G.makrihairis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Γειά σας, ενδιαφέρομαι για το κινητό του τίτλου αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω καποιο πρόβλημα με τα ελληνικά μιας και λεει ότι έχει, αλλά βασικά δεν θέλω και δεν ξέρω να ασχοληθώ με rom και αλλαγές γι΄αυτό θα ηθελα τις γνώμες σας! Απο λειτουργικό έχει αυτό eUI 5.8(Base on Android 6.0) αλλα δεν ξέρω αν κάνει απο μόνο του αναβαθμίσεις ή θελει πείραγμα! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όλα(Letv) θέλουν "πείραγμα" για να περάσεις Official rom. Τα Κινεζομαγαζα βάζουν Unofficial. Ελληνικά θα έχει σίγουρα. Αναβαθμίσεις όμως όχι .
G.makrihairis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όλα(Letv) θέλουν "πείραγμα" για να περάσεις Official rom. Τα Κινεζομαγαζα βάζουν Unofficial. Ελληνικά θα έχει σίγουρα. Αναβαθμίσεις όμως όχι . Ok νά΄σαι καλά!
G.makrihairis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πάντως θα μπορώ να το λειτουργώ κανονικά χωρίς κάποιο σοβαρό θέμα σε περίπτωση που δεν βάλω κάποια άλλη ROM ή κάνω λάθος?
G.makrihairis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι Screenshot_20170603-193928.jpg Σίγουρα μιλάμε για τοι ίδιο?Εγώ μιλάω γι΄αυτό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-2 Αυτό που λεω εγώ έχει Qualcomm Snapdragon 652 MSM8976 και συχνότητα χρονισμού στα 1.8 GHz. Εσύ νομίζω μιλάς για άλλο μοντέλο.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όχι βρε άλλο έχω εγώ . Ξέρω ποιο έχεις εσύ . Απλός σου έστειλα γιατί έχω και γω Letv και όπως σου είπα ποιο πάνω όλα είναι ίδια . 1
G.makrihairis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μακάρι να είσουν κάπου κοντά να μου άλλαζες ρομ! Του Ιταλόυ έχεις?Πάντως γενικά εισαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο?Εγώ βασικά είμουν ανάμεσα σε αυτό και το xiaomi redmi note 4 και τα δύο πολύ δυνατά τηλέφωνα αν και το δικό σου είναι τούμπανο!
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Και εγώ letv x800 έχω Μην ανχωνεσαι όλα καλά Έχω βάλει Ρομ και είμαι οκ με ελληνικά,με update κτλπ όλα κανονικά. 1
ziaba Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μακάρι να είσουν κάπου κοντά να μου άλλαζες ρομ! Του Ιταλόυ έχεις? Δεν είναι τπτ αν ασχοληθείς λίγο την περνάς κ συ 2
ziaba Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Και εγώ letv x800 έχω Μην ανχωνεσαι όλα καλά Έχω βάλει Ρομ και είμαι οκ με ελληνικά,με update κτλπ όλα κανονικά. ταυτόχρονα ποστάραμε χεχε Πάντως γενικά εισαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο?Εγώ βασικά είμουν ανάμεσα σε αυτό και το xiaomi redmi note 4 και τα δύο πολύ δυνατά τηλέφωνα αν και το δικό σου είναι τούμπανο! πόσες φορές θα το πούμε κάλο-χρυσό-άγιο το xiaomi μονό δυνατό δεν είναι 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μακάρι να είσουν κάπου κοντά να μου άλλαζες ρομ! Του Ιταλόυ έχεις?Πάντως γενικά εισαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο?Εγώ βασικά είμουν ανάμεσα σε αυτό και το xiaomi redmi note 4 και τα δύο πολύ δυνατά τηλέφωνα αν και το δικό σου είναι τούμπανο! Όχι Official rom έχω.Έτσι το πήρα . Η INDIAN(X820) λένε είναι καλή σε αυτονομία,αλλά δεν έχει Ελληνικά. Ναι μία χαρά είναι . Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία. Βλέπεις είχα συνηθίσει τα Xiaomi(στην μπαταρία). Αλλά δεν πειράζει το redmi note 4(με snap)θα το έχω αυτές τις μέρες . 1
G.makrihairis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Όχι Official rom έχω. Έτσι το πήρα . Η INDIAN(X820) λένε είναι καλή σε αυτονομία,αλλά δεν έχει Ελληνικά. Ναι μία χαρά είναι . Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία. Βλέπεις είχα συνηθίσει τα Xiaomi(στην μπαταρία). Αλλά δεν πειράζει το redmi note 4(με snap)θα το έχω αυτές τις μέρες . Αυτό ήθελα απο την αρχή αλλά μου έκανε κλικ το letv.....οταν λες Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία? Και κατι άσχετο....η επόμενη μεγάλη γιορτή των κινέζων πότε είναι? Μήπως περιμένω λίγο ακόμα για καμιά έξτρα έκπτωση...... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2017 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία? Ότι δεν κρατάει και παρά πολύ με σχέση τα Xiaomi.Εμένα μου κρατάει 1 μέρα οριακά . Και κατι άσχετο....η επόμενη μεγάλη γιορτή των κινέζων πότε είναι? Μήπως περιμένω λίγο ακόμα για καμιά έξτρα έκπτωση...... Δεν το γνωρίζω.
G.makrihairis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Σέ΄χω ζαλίσει αλλά κάτι τελευταίο...επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά σχετικά με αγορές τι γνώμη έχεις για το Giving Assistant?Είναι ασφαλές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα