Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δυνατους λυτες:

Πελατης μου χρησιμοποιει το Iperius Backup για να παιρνει backup στο cloud το λογιστικο του προγραμμα.

Πριν 3 ημερες απενεργοποιησα στις επιλογες προστασιας προσωπικων δεδομενων την επιλογη για το αναγνωριστικο διαφημισης (Advertising ID)

Απο τοτε λοιπον οποτε πηγαινε να γινει scheduled backup εβγαζε το ακολουθο λαθος:

Backup finished with errors - Error: Generic error during backup: Error connecting to Iperius Online Storage: OOPS: cannot change directory:/mnt/storageondemand_....

Με το που μου το ειπε στο τηλεφωνο η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι κατι παιζει με το online storage. Και ομως. Ενεργοποιησε ξανα το Advertising ID και το backup λειτουργησε κανονικα!

WTF?? Μπορει κανενας γκουρου απο εδω μεσα να μου εξηγησει τι σχεση μπορει να εχει η ρυθμιση του advertising ID με το FTP folder?

Οχι τιποτα αλλο αλλα κοντεψαμε να τσακωθουμε, εγω ο εμπειρος ΙΤ και ο πελατης - απλος χρηστης - οταν του ελεγα οτι δεν εχει σχεση και τελικα καταπια την γλωσσα μου.. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως το ID χρησιμοποιείται ως κλειδί για να γνωρίζουν αν είσαι registered user; Οπότε με το που το απενεργοποίησες δεν μπορούσε να σε κάνει authorize στο cloud.

Δημοσ.

Μήπως το ID χρησιμοποιείται ως κλειδί για να γνωρίζουν αν είσαι registered user; Οπότε με το που το απενεργοποίησες δεν μπορούσε να σε κάνει authorize στο cloud.

Το εψαξα αρκετα και δεν βρηκα κατι σε σχεση με το ID. Η μονη περιπτωση να δημιουργει προβλημα ειναι αν χρησιμοποιει καποιος Onedrive. Και αυτο ειναι δικια μου υποθεση. Αλλα εδω μιλαμε για FTP.

Στην σελιδα της Iperius παντως δεν εχει απολυτως τιποτα...

Τα μυστηρια του συμπαντος!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως λένε και οι μηχανικοί, αν δουλεύει μην το πειράζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...