kriosgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Προφανως και δεν το αλλαζεις αφου ειναι η αγορα σου, και αν δεν φημισεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. Αν ηθελες συγκεκριμενα iphone ας πηγαινες σε 6s, οχι στο εκτρωμα το se. Επισης προφανως ρωτας το μαγαζι, οχι τον bob απο το insomnia. Τους παιρνεις τηλεφωνο και τους λες, το κινητο που πουλατε απο ποια χωρα ειναι? Ειναι παραεισαγωγη? Τι εγγυηση εχω? Γιατι αμα γινει μλκια θα ανοιγεις αλλο thread μετα και θα ρωτας τι να κανεις... Tρομερη κλαση το iphone se. Που αν σε δει καποιος θα νομιζει οτι εχεις ακομα το Iphone 5. Μαλλον πρεπει να πας σε ενα μαγαζι να πιασεις στα χερια σου το samsung galaxy s7 edge να καταλαβεις τι σημαινει κλαση και το καλυτερο build quality του 2016 (το οποιο τα λενε ΟΛΑ τα reviews, οχι ο bob απο το insomnia) Δεν νομίζω κάποιος που δεν του λειτουργεί καλά το κινητό του ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του να ισχυρίζεται πως δεν "τρέχει τίποτα" από εγωισμό. Στην τελική δεν το κατασκεύασε ο ίδιος για να πέσει να τον πλακώσει όπως λες. Με το iPhone SE δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μιας κι όταν βγήκε είχα iPhone5 16GB και περίμενα το 7 μετά το καλοκαίρι. Γιαυτό και δεν ήξερα τις χωρητικότητες. Ο τρόπος δεν παίζει τόσο ρόλο όσο το αποτέλεσμα. Διαφωνείς με την απάντηση του bob του insomnia; Αν όχι, τότε τι σημασία έχει ποιον ρώτησα αφού η απάντηση ήταν σωστή; Για να σου πω την αλήθεια το ρώτησα στο insomnia μήπως ήταν κάποια έκδοση με κουσούρι του SE που αντικαταστάθηκε με νεότερη και αλλάξανε τις χωρητικότητες για να τα ξεχωρίζουν. Δεν αμφέβαλα ότι το κινητό είναι της Apple ή ότι δεν θα έχω εγγύηση. Από το Πλαίσιο θα το αγόραζα, όχι από ebay. To galaxy s7 edge που λες είναι αυτό που ανατινάζεται ή άλλο; Άμα είναι αυτό να το αγοράσω να το κάνω δώρο στην πεθερά μου Πέρα από την πλάκα γούστα είναι αυτά. Από την εμπειρία μου πάντως μπορώ να σου πω πως από την μέρα που γνώρισα την Apple σταμάτησα να ασχολούμαι με το πως θα διορθώσω κάποιο hardware/software πρόβλημα κι άρχισα να δημιουργώ. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. 5
Neg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οι κλασσικοί που μπαίνουν για να πουν την παπαριά τους και μόνο είναι δυνατόν να πάνε σε κάποιο άλλο Thread? Όταν η ερώτηση του TS είναι συγκεκριμένη έχεις αυτούς που λένε ότι τους κατέβει μήπως και χάσουν τις μετοχές από την Samsung. Δεν ζήτησε κανείς την κριτική σας, μια χαρά Smartphone είναι το SE, το ίδιο Hardware σχεδόν με το 6S έχει και βάζει κάτω και το S7 και το S8 μην σου πω σε Performance και ΛΣ. Επίσης δεν θέλουν όλοι τεράστιες οθόνες και το έκτρωμα Android για ΛΣ καθημερινά. Εσείς που είστε ελιτιστές της Google μεγιά σας με χαρά σας, να τα χαρείτε τα Samsung σας, άμα ήταν ο φίλος δεν θα έγραφε στο Apple Hardware αλλά στα Smartphones αλλά προφανώς το έκανε γιατί θέλει συγκεκριμένη άποψη και όχι κριτική από τον κάθε πικραμένο που πρέπει συνεχώς να λέει ποιο κινητό αγόρασε μήπως και νιώσει καλύτερα που το πήρε.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Επίσης δεν θέλουν όλοι τεράστιες οθόνες και το έκτρωμα Android για ΛΣ καθημερινά. Εγω θελω το android για λσ αλλα μονο στο google pixel που κοστιζει ακριβοτερα απο οτι το iphone 1
makiss8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μην βαλεις 10,3,2γενικα αν θεσ να μεινει για παντα γρηγορο οπως τωρα, μην ξανα κανεισ αναβαθμιση.
CheOnWeb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σκέφτομαι να του βάλω το IOS 10.3.2 αλλά είναι 1,1 GB και μάλλον καλά θα είναι να κρατήσoυμε ένα backup πριν. Backup θα κρατάς ούτως ή άλλως (iCloud ή iTunes) και φυσικά να κάνεις τα updates. Αν θες να αποφύγεις κακοτοπιές, όταν βγαίνει update, περίμενε λίγες μέρες μήπως ακουστεί κάτι κακό και μετά προχώρα. Όσο για το 10.3.2 σε 64άρι SE δεν έχει το παραμικρό θέμα.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μην ξανα κανεισ αναβαθμιση. τρολλαρεις ετσι? Εχει την δευτερη δυνατοτερη συσκευη της εταιρειας και δεν θα κανει αναβαθμισεις?
makiss8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 τρολλαρεις ετσι? Εχει την δευτερη δυνατοτερη συσκευη της εταιρειας και δεν θα κανει αναβαθμισεις? οχι δεν τρολαρω, ριξε μια ματια στο γειτονικο φορου iphonehellas τα ιδια λενε, μεχρι προσφατα ειχα το 5σ με 8,3,2 και ειχα μηδεν λαγκ σε οτιδηποτε, το ιδιο θα κανω και με το 7 πλασ που πηρα ++η 10,3,2 στο 7/7+ εχει battery drain και γυρισαν ολοι πισω σε εκδοση,
CheOnWeb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 το 10.3.2 σε 64άρι SE δεν έχει το παραμικρό θέμα. 1
makiss8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ναι οντως δεν εχειαπλα βαση της εμπειριας μ στα κινητα το προτεινω,
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μεχρι προσφατα ειχα το 5σ με 8,3,2 και ειχα μηδεν λαγκ σε οτιδηποτε, που κολλαει αγαπητε το 5s με το SE του θεματος? Προφανως και στο 5s αν βαλεις το τελευταιο update θα κολλαει παραπανω. Ενα μεγαλο θετικο εχουν τα iphone που ειναι οι αναβαθμισεις,ελεος στα τελευταια μοντελα να προτεινουν καποιοι να μην κανουν καθολου updates.... Αν παρω σβαρνα ολα τα γνωστα forum μπορω να βρω για οποιαδηποτε συσκευη για οποιαδηποτε εκδοση καποιους που εχουν αντιμετωπισει προβληματα τι να πει αυτο? Αν υπηρχε γενικο θεμα με battery drain οπως στα 6ρια θα το ειχαμε μαθει ηδη που και αυτο λυθηκε.
Neg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η 10.3.2 έχει το καινούργιο File System και ακόμα και το iPad Mini 2 μου που σερνόταν στην 10.2 πλέον είναι σαν καινούργιο, ούτε που κολλάει πλέον. Ενημέρωσε το άφοβα. 2
kriosgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Θα κάνω το update αύριο λογικά για να έχω χρόνο και bandwith. Τώρα το κάνω backup στο icloud. Έχει 50GB plan όπως κι εγώ οπότε είναι πολύ άνετα από θέμα χώρου. Πιστεύω πως δεν είναι τίποτα 1€/μήνα για 50GB. Η εντύπωση που της έχει αφήσει είναι ότι είναι τρομερά εύκολο το IOS σε σύγκριση με το android κι όλα δουλεύουν smoothly και χωρίς το παραμικρό κόλλημα ή lag. Πολύ καλή αγορά.
hellojim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οι κλασσικοί που μπαίνουν για να πουν την παπαριά τους και μόνο είναι δυνατόν να πάνε σε κάποιο άλλο Thread? Όταν η ερώτηση του TS είναι συγκεκριμένη έχεις αυτούς που λένε ότι τους κατέβει μήπως και χάσουν τις μετοχές από την Samsung. Δεν ζήτησε κανείς την κριτική σας, Πηγαινετε να δειτε τι hate ριχνει ο τυπας στα 2 τελευταια news articles που εβγαλε το insomnia για android. fanboy to the heart 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα