kriosgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εδώ και καιρό είχαμε αγανακτήσει με το κινητό της γυναίκας μου που έπρεπε να του κάνεις μασάζ για να μπορέσεις να απαντήσεις σε μια κλήση αλλά κι από το χάσιμο χρόνου και πολλών φωτογραφιών από επέκταση μνήμης με SD CARDS και κουραφέξαλα, αποφάσισα να της αγοράσω ένα απλό iphone με μπόλικο αποθηκευτικό χώρο μιας και της αρέσουν οι φωτογραφίες. Επειδή χρειάζομαι την εγγύηση αλλά κι επειδή θα κοπεί τιμολόγιο έψαχνα για ολοκαίνουργιο από κανονικό μαγαζί. Για τις ανάγκες της το iphone SE είναι υπεραρκετό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η χωρητικότητα που το βρήκα. Στην σελίδα της isquare υπάρχει σε 2 χωρητικότητες. 32GB και 128GB. προς 419€ και 539€ αντίστοιχα. Το βρήκα και το παράγγειλα τελικά από το Πηγή: ΠΛΑΙΣΙΟ προς 469€ με 64GB. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας τι έκδοση είναι αυτή με τα 64GB? Το έχει κανένας; Είναι Ελληνική έκδοση; Ευρωπαϊκή; Τι παίζει;
CheOnWeb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Είναι η πρώτη έκδοση του SE που κυκλοφόρησε μόνο σε 64GB. Το είχα πάρει από Πλαίσιο πέρσι τον Απρίλιο. (Day 1 ) Τώρα κυκλοφορεί σε 32 και 128. Η ίδια ακριβώς συσκευή είναι.
kriosgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ωραία, με 64GB είναι τέλειο μιας και τα 32 μου φαίνονται ισα - ίσα και τα 128 υπερβολή για την χρήση που θα του κάνει. Ευτυχώς πρόλαβα ένα από τα τελευταία κομμάτια όπως φαίνεται
bahamut_zero Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 επειδη κανεις λογο για εγγυηση, να πω (χωρις να ξερω αν τελικα ισχυει οντως, και πως τεκμηριωνεται) πως η apple δεν αναγνωριζει 2ετη εγγύηση σε όσα τηλέφωνα είναι αγορασμένα με τιμολόγιο. Θα σου έλεγα να μιλήσεις με infoquest πριν προχωρήσεις σε παραλαβή (αν δεν έχεις πληρώσει), αν αυτό ειναι κάτι που σε απασχολεί.
kriosgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όλες μου τις συσκευές τις αγοράζω με τιμολόγιο γενικά. Δεν έχω κωδικό στην εταιρεία να τα μεταπουλάω κι ούτε τα αγοράζω χονδρική. Ίσως αυτό που λες να ισχύει για τέτοιες περιπτώσεις. Μια φορά που χρειάστηκα την εγγύηση της Apple μου το φτιάξανε κανονικά, δεν μου είπαν τίποτα. 1
militarist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δεν έχει σημασία αν είναι τιμολόγιο η όχι , βάσει νόμου ισχύει 2 χρόνια εγγύηση
kriosgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Έβγαλε και το iphone 6 32GB σε προσφορά 469€ το Πλαίσιο σήμερα. Συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά των 2 απ' ότι βλέπω το SE που θα έχω είναι κλάσης ανώτερο και με την διπλάσια χωρητικότητα μάλιστα. Η μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη του 6 δεν ροκανίζει με τίποτα την διαφορά. Δεν περιμένω βέβαια να με ενθουσιάσει το SE μιας κι έχω 7 plus. Θα ξεφύγουμε όμως από το lag του android, τις επεκτάσεις μνήμης τύπου SD CARDS που αποσυνδέονται χωρίς λόγο όποτε να ναι και σ' αφήνουν στον άσσο κι ένα σωρό μικρο apps της Google που πιάνουν χώρο και ανάθεμα αν χρησιμοποιήσαμε τα μισά από αυτά Βασικά είμαι ενθουσιασμένος μιας και θα δοκιμάσω το "Family" feature της Apple. Πάντα ήμουν περίεργος να το δω στην πράξη μιας και με την αδελφή μου δεν μένουμε ούτε καν στην ίδια χώρα οπότε δεν μπορούσα να την βάλω. Σήμερα λογικά θα το παραλάβουμε
koumos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Με το καλό να παραλάβεις σήμερα. Το κινητό είναι εκπληκτικό και πάρα πολύ γρήγορο αφού είναι εξοπλισμένο με hardware 6S και σίγουρα γρηγορότερο από το απλό 6άρι στην "προσφορά" του Πλαισίου 2
hellojim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος δινει 400 ευρω να παρει iphone SE (wat), οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις samy s7, one plus 3t, htc 10... Τραγικη αγορα. σορρυ. Τωρα στην ερωτηση σου, αυτα τα ρωτας στο μαγαζι οχι στο insomnia. 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος δινει 400 ευρω να παρει iphone SE (wat), οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις samy s7, one plus 3t, htc 10... Τραγικη αγορα. σορρυ. Ίσως γιατί τo iphone se είναι πιο μικρό σε διαστάσεις και βολεύει μερικούς, είναι πιο σταθερό σαν λειτουργικό για κάποιους, και πιο γρήγορο στα σημεία από όλα αυτά τα android που αναφέρεις. Όχι δεν λέω ότι θέλω ,τα έχω και τα χρησιμοποιώ και τα 2. S7 edge και iphone se 3
kriosgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος δινει 400 ευρω να παρει iphone SE (wat), οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις samy s7, one plus 3t, htc 10... Τραγικη αγορα. σορρυ. Τωρα στην ερωτηση σου, αυτα τα ρωτας στο μαγαζι οχι στο insomnia. Κοίτα, ανάλογα πως το βλέπει κάνεις Το iphone SE είναι καταρχήν iphone, που σημαίνει λειτουργικό IOS, εύκολο μενού και χρήση, λίγα κουμπιά και καλά, αξιοπιστία και υποστήριξη που εκπλήσσει ακόμα και τον πιο δύστροπο, σταθερότητα και σιγουριά που δεν πρόκειται να βρεις πουθενά αλλού. Το ερώτημα που είχα κάνει ήταν για την χωρητικότητα 64GB. Στο επίσημο site της Apple Site: το δείχνει διαθέσιμο με 32 ή 128 GB. Μια χαρά μου απάντησε ο cheonweb. Να ρωτήσω τι το μαγαζί; "Από που ψωνίζετε εσείς τα iphone SE με τα 64GB που δεν τα έχει η επίσημη isquare;" 1
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος δινει 400 ευρω να παρει iphone SE (wat), οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις samy s7, one plus 3t, htc 10... Τραγικη αγορα. σορρυ. Τωρα στην ερωτηση σου, αυτα τα ρωτας στο μαγαζι οχι στο insomnia. Εγώ και δεν το αλλάζω ούτε και με τα τρία που αναφέρεις μαζί. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί, ασ' το, μην αναρωτιέσαι καν. Για μένα είναι η τέλεια αγορά (και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, μπορείς να λες τη γνώμη σου ελεύθερα). 2
Neg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος δινει 400 ευρω να παρει iphone SE (wat), οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις samy s7, one plus 3t, htc 10... Τραγικη αγορα. σορρυ. Τωρα στην ερωτηση σου, αυτα τα ρωτας στο μαγαζι οχι στο insomnia. Γιατί πολύ απλά θέλει κάτι μικρό και αξιόπιστο και το Android θα ήταν αυτοκτονία, ούτε στον εχθρό μου δεν θα το πρότεινα. 2
haHa Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ίσως γιατί τo iphone se είναι πιο μικρό σε διαστάσεις και βολεύει μερικούς, είναι πιο σταθερό σαν λειτουργικό για κάποιους, και πιο γρήγορο στα σημεία από όλα αυτά τα android που αναφέρεις. Όχι δεν λέω ότι θέλω ,τα έχω και τα χρησιμοποιώ και τα 2. S7 edge και iphone se Mε επαισε κλειστοφοβια μονο και μονο που ειδα αυτην την οθονιτσα.. 2011 εχουμε ή 2017? Το προβλημα του iphone se εκτος απο την μικρη οθονη ειναι και οι τεραστιες διαστασεις για 4" οθονη. Εχει διαστασεις που χωρανε σχεδον 4.6" οθονη για να ειναι παραγωγικο. Δυστυχως η apple δεν το προσπαθησε με το design ωστε να κανει το μικρο κινητο πιο εργονομικο/παραγωγικο, και επελεξε να χρησιμοποιησει ενα design 4 ετων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα