Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε επαισε κλειστοφοβια μονο και μονο που ειδα αυτην την οθονιτσα..

2011 εχουμε ή 2017?  :-)

Το προβλημα του iphone se εκτος απο την μικρη οθονη ειναι και οι τεραστιες διαστασεις για 4" οθονη. Εχει διαστασεις που χωρανε σχεδον 4.6" οθονη για να ειναι παραγωγικο.

Μια χαρά αναλογία έχει όμως. Δεν θέλει όλος ο κόσμος μεγαλύτερες οθόνες πάνω από 4 ίντσες. Αν δεν βόλευε τον κόσμο δεν θα πουλούσε τόσο καλά.

Δημοσ.

Μια χαρά αναλογία έχει όμως. Δεν θέλει όλος ο κόσμος μεγαλύτερες οθόνες πάνω από 4 ίντσες. Αν δεν βόλευε τον κόσμο δεν θα πουλούσε τόσο καλά.

Φανταζομαι ο περισσοτερος κοσμος θελει μεγαλυτερη οθονη αν ειναι σε παρομοιες διαστασεις.

Δεν θα χαλαγε κανεναν

α) ενα iphone με εξωτερικες διαστασεις παρομοιες με του iphone se, αλλα μεγαλυτερη οθονη (οπως πχ το επομενο iphone αναμενεται να εχει μεγαλυτερη οθονη σε παρομοεις διαστασεις με το iphone 7 4.7")

ή

β) ενα iphone με παλι 4" οθονη αλλα αισθητα μικροτερες εξωτερικες διαστασεις λογω πιο προσεγμενου design/μικροτερων bezel.

Αντ΄ αυτου, η apple προτιμησε να χρησιμοποιησει ενα design 4 ετων.

Δημοσ.

Ξέρεις κάποιο τηλ στις διαστάσεις του se με μεγαλύτερη οθόνη , το ίδιο δυνατό, ίδια κάμερα και πολύ καλό dac στην ίδια τιμή ;

Δεν είναι ερώτηση αντιπαράθεσης αλλά συμβουλής για δώρο που θέλω να κάνω.

Δημοσ.

Φανταζομαι ο περισσοτερος κοσμος θελει μεγαλυτερη οθονη αν ειναι σε παρομοιες διαστασεις.

Δεν θα χαλαγε κανεναν

α) ενα iphone με εξωτερικες διαστασεις παρομοιες με του iphone se, αλλα μεγαλυτερη οθονη (οπως πχ το επομενο iphone αναμενεται να εχει μεγαλυτερη οθονη σε παρομοεις διαστασεις με το iphone 7 4.7")

ή

β) ενα iphone με παλι 4" οθονη αλλα αισθητα μικροτερες εξωτερικες διαστασεις λογω πιο προσεγμενου design/μικροτερων bezel.

Αντ΄ αυτου, η apple προτιμησε να χρησιμοποιησει ενα design 4 ετων.

Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω με τις 2 προτάσεις σου, μιας και μιλάς για Design. Το ότι έχει μόνο 1 κουμπί κι όχι 3 όπως τα android είναι και design αλλά και άλλη κλάση από μόνο του για τα γούστα μου.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις κάποιο τηλ στις διαστάσεις του se με μεγαλύτερη οθόνη , το ίδιο δυνατό, ίδια κάμερα και πολύ καλό dac στην ίδια τιμή ;

Δεν είναι ερώτηση αντιπαράθεσης αλλά συμβουλής για δώρο που θέλω να κάνω.

Δεν υπαρχει κανενα θεμα αντιπαραθεσης.

Δες το sony x compact που καλυπτει αρκετα απο αυτα που ζητας:

http://www.skroutz.gr/s/9815040/Sony-Xperia-X-Compact-32GB.html?from=catspan&keyphrase=sony+x+compact

Υπηρχε και το sony z5 compact, που ηταν μαλιστα και αδιαβροχο, αλλα δεν το βλεπω να πωλειται πια στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Εγώ και δεν το αλλάζω ούτε και με τα τρία που αναφέρεις μαζί. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί, ασ' το, μην αναρωτιέσαι καν.

Για μένα είναι η τέλεια αγορά (και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, μπορείς να λες τη γνώμη σου ελεύθερα).

Προφανως και δεν το αλλαζεις αφου ειναι η αγορα σου, και αν δεν φημισεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. 

Κοίτα, ανάλογα πως το βλέπει κάνεις  B)

Το iphone SE είναι καταρχήν iphone, που σημαίνει λειτουργικό IOS, εύκολο μενού και χρήση, λίγα κουμπιά και καλά,  αξιοπιστία και υποστήριξη που εκπλήσσει ακόμα και τον πιο δύστροπο, σταθερότητα και σιγουριά που δεν πρόκειται να βρεις πουθενά αλλού. 

Το ερώτημα που είχα κάνει ήταν για την χωρητικότητα 64GB. Στο επίσημο site της Apple Link.png Site: το δείχνει διαθέσιμο με 32 ή 128 GB. Μια χαρά μου απάντησε ο cheonweb.

Να ρωτήσω τι το μαγαζί; "Από που ψωνίζετε εσείς τα iphone SE με τα 64GB που δεν τα έχει η επίσημη isquare;" :blink:   

Αν ηθελες συγκεκριμενα iphone ας πηγαινες σε 6s, οχι στο εκτρωμα το se.

Επισης προφανως ρωτας το μαγαζι, οχι τον bob απο το insomnia. Τους παιρνεις τηλεφωνο και τους λες, το κινητο που πουλατε απο ποια χωρα ειναι? Ειναι παραεισαγωγη? Τι εγγυηση εχω?

Γιατι αμα γινει μλκια θα ανοιγεις αλλο thread μετα και θα ρωτας τι να κανεις...

Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω με τις 2 προτάσεις σου, μιας και μιλάς για Design. Το ότι έχει μόνο 1 κουμπί κι όχι 3 όπως τα android είναι και design αλλά και άλλη κλάση από μόνο του για τα γούστα μου.  :-D

Tρομερη κλαση το iphone se. Που αν σε δει καποιος θα νομιζει οτι εχεις ακομα το Iphone 5. Μαλλον πρεπει να πας σε ενα μαγαζι να πιασεις στα χερια σου το samsung galaxy s7 edge να καταλαβεις τι σημαινει κλαση και το καλυτερο build quality του 2016 (το οποιο τα λενε ΟΛΑ τα reviews, οχι ο bob απο το insomnia)

Δημοσ.

Προφανως και δεν το αλλαζεις αφου ειναι η αγορα σου, και αν δεν φημισεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. 

Εννοώ ότι δεν θα τα επέλεγα. Υπάρχουν λόγοι που επέλεξα το SE. Δεν μου το έδωσαν με το ζόρι. Το "αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" ισχύει μόνο αν έχεις μετανιώσει για την αγορά σου, πράγμα που στην περίπτωσή μου, δεν ισχύει. Αν δεν σ' αρέσει εσένα δεν με απασχολεί.

Αν ηθελες συγκεκριμενα iphone ας πηγαινες σε 6s, οχι στο εκτρωμα το se.

Αν ήθελα 6s θα έπαιρνα 6s.

Tρομερη κλαση το iphone se. Που αν σε δει καποιος θα νομιζει οτι εχεις ακομα το Iphone 5.

Ντροπή ε;

Μαλλον πρεπει να πας σε ενα μαγαζι να πιασεις στα χερια σου το samsung galaxy s7 edge να καταλαβεις τι σημαινει κλαση και το καλυτερο build quality του 2016 (το οποιο τα λενε ΟΛΑ τα reviews, οχι ο bob απο το insomnia)

Που τα γράφουν κάποιοι θεοί και εμείς δεν έχουμε δική μας γνώμη, ε;

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό ήρθε σφραγισμένο εχτές απλά έπρεπε να κόψω την sim γιατί δεν χωρούσε και να βάλω και κανένα τζάμι για προστασία.

arrival_zpsikzzwih1.jpg

Πήγαμε το πρωί στην Wind. H sim μια χαρά και μας έβαλε μια κοπέλα και τζάμι μπροστά. 

Το είχα φορτίσει από εχτές οπότε φτιάξαμε Apple ID, ενεργοποιήσαμε fingerprint, το family, icloud drive, email. Ελέγξαμε ήχο, επικοινωνία  facetime, βάλαμε facebook και Youtube Applications από App Store και κάναμε και streaming στην Apple TV.  Όλα πήγανε τέλεια, όπως το περίμενα άλλωστε. 

iphonese1_zpsudedhrjp.jpg

Η οθόνη δεν μας χάλασε καθόλου. Μια χαρά ανάλυση έχει για να κάνεις την δουλιά σου. Αμέσως παρατήρησε την διαφορά στην απόκριση της touchscreen σε σχέση με android κι αν και μινιμαλιστικό το design του είναι πανέμορφο και πάει και σφαίρα.

iphonese2_zpsdbf0sdst.jpg

Σκέφτομαι να του βάλω το IOS 10.3.2 αλλά είναι 1,1 GB και μάλλον καλά θα είναι να κρατήσoυμε ένα backup πριν. 

Πάντως so far, so good. Του βάλαμε και την θήκη για παν ενδεχόμενο.  :-D

iphonese3_zpskytf4lrm.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ και καιρό είχαμε αγανακτήσει με το κινητό της γυναίκας μου που έπρεπε να του κάνεις μασάζ για να μπορέσεις να απαντήσεις σε μια κλήση αλλά κι από το χάσιμο χρόνου και πολλών φωτογραφιών από επέκταση μνήμης με SD CARDS και κουραφέξαλα, αποφάσισα να της αγοράσω ένα απλό iphone με μπόλικο αποθηκευτικό χώρο μιας και της αρέσουν οι φωτογραφίες.

Ρε παιδια για το Θεο και εδω το κομπλεξ σας ηρθατε να βγαλετε ορισμενοι?

Ο ανθρωπος μπηκε να ρωτησει για κινητο για την γυναικα του(κλασσικα ορισμενοι το προσπερασαν για να μην χασουν να μιλησουν για ανωτεροτητα του android) για τον αποθηκευτικο χωρο τι παιζει και με την εκδοση που φερνει το Πλαισιο και μπηκατε να του πειτε τι ακριβως?Οτι εκανε κακη αγορα? Τον ενδιαφερει τον αλλον αυτο ή γιαυτο το λογο ανοιξε το θεμα?

Ελεος δηλαδη ο καθενας το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα.

Και εγω προσωπικα στα χρηματα αυτα htc 10 απο Ελλαδα(ή Oneplus απο την εταιρεια)θα επαιρνα κυριως γιατι και να θελω να το δουλεψω δεν μπορω επειδη δεν εχω μικρα χερια εκτος των αλλων ,αλλα δεν ανοιχτηκε το θεμα για να κανουμε ερευνα τι κινητο θα αγοραζε ο καθενας μας στα χρηματα αυτα.

Απο μενα καλοριζικο και καλοδουλευτο το κινητο αν και αν αγοραστηκε με τιμολογιο ισως σας βγαλουν λιγο την πιστη στην Infoquest για τον 2ρο χρονο εγγυησης.

• Like 1
Δημοσ.

@Fulgore

Φίλε Fulfore το αστείο είναι πως για μία ακόμα φορά η κουβέντα κυλούσε ομαλά μεταξύ των ios users, μέχρι την στιγμή όπου ένας καλοθελητής - ios hater - αντικειμενικότατος reviewer ( :P ) - αποφάσισε να κάνει δυναμικό 'entrance' για το καθιερωμένο trollάρισμα. Το πρόβλημα είναι πως του δίνουμε σημασία. :)

Από εκεί και πέρα, καλορίζικο το se! Είμαι κάτοχος 6αριού, αλλά φίλος πήρε το se πριν κανά εξάμηνο (μετά από πρόταση δική μου :-D  ) και μπορώ να πω αρκετές φορές πως το ζηλεύω, αφενός λόγω ταχύτητας κι αφετέρου λόγω μεγέθους. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως αγαπητοί μου... B)

Δημοσ.

έχω το iphone se 64gb 

οι εκδόσεις αλλαξαν πριν λίγο καιρο  από 16gb ή 64gb  σε 32gb ή 128gb (αυτήν την περίοδο υπάρχουν ακόμα σε στοκ η 16gb και 64gb)

το συγκεκριμένο κινητό είναι για αυτούς που δεν θέλουν μεγάλη  οθόνη αλλα συγχρόνως  θέλουν σύγχρονο hardware 

το έχω δυο μήνες και το τηλέφωνο ''πετάει '' .

Δημοσ.

Ο ανθρωπος μπηκε να ρωτησει για κινητο για την γυναικα του(κλασσικα ορισμενοι το προσπερασαν για να μην χασουν να μιλησουν για ανωτεροτητα του android) για τον αποθηκευτικο χωρο τι παιζει και με την εκδοση που φερνει το Πλαισιο και μπηκατε να του πειτε τι ακριβως?Οτι εκανε κακη αγορα? Τον ενδιαφερει τον αλλον αυτο ή γιαυτο το λογο ανοιξε το θεμα?

Και εγω προσωπικα στα χρηματα αυτα htc 10 απο Ελλαδα(ή Oneplus απο την εταιρεια)θα επαιρνα κυριως γιατι και να θελω να το δουλεψω δεν μπορω επειδη δεν εχω μικρα χερια εκτος των αλλων ,αλλα δεν ανοιχτηκε το θεμα για να κανουμε ερευνα τι κινητο θα αγοραζε ο καθενας μας στα χρηματα αυτα.

Απο μενα καλοριζικο και καλοδουλευτο το κινητο αν και αν αγοραστηκε με τιμολογιο ισως σας βγαλουν λιγο την πιστη στην Infoquest για τον 2ρο χρονο εγγυησης.

Πρωτα απ'ολα διαβαζε καλυτερα τι γραφω, γιατι καθε φορα λες πραγματα που εχουν ηδη ειπωθει στο πρωτο post. Ειπα την γνωμη μου για τη  αγορα του και αμεσως μετα απαντησα σε αυτο που ρωτησε! Τωρα εσυ τι ακριβως παριστανεις?

@Fulgore

Φίλε Fulfore το αστείο είναι πως για μία ακόμα φορά η κουβέντα κυλούσε ομαλά μεταξύ των ios users, μέχρι την στιγμή όπου ένας καλοθελητής - ios hater - αντικειμενικότατος reviewer ( :P ) - αποφάσισε να κάνει δυναμικό 'entrance' για το καθιερωμένο trollάρισμα. Το πρόβλημα είναι πως του δίνουμε σημασία. :)

Hater? Εχω macbook απο το 2009 και τωρα θα παρω και το pro... Τους χαρακτηρισμους σου αλλου οταν δεν γνωριζεις. Δεν ειμαι apple hater, απλα το iphone se ειναι αθλιο. To iphone 6s και το 7 ειναι απο τα καλυτερα κινητα και εχει νοημα να τα αγορασεις αλλα το iphone se οχι.

Τωρα περα απο αυτο, οταν εχεις μια απορια για την εκδοση του κινητου που ενδιαφερεσαι να αγορασεις δεν ρωτας στο Insomnia, αλλα παιρνεις τηλεφωνο τον πωλητη και τον ρωτας απο που ειναι το κινητο? Ελληνικη αντιπροσωπεια ή Ευρωπιακη? Εχει το καθηκον να σου πει ακριβως τι ειναι το κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

πες τα χρυσόστομε!!!

μεγειά το κινητό στον φίλο μας!

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα διαβαζε καλυτερα τι γραφω, γιατι καθε φορα λες πραγματα που εχουν ηδη ειπωθει στο πρωτο post. Ειπα την γνωμη μου για τη  αγορα του

Εσυ μαλλον δεν διαβασες τι ειπα.

Ειπες την χ γνωμη σου για την αγορα του και μαλιστα μεσα στην ειρωνια. Για ποιο λογο?

Ζητησε ο αλλος την γνωμη μου/σου/μας για την αγορα του?

Στο δευτερο κομματι που γραφεις εχεις δικιο για τον πωλητη και εννοειται οτι δεν λεει κανεις το αντιθετο ,αλλα αυτο που ειπα ως αυτονοητο ειναι οτι το πρωτο που εγραψες δεν επρεπε να γραφτει.

Και φυσικα το σχολιο μου δεν πηγαινε αποκλειστικα στο τι εγραψες εσυ αλλα και στα off topic που εγραψε και ο αλλος συμφορουμιτης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...