Προς το περιεχόμενο

iphone 16 gb roze gold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι φιλε μου εκει εκανα την αλλαγη στο περιστερι 

Περίεργο μου φαίνεται, αλλά αν ισχύει δώσε το. Να το πουλήσουν αυτοί πιο ακριβά δεν παίζει. 296€ κάνει στο Skroutz ολοκαίνουριο, με 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

και στον κωστοβολο εχει 500 δεν λεει κατι αυτο 

εγω αλλα θελω να πω και ακομα δεν εχει απαντησει κανενας σε αυτο που ρωταω αν το παω στην εταιρια και αλλαξουν το καπακι και βαλουν το ροζ gold και το πουλησουν αυτοι θα καταλαβει κανενας ιδιωτης οτι εχει ανοιχτει ?

Δημοσ.

Προφανώς και λέει. Ο υποψήφιος αγοραστής, θα κοιτάξει να το βρει όσο πιο φθηνά γίνεται. Οπότε, αν γνωρίζει το Skroutz, δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει από τον Κωτσόβολο.

Δημοσ.

ωραια πες οτι λεει το δεχομαι στο τελευταιο κομματι της ερωτησης που εκανα δεν μου απαντησες ομως ( αν το παω στην εταιρια και αλλαξουν το καπακι και βαλουν το ροζ gold και το πουλησουν αυτοι θα καταλαβει κανενας ιδιωτης οτι εχει ανοιχτει ?)

Δημοσ.

και στον κωστοβολο εχει 500 δεν λεει κατι αυτο 

εγω αλλα θελω να πω και ακομα δεν εχει απαντησει κανενας σε αυτο που ρωταω αν το παω στην εταιρια και αλλαξουν το καπακι και βαλουν το ροζ gold και το πουλησουν αυτοι θα καταλαβει κανενας ιδιωτης οτι εχει ανοιχτει ?

Καταρχας irepair δεν γνωριζα οτι αγοραζει κινητα. Εννοειται οτι αν σου ειπαν αυτο το πραγμα καλυτερη τιμη δεν προκειται να βρεις για να το δωσεις και στο υπογραφουμε αυτο ολοι στο forum.

Επισης απο την στιγμη που το πουλησεις στην εταιρεια τι σε ενδιαφερει μετα αυτη τι θα το κανει το κινητο?Μπορει να το κανει ανταλλακτικα,μπορει να το δωσει σε δικο τους ανθρωπο ή να το παει ανακυκλωση.

Για το αλλο που γραφεις(και περιμενεις και απαντηση)μονο αν καποιος δουλευει στην irepair μπορω να στο απαντησει αυτο. Εμεις σαν καταναλωτες που να ξερουμε τι κανουν οι κυριοι αυτοι?

Δημοσ.

κανεις λαθος αγοραζουν και πουλανε κιολας στην γλυφαδα και ειχα παρει τηλεφωνο για ανταλλαγη ειχα εξηγησει οτι εχω αυτο το κινητο με την αλλαγη του καπακιου και μου προτειναν να μου δωσουν iphone 6 128 gb με διαφορα 100 ευρω μεταχειρισμενο φυσικα 

Δημοσ.

ωραια πες οτι λεει το δεχομαι στο τελευταιο κομματι της ερωτησης που εκανα δεν μου απαντησες ομως ( αν το παω στην εταιρια και αλλαξουν το καπακι και βαλουν το ροζ gold και το πουλησουν αυτοι θα καταλαβει κανενας ιδιωτης οτι εχει ανοιχτει ?)

αυτό είναι απάτη εάν θες να κοροϊδέψεις τον άλλον στο χέρι σου είναι Μην φανατιστείς θα κερδίσεις περισσότερα από  20-30€ . επίσης τώρα το έκαψες ο χ-ψ αγοραστής δεν θα κοιτάξει τα θέματα που έχεις ανοίξει  για να δει το προφίλ του πωλητή και θα το δει ότι προσπαθείς να τον εξαπατήσεις καλώς ή κακώς αφού έχεις επέμβει στην συσκευή είτε για τεχνικούς λόγους είτε για αισθητικούς δεν έχει εγγύηση 

Δημοσ.

κανεις λαθος αγοραζουν και πουλανε κιολας

Ειπα οτι δεν γνωριζα οτι αγοραζουν κινητα(αρα το εμαθα τωρα)τι λαθος κανω?

Τωρα για το τι πουλανε να σου πω την αληθεια αν κρινω απο την περιπτωση σου μαλλον δεν με ενδιαφερει γιατι φανταζομαι σε τι τιμες τα πουλανε. Αν αγορασουν πχ το δικο σου κινητο 280ευρω ε σιγουρα θα το πουλησουν πανω απο 310ευρω(δηλαδη ακριβοτερα απο καινουργιο)..... Γιαυτο σου λεμε οτι αν οντως σου δινουν τοσα χρηματα παρτα και πες και ευχαριστω(κυριολεκτικα).

Δημοσ.

κανεις λαθος αγοραζουν και πουλανε κιολας στην γλυφαδα και ειχα παρει τηλεφωνο για ανταλλαγη ειχα εξηγησει οτι εχω αυτο το κινητο με την αλλαγη του καπακιου και μου προτειναν να μου δωσουν iphone 6 128 gb με διαφορα 100 ευρω μεταχειρισμενο φυσικα 

δώσε το εκεί αφού το περνούν εκείνοι μπορούν να δώσουν εγγύηση καταστήματος και όχι κατασκευαστή κάπου έξι μήνες με ένα χρόνο (refurbished)

Δημοσ.

τουλαχιστον ετσι μου ειπαν δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα βασικα ξερω οτι εχω ενα πολυ καλο κινητο και συγκρινεται ανετα με το 6s αλλα θελω να το αλλαξω γιατι δεν με βολευει στο χερι βασικα περιμενω να βγει και το ios 11 και βλεπουμε 

Δημοσ.

τουλαχιστον ετσι μου ειπαν δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα βασικα ξερω οτι εχω ενα πολυ καλο κινητο και συγκρινεται ανετα με το 6s αλλα θελω να το αλλαξω γιατι δεν με βολευει στο χερι βασικα περιμενω να βγει και το ios 11 και βλεπουμε 

Θα σου προτεινα να το εδινες τωρα στα χρηματα που δου δινουν ,γιατι αυτα τα χρηματα δεν προκειται ποτε να τα δεις σαν πωληση σε αγγελια οπως αναφερθηκε.

Δημοσ.

γιατι τι εχουν τα 16gb για μενα μια χαρα ειναι και με την χρηση που του κανω και τις εφαρμογες που εχω ειναι οκ 

Δημοσ.

γιατι τι εχουν τα 16gb για μενα μια χαρα ειναι και με την χρηση που του κανω και τις εφαρμογες που εχω ειναι οκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...