Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των συσκευών nubia –πρόκειται για ένα επιτυχημένο sub-brand της ZTE, όπως θέλει και η Huawei να μετατρέψει την honor- έχει την ονομασία Z17.

To νέο κορυφαίο κινητό της nubia βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 835 SoC και διαθέτει 6GB ή 8GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ τρέχει Android 7.1.1 Nougat μαζί με nubia UI 5.0.

Στην πρόσοψη, η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και συνεπικουρείται από ευρυγώνιο σύστημα φακών 80-degree με διάφραγμα f/2.0. Στην “πλάτη” του, το σύστημα της κύριας κάμερας βασίζεται σε δύο συστήματα φακών και ισάριθμους αισθητήρες, στα 23 Megapixels και στα 12 Megapixels και υποστηρίζονται 2x οπτικό ζουμ (Optical zoom) καθώς και 10x δυναμικό ζουμ (Dynamic zoom).

Η οθόνη του nubia Z17 έχει διαγώνιο 5,5 ιντσών και υποστηρίζει 1920 x 1080 pixels (403ppi) και προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί τύπου 2.5D Gorilla Glass. Η συσκευή ενσωματώνει μπαταρία 3200mAh και υποστηρίζει τη τεχνολογία Quick Charge 4.0 της Qualcomm, και επομένως μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 50% σε μόλις 25 λεπτά. Η εταιρεία υπόσχεται επίσης αυτονομία έως και δύο ημερών με μία φόρτιση, χάρη σε ένα χαρακτηριστικό που ονομάζει NeoPower 3.0, και το οποίο φροντίζει να αναστέλλει τη λειτουργία διεργασιών στο παρασκήνιο.

Το nubia Z17 καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και επομένως αντέχει στο νερό σε βάθος έως και 1 μέτρου ενώ διαθέτει ηχείο με υποστήριξη Dolby Atmos αλλά και IR blaster για να χρησιμοποιείται και ως τηλεχειριστήριο για διάφορες συσκευές στο σπίτι. Από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 LE, GPS και USB Type-C (η συσκευή δεν διαθέτει υποδοχή 3.5mm).

Θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα, σε Black Gold, Black, Red, Soft Gold και Blue και σε τρεις εκδόσεις, με 6GB RAM και 64GB storage, με 6GB και 128GB storage και με 8GB RAM και 128GB storage με τιμή ¥2799 ($411), ¥3399 ($499) και ¥3999 ($583) αντίστοιχα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με την υπαρχουσα τεχνολογικη προοδο (τουλαχιστον αυτη που ξερουμε η που διαρρεουν οι εταιρειες η που εχει παρουσιαστει στην αγορα)

πραγματικο bezel-less ειναι μονο αυτο

https://www.youtube.com/results?search_query=mi+mix

ολα τα υπολοιπα που εχουμε δει ειναι bezel-less wannabe η bezel-less επειδη ετσι το βαφτισε η εταιρεια η bezel-less επειδη ετσι λενε τα fanboys

• Like 2
Δημοσ.

stopped reading...

Σιγα, λες και ειναι 2500 κανεις.

Εχει και quick charge 4.

Προσωπικα με το Axon 7 με 3250 βγαζω χαλαρα ολη την μερα με βαρια χρηση και εχω 30-40% ακομα το βραδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω δεν εχουν μεγαλες διαφορες πια τα specs.τι 3 τι 4 τι 6 τι 8 ραμ.εγω αναβαθμισα απο s6 σε s7 και διαφορα στην εμπειρια χρησης δεν ειδα.Μονο οι καμερες διαφερουν πια στις ναυαρχιδες η εμπειρια χρησης ειναι τελεια.οταν βγει ps2 emulator for android τοτε θα θελω το πιο δυνατο κινητο

Δημοσ.

Καλά αναλόγως πως εννοεί κάνεις την βαρια χρήση...

Εγώ με μπαταρία 3000mah από φουλ φόρτιση το πρωί μέχρι τις 4-5 το απόγευμα έχω 10-12%

Οπότε είναι ανάλογα την χρήση που κανουμε,πάντως στο συγκεκριμένο είναι θεωρώ σχετικά μικρή η μπαταρία του.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια συσκευη απο τιμη ξεφευγει οπως οι μεγαλες.Με 3000 μπαταρια στο platinum7 QHD ειμαι ευχαρηστημενος περησοτερο απο galaxy s6 ,xiaomi note pro ,lg g3 , σε αυτονομια.Φουλ χρηση wifi facebook φωτογραφιες, παιχνιδια ταινιες δε κραταει μερα αλα με ικανοποιει πολυ περησοτερο απο ταλα

Δημοσ.

κι εγώ αυτή την απορία έχω,

τι εννοείτε όταν λέτε βαριά χρήση, συνεχόμενη χρήση του κινητού;

Δημοσ.

και κλασικα 6 μηνες μετα το launch θα το βρισκεις 350,οπως και να χει με τον ρυθμο πτωσης τιμης του s8 ισως να μπορουμε σε μια φαση να θεωρησουμε οτι ειναι καλυτερο να παρεις s8 παρα zte,oneplus,xiaomi

Δημοσ.

@nfsmw_gr ε καλά μάλλον άλλη χρήση εννοείς εσύ βαριά

Τώρα που πάω σκ παραλία εκτίμησα πολύ την μπαταρία

Mate 9 4000 mha μπαταρία

Παραλία φως 100%

4g με χαμηλό σήμα

Χρήση browsing

Βγάζει δεν βγάζει 3 ώρες sot.....

Αυτό σημαίνει με βαριά χρήση 2 φορτισεις την μέρα και μηλαμε για μπαταρία 4000 mha

Για την ώρα ο μόνος τρόπος να έχεις καλή αυτονομία είναι μέτρια συσκευή με τεράστια μπαταρία

Πχ με ίδια χρήση με το mi mix βγάζω 4 ώρες και κάτι ψιλά (αν και έχει λιγότερο φωτηνη οθόνη από το Mate αλλά και πάλι

Δημοσ.

Βαρια χρηση σημαινει εθισμος αλλα δεν το καταλαβαινουν.

Τα 8 γκιγκα παλι ?υπερβολες διαφιμιστικης προωθησης,.

Παντως ειναι πολυ ομορφο με μαματες προδιαγραφες και αν ερχοταν ελλαδα στα 365 ευρω οπως λεει η φτηνη του εκδοση θα τολμουσα να το παρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...