Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να φτιάξω ένα APP και θα ήθελα κάποιες κατευθυντήριες γραμμές από εσάς.

Έστω π.χ.  ότι έχω ένα Γκαράζ που νοικιάζω. Η φύλαξη αυτοκινήτου κοστίζει 50€/μήνα και η φύλαξη μηχανής 25€/μήνα. Πάνω στην τιμή παίζουν κάποιες εκπτώσεις όπως: Φοιτητική 5%, Ανέργων 10%, Συνδυαστική αν έχεις και αυτοκίνητο και μηχανή 15% κτλ. Επίσης παρέχω και επιπλέον πακέτα όπως πλύσιμο με +10€/μηνα, Μπροστινή θέση με +15€/μήνα κτλ.

Θα ήθελα λοιπόν ένα APP όπου θα δειγματίζω τις υπηρεσίες μου και θα μπορεί να υπολογίζει την τιμή ανάλογα με τις εκπτώσεις.

Ο admin και όποιος άλλος δηλώσω θα μπορεί να αλλάζει τις τιμές, τις εκπτώσεις, τα επιπλέον πακέτα κτλ και οι χρήστες θα βλέπουν τις τιμές και τι εκπτώσεις ισχύουν και την τελική τιμή. 

Πόσο έυκολο είναι να γίνει μια τέτοια εφαρμογή; Θα πρέπει να γίνει σε μορφή HTML5 η σε Native App; Πόσο εύκολο ειναι να παίζει και σε Android και σε Iphone; 

Απο προγραμματισμό δεν γνωρίζω πολλά. Υπάρχουν είδα κάποιες εφαρμογές που φτιάχνεις δωρεάν APP αλλά θα μου κάνουν την δουλειά που θέλω; 

Θα ήθελα λίγο να με κατευθύνετε. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν θέλεις απλά να έχεις μια σελίδα με έναν Calculator είναι εύκολο. (Δεν θα μπορεί ο χρήστης να κάνει αγορά υπηρεσίας online. Ούτε θα μπορείς να δείχνεις διαθεσιμότητα πχ)

Τώρα μην πας σε ολόκληρο Server που δεν έχει νόημα, μπορείς να αγοράσεις Link.png Site: CloudDatabase  και κάθε φορά που θα θες να αλλάζεις τιμές/εκπτώσεις θα το κάνεις στην ΒΔ σου.

Η εφαρμογή κάθε φορά θα τραβάει αυτά τα δεδομένα μέσω του Amazon API (στην προκειμένη περίπτωση).

Δεδομένου αυτού λοιπόν πας αναγκαστικά σε Native (με επιφύλαξη. Αν η Amazon δίνει δυνατότητα να τραβήξεις τα δεδομένα με Javascript τότε ίσως μπορέσεις και σε HTML5)

Δημοσ.

Μπορεις να εχεις σχετικα κοινο codebase με React για το web app και React Native για τα κινητα (ios, android), βασιζεται στη javascript.

Υπαρχει και Angular για web app, συνοδευεται απο Ionic 3 που δεν ειναι native και NativeScript που ειναι native.

Για το web app εκτος απο javascript πρεπει να μαθεις και html/css.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταρχήν, το app θα έχει πληροφοριακό μόνο χαρακτήρα ή θα μπορεί κάποιος να κλείνει και θέση που σημαίνει και πληρωμές μέσω του app; Αυτό πρέπει να το γνωρίζεις εκ των προτέρων γιατι επηρρεάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις. Γενικά πρέπει να σκεφτείς τι λειτουργίες θα έχει το app, αν έχει.

Δημοσ.

Αμα ειναι για πληροφορια μονο, δεν εχει νοημα να φτιαξεις mobile app. Απο τη στιγμη που ειναι στατικο το περιεχομενο δεν θα ασχοληθει κανεις. Ενδεχομενως η apple να την αποριψει κιολας.

Δημοσ.

Μα δεν θέλω να φτιάξω μια εμπορική εφαρμογή. Για μένα και τους πωλητές μου.Θα την ανανεώνω δεν θα είναι στατική.

Δημοσ.

Αν ειναι ετσι τοτε δεν χρειαζεσαι καν mobile app, μπορεις στο web app να εχεις «περιοχη» πωλητων οπου μονο αυτοι εχουν προσβαση και να δειγματιζουν. Βεβαια πρεπει η συσκευη δειγματισμου να εχει internet αλλα αυτο λυνεται με progressive web app (μονο στο android).

Με responsive design μια χαρα θα τα εμφανιζεις τα δειγματα σου.

Στο λεω για να γλυτωσεις τα 125€ (dev accounts) για android/ios αλλα και τον μπελα/χρημα για να φτιαχτουν. Υποψιν οτι για να μην διαγραφει η εφαρμογη απο το app store της apple πρεπει καθε χρονο να πληρωνεις 99€.

Εφοσον δεν θα ειναι εμπορικη, μπορεις να κανεις διαμοιρασμο της εφαρμογης στα κινητα χωρις να περασει απο εγκριση της apple/google.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να φτιάξω ένα APP και θα ήθελα κάποιες κατευθυντήριες γραμμές από εσάς.

Έστω π.χ.  ότι έχω ένα Γκαράζ που νοικιάζω. Η φύλαξη αυτοκινήτου κοστίζει 50€/μήνα και η φύλαξη μηχανής 25€/μήνα. Πάνω στην τιμή παίζουν κάποιες εκπτώσεις όπως: Φοιτητική 5%, Ανέργων 10%, Συνδυαστική αν έχεις και αυτοκίνητο και μηχανή 15% κτλ. Επίσης παρέχω και επιπλέον πακέτα όπως πλύσιμο με +10€/μηνα, Μπροστινή θέση με +15€/μήνα κτλ.

Θα ήθελα λοιπόν ένα APP όπου θα δειγματίζω τις υπηρεσίες μου και θα μπορεί να υπολογίζει την τιμή ανάλογα με τις εκπτώσεις.

Ο admin και όποιος άλλος δηλώσω θα μπορεί να αλλάζει τις τιμές, τις εκπτώσεις, τα επιπλέον πακέτα κτλ και οι χρήστες θα βλέπουν τις τιμές και τι εκπτώσεις ισχύουν και την τελική τιμή. 

Πόσο έυκολο είναι να γίνει μια τέτοια εφαρμογή; Θα πρέπει να γίνει σε μορφή HTML5 η σε Native App; Πόσο εύκολο ειναι να παίζει και σε Android και σε Iphone; 

Απο προγραμματισμό δεν γνωρίζω πολλά. Υπάρχουν είδα κάποιες εφαρμογές που φτιάχνεις δωρεάν APP αλλά θα μου κάνουν την δουλειά που θέλω; 

Θα ήθελα λίγο να με κατευθύνετε. 

Ευχαριστώ!

Φίλε γι αυτό που περιγράφεις χρειάζεσαι επαγγελματία developer.

Μιλάς γιά ενα multi-tier application που πρέπει να αναπτυχθεί πάνω σε ενα json API το οποίο θα τροφοδοτεί τους clients που μπορούν να είναι οτιδήποτε: browser based HTML, native app, desktop κλπ.  Χρειάζεσαι managerial και end client interfaces ενω το back-end θα πρέπει να είναι αρκετά παραμετρικό και να επιτρέπει plug and play των business rules. Επίσης μπορεί να χρειαστείς και  Devops για να σου εγκαταστήσει τον Web server στο cloud και να αυτοματοποίησει τα backups, το code deployment κλπ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...