txcellas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλησπερα!! Αγορασα ενα λαπτοπ και μεσα στο σκληρο δισκο εχει το φακελο windows old. Εχω τα win 10. Eνδεχεται να ειναι καποιο back up η κατι τετοιο για να ξαναγυρισω στην αρχικη μορφη αν κατι δεν παει καλα; Το λαπτοπ ειναι του κουτιου. Απο καταστημα το πηρα,οχι μεταχειρισμενο και οταν το ανοιξα ξεκινησε τις κλασικες διαδικασιες νεου χρηστη κλπ κλπ. Ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Είναι φάκελος που δημιουργείται όταν κάνει ενημέρωση το λειτουργικό,μπορεί δηλαδή να μην υπήρχε από την αρχή αλλά να δημιουργήθηκε από τα update που κάνουν αυτόματα μόλις μπεις στην επιφάνεια εργασίας. 1
Nerd Community Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Mην ανησυχεις λογικα θα διαγραφει αυτοματα σε 20 μερες . 1
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μπορείς να τον καθαρίσεις άμεσα από την εκκαθάριση δίσκου στον c: 1
txcellas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δεν θα έχω κάποιο θέμα σωστά; πήγα να το διαγράψω στην εκκαθάριση αλλά κολωσα λίγο! Eφοσον το λαπτοπ ειναι του κουτιου αυτος ο φακελος τι περιεχει; παλι win 10 μεσα;
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καθάρισε τα, μη φοβάσαι. Πάλι τα 10 είναι αλλά μάλλον είναι το προηγούμενο build. Από εδώ και πέρα έτσι θα είναι τα windows, δε θα αλλάξουν άλλη φορά όνομα.
txcellas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 ωραια γιατι πιανουν καμια 25ρια gb. Mια ακομα ερωτηση. Πως μπορω να κανω ενα back up για το μελλον; Αν υπαρξει καποιο σφαλμα συστηματος να γυρισω πισω; Πρωτη φορα χρησιμοποιω 10ρια και δεν εχω ιδεα. Γινεται μεσω windows χωρις να χρησιμοποιησω καποιο προγραμμα;
txcellas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 ποτ ακριβως φιλε μου; οχι στα αντιγραφα ασφαλειας;
LOVExVOTKA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εμένα αυτό μου το εμφάνιζε όταν έκανα φορμάτ. Αν δεν διέγραφα το σκληρό και έκανα εγκατάσταση πάνω στα παλιά Windows μου έβγαζε έναν φάκελο Windows old που είχε όλα τα αρχεία και προγράμματα που είχα στα παλιά Windows 1
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ποτ ακριβως φιλε μου; οχι στα αντιγραφα ασφαλειας; Η γνωστή από τα xp επαναφορά συστήματος έχει κρυφτεί στα 10άρια. Μπορείς να πας "Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Ασφάλεια και συντήρηση\Αποκατάσταση" και να πατήσεις "Άνοιγμα επαναφοράς συστήματος" ή να δώσεις απευθείας για εκτέλεση (WINDOWS+R) την εντολή rstrui ώστε να ανοίξει η κονσ΄λα επαναφοράς συστήματος. 1
txcellas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ. Σχετικα με την τοποθεσια να σε ρωτησω τι γινεται; Χτες μου εβγαλε το μηνυμα οτι καποια εφαρμογη χρησιμοποιει την τοποθεσια μου. Γενικα καπου ειχα διαβασει οτι τα 10ρια σου λενε ξεκαθαρα (σε σχεση με παλιοτερες εκδοσεις) οτι σε καταγραφουν. Τι μπορω να απενεργοποιησω χωρις να δημιουργησω προβλημα στη καλη λειτουργια του συστηματος;
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Για να ξεκαθαριστεί κάτι. με το που το έβγαλες απο το κουτί και το άνοιξες ειχε τον φάκελο μεσα; αν ναι μου φαίνεται αρκετά περίεργο χωρίς πρώτα να έχει κατεβάσει ενημερώσεις και χωρίς να τις έχεις περάσει να υπάρχει αυτός ο φάκελος. Το κατάστημα αγοράς είναι σίγουρα έμπιστο; είσαι 100% σίγουρος ότι ηταν σφραγισμένο το κουτί; Τι μπορω να απενεργοποιησω χωρις να δημιουργησω προβλημα στη καλη λειτουργια του συστηματος; Στην αρχή όταν το άνοιξες δεν σου έβγαλε διάφορες επιλογές; πχ για να συνδεθεις σε wifi κλπ εκει πέρα έχει ενα κάρο επιλογές αν πατούσες για προχωρημένους και οχι το next,next συνέχεια. 1
txcellas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Kαλημερα χρησταρα. Ναι επελεξα γλωσσα, wifi κλπ. Ηταν 100% κλειστο το λαπτοπ και οι ενημερωσεις εκαναν ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι περιπου 2 μερες. Για 2 μερες κατεβαζε εκανε εγκατασταση και επανακινηση. Το windows.old ηταν τελικα μια παλιοτερη η μαλλον αρχικη εκδοση των win 10 που κατεβασε το λαπτοπ και μετα κατεβασε την τελευταια και εμεινε ο φακελος. Τον διεγραψα και ολα καλα. Με τις τοποθεσιες και τις επιλογες για καταγραφη που εχει η windows καποια βοηθεια στην επιλογη;
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 άρα όταν το άνοιξες ο windows.old δεν υπήρχε; αυτο μας απασχολεί. Αν δεν υπήρχε απλά σου αναβάθμισε με τις ενημερώσεις στην τελευταια εκδοση των 10 οπότε εκείνος ο φάκελος περιείχε τα αρχικά 10αρια με τα οποία έφυγε το λάπτοπ. για το privacy θα εκανα οτι λεει και εδω https://windows.gadgethacks.com/how-to/everything-you-need-disable-windows-10-0163552/ αν και προσωπικά τα κόβω εξαρχής κατα την εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα