Προς το περιεχόμενο

Razer Deathdadder 2013 Essential?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω μια απορια που εχω ψαξει παντου αλλα δεν ειμαι σιγουρος και μπορει να φανει λιγο χαζο αυτο που θα ρωτησω αλλα το Razzer Deathadder essential ειναι το περιβοητο Razzer Deathadder 2013;;

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Όχι. Το 2013 δεν έχει αυτό ρο σαγρε κάτω από τα κουμπιά. Τώρα αν τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια και των δύο δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Όχι. Το 2013 δεν έχει αυτό ρο σαγρε κάτω από τα κουμπιά. Τώρα αν τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια και των δύο δεν γνωρίζω

τι εννοείς κάτω από τα κουμπιά;
Δημοσ.

Το Deathadder 2013 το αρχικό ΕΧΕΙ κάτω από τα side ( πλαϊνά ) κουμπιά το σαγρε πλαστικό πράγμα για το grip. Το είχα το ποντίκι.

Είναι ακριβός το ίδιο ποντίκι με το αρχικό 2013 ( μη το συγκρίνεις με το chroma )

Δημοσ.

Καλό ποντίκι και αντέχει στις τούμπες, το μεσαίο πλήκτρο μπουκωσε και σταμάτησε να ανταποκρινεται, αλλά με καλό καθαρισμό στον μικροδιακοπτη του,έγινε σαν καινούργιο.

Ισχύει οτι στην πλαϊνη επιφάνεια, όπου και βρίσκονται τα πλήκτρα 4 κ 5, είναι επενδυμενο με αντιολισθητικο λάστιχο

Δημοσ.

Το Deathadder 2013 το αρχικό ΕΧΕΙ κάτω από τα side ( πλαϊνά ) κουμπιά το σαγρε πλαστικό πράγμα για το grip. Το είχα το ποντίκι.

Είναι ακριβός το ίδιο ποντίκι με το αρχικό 2013 ( μη το συγκρίνεις με το chroma )

Οποτε φιλε το μοντελο του 2013 ειναι το Essential γιατι θελω να το παραγγειλω να τελειωνω;;

Ευχαριστω

To 2013 το έχω και δεν έχει σαγρε. Αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις δεν γνωρίζω. 

Οκ τοτε το 2013 μοντελο ειναι το Essential η το Elite;;

Δημοσ.

To 2013 το έχω και δεν έχει σαγρε. Αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις δεν γνωρίζω.

Το 13 είναι ετσι όπως η φωτογραφία. Αυτό το πλαστικό κάτω από τα κουμπιά ( με τα κόκκινα βελάκια ) εννοώ σαγρε. post-376588-0-14196000-1496489464_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αυτό το σαγρε λέω που δείχνεις αλλά αυτό που έχω είναι σκέτο χωρίς σαγρε.

Οποτε φιλε το μοντελο του 2013 ειναι το Essential γιατι θελω να το παραγγειλω να τελειωνω;;

Ευχαριστω

Οκ τοτε το 2013 μοντελο ειναι το Essential η το Elite;;

Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπα. Δες και το chroma. Αυτό το έχω δοκιμάσει και είναι σαν το 2013 και καλύτερο. Είναι πιο ελαφρύ.

Δημοσ.

Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπα. Δες και το chroma. Αυτό το έχω δοκιμάσει και είναι σαν το 2013 και καλύτερο. Είναι πιο ελαφρύ.

Άρα έχεις το 3.5 G ή κάποια προηγούμενη έκδοση από το 13. Θα πρότεινα στο φίλο να δει και κάτι άλλο εκτός από Razer. Πχ. Logitech g403. Roccat Pure Owl Eye. Κλπ
  • Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινω απολυτως τι παιζει με τα ποντικια παιδια απλα ρωτησα κατι και αν το ηξερε καποιος θα με ικανοποιουσε πολυ,Το 2013 το εχω ψαξει παντου και μου το βγαζει ως το μοντελο Essential και αυτο ρωταω επειδη πολλοι επαγγελματιες στο CS GO εχουν το Razer Deathadder 2013 ετσι λενε για την ακριβεια και θα ηθελα να μαθω αν ειναι το Essential το μοντελο του 2013 ωστε να το παραγγειλω απο το Σκρουτζ;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας  :-D

Οκευ αδερφε θα συμπεριλαβω τι μου ειπες για το Chroma...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...