kostasdirtt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 ...τα έχω συνδέσει στην κάρτα ήχου που έχει το mobo αλλά μου κάνει θόρυβο το subwoofer δηλαδή ακόμα και ο σκληρός ακούγετε!! Ακόμα ενώ το media player παίζει κανονικά το winamp ακούγετε μόνο απο το κεντρικό και dvd δεν έχω καταφέρει να ακούσω πολυκάναλα ακόμα δεν ξέρω τι γίνετε..μήπως να βάλω καμιά κάρτα ηχου να τελειώνω...
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Sorry file alla den katalaba...diladi den exeis karta hxou pou na upostirizei 5.1 eksodo?????
kostasdirtt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η κάρτα της mobo είναι 5.1 αλλοιμονο...εντωμεταξύ τα ηχεία έχουν 3 εισόδους που ΄μπαίνουν στην έξοδο της κάρτας του mobo αλλά οι περισσότερες pci κάρτες έχουν ξεχωριστά το mic με το sub πως γίνεται η σύνδεση?
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η κάρτα της mobo είναι 5.1 αλλοιμονο...εντωμεταξύ τα ηχεία έχουν 3 εισόδους που ΄μπαίνουν στην έξοδο της κάρτας του mobo αλλά οι περισσότερες pci κάρτες έχουν ξεχωριστά το mic με το sub πως γίνεται η σύνδεση? File kostasdirtt Sigoura an tsekareis tis odhgies twn hxeiwn pou agorases 8a sou deixnoun panw pws to sundeeis stin karta hxou.... Tsekare epishs to manual tis mobo...
Teoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Αν στη mobo υπάρχουν 3 υποδοχές, τότε το πιο πιθανό είναι να δουλεύουν ως εξής: Μία είναι για τα 2 μπροστα ηχεία, μια για τα 2 πίσω αλλά και για line-in, και η τελευταία για το κεντρικό & sub και για mic-in. Όπως καταλαβαίνεις οι 2 υποδοχές έχουν διπλό σκοπό. Αν συνδέσεις εκεί τα ηχεία σου, δε θα μπορείς να έχεις line-in και mic-in. Βέβαια, ίσως η μητρική σου να είχε κι ένα PCI bracket στη συσκευασία για ξεχωριστή σύνδεση των ηχείων. Δες στο manual της mobo σου πως ακριβώς πρέπει να συνδέσεις τα ηχεία και πως πρέπει να ρυθμίσεις το software της κάρτας ήχου.
dpolal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Ανάλογα με το board υπάρχουν jumpers που καθορίζουν τί δουλειά θα κάνει η έξοδος (line-in ή πίσω ηχεία), (mic-in ή sub) ή το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας (drivers) έχει επιλογή για αυτό. Κοίτα επίσης και τις ρυθμίσεις της κάρτας για 5.1 ηχεία κλπ. Φιλικά.
deathlok Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 genika oi 5,1 pantos ton mobo den einai tipota tromero se poiotita opote an eisai diathetimenos pare mia kartoula 5,1 tha deis kai kallitero apotelesma ston ixo!
Gohan69 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 file egw pou exw dokimasei na sundesw hxeia 5.1 se onboard ths c-media den akouga thn tyfla mou ektos apo tot oti mou etrwge cpu. loipon exeis eipame 3 eksodous stois opoies syndewndai ws ekshs : 3kalodia x 2 kanalia to kathena = 6 ta rear kai ta front einai ksexwrista kai to woofer paei sto kalwdio tou center. wriste kai ena sxima cable 1 --------rear R --------rear L cable 2 --------front R --------front L cable 3 --------SubWoofer --------Center Pantws sou sinistw ANEPIFILAKTA na agwraseis mia SB Live! player 5.1 einai pisteuw h kaliteri epilogh pou exeis na kaneis sthn agora. Elpizw na se voithisa
dtasop Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 pes mou ti mobo exeis na se voi8isw an borw. pantos sini8ow einai kapos etsi 1. mic exit = center+woofer 2. line in = rear 3. line out = front egw exw mia gigabyte 8ik1100 me realtek sound chipset kai akouw 5.1 poli kala.
saxo vts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 λοιπον παιδια και εγω αγορασα 5.1 ηχεια,τα εχω συνδεσει στη onboard καρτα ηχου αλλα οταν κανω τεστ και επιλεγω να παιξει το front πχ ηχειο παιζει το sub. και γενικως δεν ακουω καλο ηχο.τι προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.