Προς το περιεχόμενο

iphone 16 gb roze gold

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας ειχα το συγκεκριμενο μοντελο στο χρωμα που αναγραφεται εγω το αλλαξα se grey και προφανως χανω την εγγυηση η αλλαγη εγινε στο irepair αν ξαναβαλω το δικο του καπακι το πισω δηλαδη θα ισχυει η εγγυηση ? 

Δημοσ.

Η εγγύηση σταματάει να ισχύει από τη στιγμή που ανοιχτεί η συσκευή. Λογικό δεν είναι; Τώρα αν τα ξαναβάλεις όλα και δεν υπάρχουν σημάδια παρέμβασης μπορεί και να περάσει χωρίς να το καταλάβουν

Δημοσ.

η αλλαγη εγινε στο irepair

Δεν ειναι κατι που επρεπε να το ρωτησεις εξ αρχης στην εταιρεια πριν κανεις την οποια αλλαγη?

Δημοσ.

ρωτησα μολις τωρα μονο ενας τεχνικως της apple μπορει να καταλαβει αν εχει ανοιχτει το κινητο και ετσι οπως ειναι πιανει γυρω στα 280 ευρω με το καπακι που εχω αλλαξει σε grey 

και το λεω αυτο για να μην λεω ψεματα γιατι εχω βαλει αγγελια στο site σας οποιος ενδιαφερεται παμε μαζι στην irepair να το διαπιστωσετε και εσεις το κινητο ειναι σφαιρα  

Δημοσ.

ρωτησα μολις τωρα μονο ενας τεχνικως της apple μπορει να καταλαβει αν εχει ανοιχτει το κινητο και ετσι οπως ειναι πιανει γυρω στα 280 ευρω με το καπακι που εχω αλλαξει σε grey 

και το λεω αυτο για να μην λεω ψεματα γιατι εχω βαλει αγγελια στο site σας οποιος ενδιαφερεται παμε μαζι στην irepair να το διαπιστωσετε και εσεις το κινητο ειναι σφαιρα  

296 έχει καινούριο ποιος θα σου δώσει 280 για κινητό χωρίς εγγύηση και ανοιγμένο 200-180 άνετα τα παίρνεις επίσης το σωστό θα ήταν να γράφεις ότι έχει γίνει αλλαγή χρώματος 

Δημοσ.

296 έχει καινούριο ποιος θα σου δώσει 280 για κινητό χωρίς εγγύηση και ανοιγμένο 200-180 άνετα τα παίρνεις επίσης το σωστό θα ήταν να γράφεις ότι έχει γίνει αλλαγή χρώματος 

Για ποιο iPhone μιλάμε;

Δημοσ.

Για ποιο iPhone μιλάμε;

Για το iPhone SE.

Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον corsair04. 280€ δεν υπάρχει περίπτωση να τα πιάσει από τη στιγμή που δεν υπάρχει εγγύηση και είναι αλλαγμένο το καπάκι.

Και σκέψου, ότι επειδή πλέον το κινητό είναι rose gold από μπροστά και space grey από πίσω, θα είσαι πολύ τυχερός αν βρεις άτομο να στο αγοράσει με τον συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων.

Δημοσ.

μπροστα ειναι ασπρο 

296 απο σκρουτζ ? εγω το πηρα 450 απο το γερμανο 6/12/16 

το εχω γραψει οτι εχει γινει αλλαγη χρωματος 

classifieds-373073-0-72602000-1494693003_thumb.jpg
Δημοσ.

μπροστα ειναι ασπρο

το εχω γραψει οτι εχει γινει αλλαγη χρωματος

τα έχουμε πει άπειρες φορές περί skroutz δεν έχει καμία απολύτως διαφορά απλα ο ένας το εισάγει και ο άλλος το πουλά από προμήθεια τρίτων η εγγύηση είναι ίδια
Δημοσ.

ναι το ξερω φιλε δεν αμφιβαλω σε κατι απλα ηθελα να απαντησω σε ενα σχολιο πιο πανω οτι δεν γινεται μπροστα να ειναι ροζ και πισω γκρι και αν το δεις απο κοντα το κινητο δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα τωρα αν στοιχιζει 200 η 300 η και εγω δεν ξερω ποσο εγω ημουνα ειλικρινης μπορω ανετα να παω την τριτη εκει που το αλλαξα να βαλω το ροζ καπακι πισω και να το πουλησω οπως λεει και εικονα η πρωτη και να πω ψεματα αλλα δεν το κανω και μεχρι στιγμης ευτυχως το κινητο δουλευει αψογα 

και να σε ρωτησω κατι αλλο και θελω να μου απαντησεις  αν εγω το παω εκει που το αλλαξα το δωσω στην τιμη που μου ειπαν 280 ευρω με το κουτι του με το καπακι και ολα τα παρελκομενα τελος παντων αυτοι δεν θα αλλαξουν λες το καπακι παλι και θα το πουλησουν πιο ακριβα ωστε να βγαλουν και αυτοι κατι ? 

Δημοσ.

Αγαπητε εχεις βαλει στην αγγελια οτι πουλας ενα κινητο rose gold. Βλεπει ο αλλος στις φωτογραφιες(αν εχεις βαλει)οτι το πισω καπακι ειναι το space grey. Τι τεχνικος χρειαζεται για να καταλαβει οτι το κινητο εχει ανοιχτει κοροιδευομαστε τωρα?Ακομα και στην αποδειξη εγγυηση αναγραφεται το μοντελο του κινητου δηλαδη rose gold.

Δεν ξερω τι ακριβως αποφασισεις να κανεις με τα καπακια,αλλα αυτο πρεπει να το γνωριζεις τουλαχιστον.

Η πολυ απλα αν αναφερεις οτι ειναι εκτος εγγυησης και οτι εχει γινει αλλαγη στο πισω καπακι ολα ωραια ολα καλα,αλλα σε αναλογη τιμη.

Επισης ακομα και εντος εγγυησης να ηταν το κινητο,ειναι δυνατον καποιος να δωσει 280ευρω για μεταχειρισμενο κινητο που κοστιζει 295ευρω καινουργιο? Το αν το πηρες απο Γερμανο πριν πανω απο μισο χρονο 450ευρω δεν εχει καμια σημασια.

Δημοσ.

εγω αλλα ρωτησα δικιο εχεις σε αυτο αν το παω λεω στην irepair και παρω 280 οπως μου ειπαν ετσι οπως ειναι  αυτοι δεν θα αλλαξουν παλι το καπακι το δικο του και θα το δωσουν μετα πιο ακριβα για να βγαλουν και αυτοι κατι ? 

Δημοσ.

εγω αλλα ρωτησα δικιο εχεις σε αυτο αν το παω λεω στην irepair και παρω 280 οπως μου ειπαν ετσι οπως ειναι  αυτοι δεν θα αλλαξουν παλι το καπακι το δικο του και θα το δωσουν μετα πιο ακριβα για να βγαλουν και αυτοι κατι ? 

Σου είπαν στην iRepair ότι στο αγοράζουν στα 280€;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...