vchristod84 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μιας κι έχω δει σχεδόν όλους τους επεξεργαστές κινητών και κατ'επέκταση πολλές συσκευές, αν θέλετε πραγματικά ΚΑΛΗ αυτονομία, θα κοιτάτε ένα πράγμα για τη συσκευή: snapdragon 625. Τέλος
Black Demis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 @ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ, αυτό που περιέγραψα είναι εθισμός δλδ? Βαριά χρήση = τέρμα το φως + χαμηλό σήμα + χρήση 4g με χαμηλό σήμα Η βαριά χρήση = βαρβάτο game + τέρμα το φως Η βαριά χρήση = εγγραφή video 4k + τέρμα το φως Με λίγα λόγια βαριά χρήση = να φτάνει συσκευή στα όρια
Black Demis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 @ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ, αυτό που περιέγραψα είναι εθισμός δλδ? Βαριά χρήση = τέρμα το φως + χαμηλό σήμα + χρήση 4g με χαμηλό σήμα Η βαριά χρήση = βαρβάτο game + τέρμα το φως Η βαριά χρήση = εγγραφή video 4k + τέρμα το φως Με λίγα λόγια βαριά χρήση = να φτάνει συσκευή στα όρια 1
dark_projection Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 στην πραγματικοτητα βαρια χρηση εννοουν ανοιχτο fb ,messenger k παιχνιδι η browser πραγματα που κανει οποιοδηποτε συγχρονο κινητο με 2gb ram + ps οταν λενε επαγγελματικη χρηση εννοουν ολα τα παραπανω + gmail 1
cookie-crisp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εγω με το P9 Lite εχω 4g απο της 7 τ πρωι εως της 2, χωρις να το χρησιμοποιήσω αλλα τρέχει backround messenger κ gmail, γυρνάω σπιτι, συνδέομαι με wifi κ φτανω τα 65% μετα αμα είμαι συνέχεια online αμα βγω το βραδυ γ καφε κ γυρίσω θα ειμαι με την ψυχή στο στομα γτ θα παιζω στα 7% με 20% μαξ. Ενα powerbank πρεπει να παιζει σε ολους γ καμια ατυχη στιγμή
georgepppo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 βαριά χρήση και κουραφέξαλα, άμα έχετε τόσο βαριές απαιτήσεις πάρτρε μια powerbank ρε παιδιά έλεος άμα παίρνεις κινητό 500 ευρώ και δεν σε φτάνει η μπαταρία πάρε μια powerbank στα 20 ευρώ με 12500mah και θα έχεις 2-3 φορτήσεις και τέρμα η γκρίνια.....αμάν πια υπάρχουν κινητά και με μεγάλη μπαταρία αλλά το θέμα είναι ότι πάλι γκρινιάζετε γιατί είναι χοντρά και βαριά οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι καναταλωτές είναι τραγικοί που τα θέλουν όλα μαζί σε ένα και όταν κάνουν πως το πλησιάζουν οι εταιρείες αυτό πάλι θα γκρινιάζουν γιατί μετά απο μια ωρα gaming Θα ζεσταίνεται το κινητό. λες και δεν υπάρχουν νόμοι της φυσικης και οι εταιρείες είναι μάγοι και θα τα φτιάξουν όλα η μπορούν να τα φτιάξουν και δεν το κάνουν. τέλος τα 8gb ram και οι αφίσες με κλαρινογαμπρούς είναι επειδή εδώ και καιρό έχει κορεστεί η αγορά και δεν ξέρουν τι άλλο να βγάλουν για να πουλήσουν,μέχρι που αρχίσανε να βγάζουν πάλι nokia...... 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Wow εχει ολα τα επιθυμητα χαρακτηριστι..420 ευρω No thx bye 1
Hetfield Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 stopped reading...Η μπαταρια μια χαρα ειναι. Το λειτουργικο φταιει που την ξεζουμιζει. Wow εχει ολα τα επιθυμητα χαρακτηριστι..420 ευρω No thx bye Τι; Δεν εχει 100€; Απατο θα παει. Τα καλα τσιπακια φιλτατε κοστιζουν το ιδιο και στον κινεζο και στον Αμερικανο. Deal with it. 1
georgepppo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Η μπαταρια μια χαρα ειναι. Το λειτουργικο φταιει που την ξεζουμιζει. μια χαρά είναι το λειτουργικό,είχα το lumia 640 και κράταγε 2 μέρες μια χαρά με 2500mah , το p8 lite με 2200mah κρατάει λίγο λιγότερο με ίδια χρήση δηλαδή αντί το βράδυ της δεύτερης να έχω 25% μπαταρία θα έχω πέσει στο 10%. βέβαια δεν κάνω με κανένα απο τα δύο βαρβάτη χρήση, μόνο τηλέφωνα (κάτω απο ώρα/μέρα) και να στέλνω κανένα viber/messenger.
mordred Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Super το μόνο κακό η απουσία υποδοχής για ακουστικά...
kostasSTi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εγω με το P9 Lite εχω 4g απο της 7 τ πρωι εως της 2, χωρις να το χρησιμοποιήσω αλλα τρέχει backround messenger κ gmail, γυρνάω σπιτι, συνδέομαι με wifi κ φτανω τα 65% μετα αμα είμαι συνέχεια online αμα βγω το βραδυ γ καφε κ γυρίσω θα ειμαι με την ψυχή στο στομα γτ θα παιζω στα 7% με 20% μαξ. Ενα powerbank πρεπει να παιζει σε ολους γ καμια ατυχη στιγμή Το P9 lite το σχέση έχει; Μιλάει για συσκευή με τον τοπ επεξεργαστή την χρονιάς, τον 835. Το Ρ9 είναι μια φθηνή συσκευή της περασμένης χρόνιας, με χαμηλή επεξεργαστική ισχύ, άρα και κατανάλωση.
f0ukas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 stopped reading λεει ο σχετικος.... 3200 mah με αυτονομια κατσε καλα.. αλλα δνε του αρεσε του φίλου.. που 99% ειναι κατοχος iphne 4s
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τα καλα τσιπακια φιλτατε κοστιζουν το ιδιο και στον κινεζο και στον Αμερικανο. Deal with it. Παλι καλα που γραφονται που και που και 2 γεγονοτα στο forum γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Μαλλον καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι και η Oneplus γιαυτο το λογο και αργει να ανακοινωσει/κυκλοφορησει το επομενο της κινητο,για να εχει πεσει δηλαδη το κοστος του επεξεργαστη αυτου που θα εχει το επομενο της κινητο. Το πολυ ενδιαφερον που πραγματικα εχει το παραπανω Zte που βλεπω και προσπερνανε οι περισσοτεροι ειναι η πιστοποιηση IP67. Σε γενικες γραμμες ειναι απο τα πραγματα που δεν βλεπουμε στα διαφορα κινεζικα κινητα,και σιγουρα και αυτο ανεβαζει οσο να ναι το κοστος αγορας. Στα υπολοιπα κλασσικα η αυτονομια της μπαταριας θα ειναι απλα οκ μιας και η αναλυση παρεμεινε στα 1080p,και φυσικα το μεγαλο προβλημα της συσκευης θα παραμεινει η υποστηριξη της εταιρειας σε αναβαθμισεις(και ισως και το service)/UI της εταιρειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα