iDreams Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Τουμπανέιρο !!! Αλλά σαν τα iPhone Samsουνγκ Ντέν έκει καρντιά Μ . ???? 1
moustakias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δεν καταλαβαινω γιατι να σκασει καποιος τοσα λεφτα και να μην παει σε μια λυση blackmagic η sony a6500 η gh5 συν ενα atomos recorder. Dual pixel af κυρίως αλλα και Αυτονομία μπαταρίας, nd filter, πολυ καλύτερο low light performance , c-log. Με λίγα λόγια κάποιος που τα έχει και είναι επαγγελματίας. Ο χομπιστας πάντα μπορεί να πειραματιστεί με gh5 και atomos είναι καλό κόμπο.
dimchron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Επειδή δεν έχω χρόνο να απαντάω μεμονωμένα: Το raw μια χαρα μαρούλι το πάει ένα σχετικά καλό pc τριετίας. Αλοιμονο σε όσους παλεύουν με h.264 σε 4κ. Εχω και blackmagic camera και panasonic g7, κι εχω τρελαθει να κανω transcode στην περίπτωση της δεύτερης. Επίσης μια χαρά επαγγελματίες δουλεύουν με κάμερες επιπέδου που ανέφερα,και μια χαρά τις ξεσκονίζουν ή τις νοικιaζουν κάποιοι κάτοχοι red cameras. Ελπίζω το "να και κάποιος που ξέρει πραγματικά"να μην ήταν ειρωνικό. Φιλικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα