Προς το περιεχόμενο

iPhonw 6s ΠΩΛΗΣΗ-ΑΝΥΣΗΧΙΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από forgotten,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, αρχικά δεν ξέρω αν σωστά άνοιξα εδώ αυτό το θέμα αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας. Πουλάω το iPhone 6s μου και έχω ανεβάσει την αγγελία εδώ καθώς και σε άλλα site όπως το car.gr και το lalafo.Προχθές επικοινώνησε μαζί μου ένας ενδιαφερόμενος με sms (στα αγγλικά) για να με ρωτήσει αν ήταν ακόμη διαθέσιμο και μου είπε να του απαντήσω στο e-mail του.Του απάντησα λοιπόν και στη συνέχεια με ρώτησε την τιμή και του είπα 400€ και στο επόμενο μήνυμα μου είπε πως ενδιαφέρεται για το κινητό και μου πρότεινε μόνος του να δώσει 550€ με κατάθεση στην τράπεζα για να το στείλω Αμερική ως δώρο σε κάποιον φίλο του. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ασφαλές μια τέτοια συναλλαγή ή είναι πολύ πιθανόν να ακυρώσει την κατάθεση μόλις το στείλω. Επίσης μου φαίνεται περίεργο κάποιος ξένος να ψάχνει αγγελίες στο lalafo και επίσης να προσφέρει 550€ από μόνος του λες και δεν μπορεί να βρει ένα πιο φθηνό μεταχειρισμένο κινητό από Αμερική.Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε; Ευχαριστώ.

• Λύση
Δημοσ.

γνωστη απατη ως nigerian scam λεφτα δεν θα δεις στο λογαριασμο σου , βριθει ο τοπος απο ετσι απατεωνιες...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...