Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου αρκεί να κάνω Upgrade μέσω των W81 γιατί όσο να ναι αφήνουν υπολείμματα. Το καλύτερο είναι να κάνεις φορματ και να εγκαταστήσεις τα Windows 10 εξ αρχής.

Μπορώ λοιπόν να τα κατεβάσω το DVD δωρεάν αφού έχω τα w81?

Δημοσ.

το iso μπορεις να το κατεβάσεις δωρεάν ναι.

Για τις άδειες δεν ειμαι 100% σίγουρος νομίζω πρέπει πρώτα να τα περάσεις μια απο πάνω ώστε να γίνει η αδεια για τα 10αρια και μετα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

Αν έχει αλλάξει κάτι,και τα 8αρια σου ειναι ενεργοποιημένα ψηφιακα τότε με το που κάνεις φορματ σε 10αρια θα μπει το κλειδι απο μόνο του.

Δημοσ.

Για να έχεις νόμιμα windows 10 πρέπει να τα κάνεις πρώτα  update πάνω στα 7, 8, 8.1 (ανάλογα τι έχεις) από εδώ:

https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade

Εφόσον πλέον έχεις ενεργοποιημένα windows 10, κατεβάζεις windows 10 από εδώ για καθαρή εγκατάσταση:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Μπορείς να βάλεις USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση. Προσοχή να βάλεις την έκδοση που αρχικά σου έδωσε με το update (Home ή Pro) τα πόσα bit θα είναι, δεν παίζει ρόλο. Κατά την καθαρή εγκατάσταση θα σου ζητήσει κλειδί, έχει επιλογή να ξεπεράσεις αυτό το παράθυρο. Την πρώτη φορά που θα βάλουμε windows 10, τα ενεργοποιήσουμε νόμιμα, μετά όσες φορές να κάνουμε format αυτά θα ενεργοποιούνται αυτόματα.

Δημοσ.

Τι λέτε βρε παιδιά του ανθρώπου..

Φίλε μου κατέβασε το iso των win 10.. Πέρασε το σε ένα dvd ή usb και κάνε καθαρή εγκατάσταση. Βαλε όταν σου ζητήσει το κλειδί από τα 8.1 και καθάρισες…

• Like 1
Δημοσ.

Τι λέτε βρε παιδιά του ανθρώπου..

Φίλε μου κατέβασε το iso των win 10.. Πέρασε το σε ένα dvd ή usb και κάνε καθαρή εγκατάσταση. Βαλε όταν σου ζητήσει το κλειδί από τα 8.1 και καθάρισες…

Δεν δουλεύει πάντα αυτό που λες... "παίζει" το είδος του κλειδιού που έχεις.

Δημοσ.

Ούτε κλειδί, ούτε τίποτα.

Θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση τα 10άρια με το iso από την ms (η creators update έκδοση θέλει dual layer dvd ή θα το περάσεις σε usb με το rufus).

Μετά, όταν σου ζητήσει κλειδί θα πεις ότι δεν έχεις και θα παραλείψεις το βήμα αυτό.

Θα τελειώσεις την εγκατάσταση και όταν πλέον μπεις στα 10άρια και συνδεθείς στο internet θα ενεργοποιηθούν αυτόματα ως δια μαγείας! ;)

Δημοσ.

Ούτε κλειδί, ούτε τίποτα.

Θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση τα 10άρια με το iso από την ms (η creators update έκδοση θέλει dual layer dvd ή θα το περάσεις σε usb με το rufus).

Μετά, όταν σου ζητήσει κλειδί θα πεις ότι δεν έχεις και θα παραλείψεις το βήμα αυτό.

Θα τελειώσεις την εγκατάσταση και όταν πλέον μπεις στα 10άρια και συνδεθείς στο internet θα ενεργοποιηθούν αυτόματα ως δια μαγείας! ;)

Κάνεις πλάκα ή το έχεις δοκιμάσει από 8.1 σε 10. Δεν επιμένω για την τελευταία έκδοση (creators), αλλά με την προηγούμενη δεν ενεργοποιούνταν τα win 10.

Δημοσ.

Σε λάπτοπ vaio με 8άρια μαμά (δε θυμάμαι αν ήταν 8 ή 8.1) έκανα καθαρό φορμάτ και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα τα 10αρια. Δεν ξέρω αν είχε προηγηθεί όμως αναβάθμιση σε 10 γιατί ο παλιός δίσκος πετάχτηκε. Τα 10άρια ενεργοποιήθηκαν σαν home αυτόματα γιατί τα 8 ήταν κι αυτά home.

Πάντως το κλειδί είναι στο bios και είτε το κάνει ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα ή πάει απευθείας σε 10άρια το ίδιο κλειδί θα είναι. 32 ή 64 bit πάντως δεν παίζει ρόλο, μόνο η έκδοση.

Δημοσ.

Σε λάπτοπ vaio με 8άρια μαμά (δε θυμάμαι αν ήταν 8 ή 8.1) έκανα καθαρό φορμάτ και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα τα 10αρια. Δεν ξέρω αν είχε προηγηθεί όμως αναβάθμιση σε 10 γιατί ο παλιός δίσκος πετάχτηκε. Τα 10άρια ενεργοποιήθηκαν σαν home αυτόματα γιατί τα 8 ήταν κι αυτά home.

Πάντως το κλειδί είναι στο bios και είτε το κάνει ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα ή πάει απευθείας σε 10άρια το ίδιο κλειδί θα είναι. 32 ή 64 bit πάντως δεν παίζει ρόλο, μόνο η έκδοση.

Μάλλον είχαν περαστεί win 10, ίσος με uptade (τους καιρούς που σου τα έδινε με το ζόρι) και η Μicrosoft "τσέκαρε" την μητρική.

Τρις φορές που δοκίμασα, μετά από format σε 8.1 να βάλω win 10 δεν τα ενεργοποίησε.

Δημοσ.

Οπότε, για να πάμε εκ του ασφαλούς, αναβάθμιση σε 10άρια με το iso για να αναβαθμιστεί το κλειδί και μετά στο καπάκι καθαρό φορμάτ. Πιστεύω ότι αυτός θα είναι και ο ποιο σίγουρος δρόμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...