LordArthas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με έναν δίσκο του συστήματός μου. Πρόκειται για έναν Western Digital WD3000JD-55KLB0. To Sentinel βγάζει τα δεδομένα που φαίνονται στο συνημμένο αρχείο. Όταν χρειαστεί να αντιγράψω ένα μεγάλο όγκο δεδομένων στο δίσκο (πχ. 12gb) ξαφνικά «χάνεται» από το σύστημα και μετά από 30'' επανέρχεται. Το πρόβλημα παρουσιάζεται κατά την εγγραφή πολλών δεδομένων στο δίσκο. Εάν ο δίσκος είναι η πηγή των δεδομένων (ανάγνωση δηλ) δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το σύστημα έχει έναν ακόμη «μηχανικό» δίσκο και έναν ssd.
The Spirit Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Για δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο sata (data cable) που πηγαίνει απ το δίσκο στην μητρική.
LordArthas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να αλλάξω καλώδιο και κανάλι στη μητρική, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2017 από LordArthas
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με έναν δίσκο του συστήματός μου. Πρόκειται για έναν Western Digital WD3000JD-55KLB0. To Sentinel βγάζει τα δεδομένα που φαίνονται στο συνημμένο αρχείο. Όταν χρειαστεί να αντιγράψω ένα μεγάλο όγκο δεδομένων στο δίσκο (πχ. 12gb) ξαφνικά «χάνεται» από το σύστημα και μετά από 30'' επανέρχεται. Το πρόβλημα παρουσιάζεται κατά την εγγραφή πολλών δεδομένων στο δίσκο. Εάν ο δίσκος είναι η πηγή των δεδομένων (ανάγνωση δηλ) δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το σύστημα έχει έναν ακόμη «μηχανικό» δίσκο και έναν ssd. bro βγαλτο το δισκο και δες τις επαφες (data)του εαν ειναι ενταξει και στην ευθεια ειχα ενα θεμα τετοιο με στραβωμενη επαφη μια διαβαζε μια οχι επισης δοκιμασε το δισκο σε αλλο σατα καναλι 1
LordArthas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο και κανάλι, δυστυχώς δεν είχε αποτέλεσμα. Θα κοιτάξω τις επαφές. Παίζει να είναι θέμα τροφοδοτικού; Δηλαδή όταν ο δίσκος ζητά περισσότερο ρεύμα να γίνεται κάτι; Θα δοκιμάσω να αλλάξω και «παροχή ρεύματος»...
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Θα δοκιμάσω να αλλάξω και «παροχή ρεύματος»... Το οποίο δεν θα αλλάξει τίποτα. Αν μπορείς δοκίμασε τον δίσκο σε αλλο μηχάνημα,αν κάνει τα ίδια έχει πρόβλημα,οπότε τραβάς τα αρχεία του για παν ενδεχόμενο.
boombastik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Υπαρχει περιπτωση να φταιει η 5αρα γραμμη του psu. Σε μια δικια μου περιπτωση χανοταν wd black και ηταν αφτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα