τοτε σημαινει οτι ψαχνουν για μ@μ@κες για το 8/128.

σε κάποιες κατηγορίες απλα δεν υπάρχει vfm,βλέπε επεξεργαστές intel i7 4c/8t = 350 ευρώ όταν 8c/16t = 1200 ευρώ......

οι εταιρείες στα ψηλά δεν νοιάζονται αν είναι vfm και αυτό είναι το λογικό, αν θέλεις το κάτι καλύτερο απο την μεσαία κατηγορία 200+ ευρώ θα το πληρώνεις μη γραμμικά (κόστος-απόδοση).

Δημοσ.

Το Mi max έχει σίγουρα 6 ώρες sot με όλα ανοιχτά και τέρμα φωτεινότητα. Το είχα και το ξέρω. Τώρα αν βάλεις κάνα απαιτητικό παιχνίδι με φουλ φωτεινότητα και Internet όλη μέρα συν συγχρονισμοι θα σε πάει 4 ώρες.

Δημοσ.

σε κάποιες κατηγορίες απλα δεν υπάρχει vfm,βλέπε επεξεργαστές intel i7 4c/8t = 350 ευρώ όταν 8c/16t = 1200 ευρώ......

οι εταιρείες στα ψηλά δεν νοιάζονται αν είναι vfm και αυτό είναι το λογικό, αν θέλεις το κάτι καλύτερο απο την μεσαία κατηγορία 200+ ευρώ θα το πληρώνεις μη γραμμικά (κόστος-απόδοση).

Αυτο θα ηταν λογικο αν αλλαζες κατηγορια αποδοσης.

Εδω μενουν ιδια τα τεχνικα χαρ/κα και αλλαζει μονο η ραμ.

Στο παραδειγμα σου δλδ, σα να συγκρινουμε 2 ιδια i7 core pcs με το ενα να εχει 2gb ραμ παραπανω και τεραστια διαφορα στη τιμη.

Δημοσ.

Η να περνας εφαρμογες που ρουφανε πολυ μπαταρια και στα τρια.

Η να εχεις φωτεινοτητα στο μαξ παντα.

Τεσπα δεν ειναι δουλεια μου να σου βρω το προβλημα σου, εγω σου ειπα πιανω 5-6 sot αν το φτασω στο μηδεν, αν μπορω εγω μπορεις και εσυ μπορει και ο καθενας.

Για του λογου το αληθες, σημερινη χρηση.

Και τελικα 3100mah εχω οχι 3250 οσο σου ειπα πριν, ακομα χειροτερα δηλαδη.

Εβγαλα με 3100mah αυτο και εσυ με 4000mah δεν βγαζεις 3 ωρες.

post-157477-0-54959400-1496845554_thumb.png

post-157477-0-65846900-1496845556_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...