Damachi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εμενα με κανει logout απο το x1 μετα απο 2 λεπτα απο το boot μετα την ανανεωση του 1 μηνα .....
Galaxy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ pesto1980 έκανα ανανέωση κανονικά μέσα απο την κονσόλα , μια χαρά !
Vintage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αφού ευχαριστήσω και εγω τον ts, να ενημερώσω όσους πήραν την προσφορά οτι ενεργοποιείται η αυτόματη ανανέωση για τους επόμενους μήνες (με 6,99€/μήνα), οπότε προσοχή, όποιος δεν το επιθυμεί υπάρχει σχετική επιλογή για απενεργοποίηση στο account.microsoft.com -> καρτέλα "Υπηρεσίες και συνδρομές"
_Vagg_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 μιλα με το support τους .θα στο επιστρεψουν Μου είπαν πως τράβηξαν 2 ευρὠ αντί 1 για "επιβεβαίωση", ό, τι και αν αυτό σημαίνει, μου τα επέστρεψαν anyways.. Αφού ευχαριστήσω και εγω τον ts, να ενημερώσω όσους πήραν την προσφορά οτι ενεργοποιείται η αυτόματη ανανέωση για τους επόμενους μήνες (με 6,99€/μήνα), οπότε προσοχή, όποιος δεν το επιθυμεί υπάρχει σχετική επιλογή για απενεργοποίηση στο account.microsoft.com -> καρτέλα "Υπηρεσίες και συνδρομές" Έχεις απόλυτο δίκιο!Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα