panoslol34 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλησπερα εχω μια απορια που εχω ψαξει παντου αλλα δεν ειμαι σιγουρος και μπορει να φανει λιγο χαζο αυτο που θα ρωτησω αλλα το Razzer Deathadder essential ειναι το περιβοητο Razzer Deathadder 2013;; Ευχαριστω
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όχι. Το 2013 δεν έχει αυτό ρο σαγρε κάτω από τα κουμπιά. Τώρα αν τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια και των δύο δεν γνωρίζω
seithan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όχι. Το 2013 δεν έχει αυτό ρο σαγρε κάτω από τα κουμπιά. Τώρα αν τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια και των δύο δεν γνωρίζωτι εννοείς κάτω από τα κουμπιά;
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το Deathadder 2013 το αρχικό ΕΧΕΙ κάτω από τα side ( πλαϊνά ) κουμπιά το σαγρε πλαστικό πράγμα για το grip. Το είχα το ποντίκι. Είναι ακριβός το ίδιο ποντίκι με το αρχικό 2013 ( μη το συγκρίνεις με το chroma )
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 To 2013 το έχω και δεν έχει σαγρε. Αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις δεν γνωρίζω.
seithan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλό ποντίκι και αντέχει στις τούμπες, το μεσαίο πλήκτρο μπουκωσε και σταμάτησε να ανταποκρινεται, αλλά με καλό καθαρισμό στον μικροδιακοπτη του,έγινε σαν καινούργιο. Ισχύει οτι στην πλαϊνη επιφάνεια, όπου και βρίσκονται τα πλήκτρα 4 κ 5, είναι επενδυμενο με αντιολισθητικο λάστιχο
panoslol34 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το Deathadder 2013 το αρχικό ΕΧΕΙ κάτω από τα side ( πλαϊνά ) κουμπιά το σαγρε πλαστικό πράγμα για το grip. Το είχα το ποντίκι. Είναι ακριβός το ίδιο ποντίκι με το αρχικό 2013 ( μη το συγκρίνεις με το chroma ) Οποτε φιλε το μοντελο του 2013 ειναι το Essential γιατι θελω να το παραγγειλω να τελειωνω;; Ευχαριστω To 2013 το έχω και δεν έχει σαγρε. Αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις δεν γνωρίζω. Οκ τοτε το 2013 μοντελο ειναι το Essential η το Elite;;
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 To 2013 το έχω και δεν έχει σαγρε. Αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις δεν γνωρίζω. Το 13 είναι ετσι όπως η φωτογραφία. Αυτό το πλαστικό κάτω από τα κουμπιά ( με τα κόκκινα βελάκια ) εννοώ σαγρε.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι αυτό το σαγρε λέω που δείχνεις αλλά αυτό που έχω είναι σκέτο χωρίς σαγρε. Οποτε φιλε το μοντελο του 2013 ειναι το Essential γιατι θελω να το παραγγειλω να τελειωνω;; Ευχαριστω Οκ τοτε το 2013 μοντελο ειναι το Essential η το Elite;; Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπα. Δες και το chroma. Αυτό το έχω δοκιμάσει και είναι σαν το 2013 και καλύτερο. Είναι πιο ελαφρύ.
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι αυτό το σαγρε λέω που δείχνεις αλλά αυτό που έχω είναι σκέτο χωρίς σαγρε. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπα. Δες και το chroma. Αυτό το έχω δοκιμάσει και είναι σαν το 2013 και καλύτερο. Είναι πιο ελαφρύ. Άρα έχεις το 3.5 G ή κάποια προηγούμενη έκδοση από το 13. Θα πρότεινα στο φίλο να δει και κάτι άλλο εκτός από Razer. Πχ. Logitech g403. Roccat Pure Owl Eye. Κλπ 1
panoslol34 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καταλαβαινω απολυτως τι παιζει με τα ποντικια παιδια απλα ρωτησα κατι και αν το ηξερε καποιος θα με ικανοποιουσε πολυ,Το 2013 το εχω ψαξει παντου και μου το βγαζει ως το μοντελο Essential και αυτο ρωταω επειδη πολλοι επαγγελματιες στο CS GO εχουν το Razer Deathadder 2013 ετσι λενε για την ακριβεια και θα ηθελα να μαθω αν ειναι το Essential το μοντελο του 2013 ωστε να το παραγγειλω απο το Σκρουτζ;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Ναι αυτό το σαγρε λέω που δείχνεις αλλά αυτό που έχω είναι σκέτο χωρίς σαγρε. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπα. Δες και το chroma. Αυτό το έχω δοκιμάσει και είναι σαν το 2013 και καλύτερο. Είναι πιο ελαφρύ. Οκευ αδερφε θα συμπεριλαβω τι μου ειπες για το Chroma...
seithan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το Deathadder του '13 επονομαζεται ως έχει: deathadder 2013. Το προσωνύμιο "essentials" το ακούω πρώτη φορά.
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Rebrand είναι βρε παιδιά λες και δε ξέρετε τη Razer. Για να μη μπερδεύουν τους υποψηφίους αγοραστές. Ρίξε μια ματιά εδώ. http://www.rocketjumpninja.com/top-40/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα