lactate Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Γενικα καποια κουμπια απο κατω μαζευουν σκονη δεν πατιουνται, τα βγαζω, καθαριζω και αν εχουν σπασει τα κολλαω με logo λιγο στην ακρη και ολα οκ. Απο προχτες και εντελως ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν στη σειρα τα πληκτρα 1-9 ενω τα πληκτρα πανω κατω αριστερα και δεξια λειτουργουν οκ.Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο; Τι μπορω να κανω; Πατιουνται μια χαρα δε νιωθω κατι να φερνει αντισταση.
isay Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Γενικα καποια κουμπια απο κατω μαζευουν σκονη δεν πατιουνται, τα βγαζω, καθαριζω και αν εχουν σπασει τα κολλαω με logo λιγο στην ακρη και ολα οκ. Απο προχτες και εντελως ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν στη σειρα τα πληκτρα 1-9 ενω τα πληκτρα πανω κατω αριστερα και δεξια λειτουργουν οκ. Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο; Τι μπορω να κανω; Πατιουνται μια χαρα δε νιωθω κατι να φερνει αντισταση. Αρχίζει το πληκτρολόγιο σου, να σου λεει έμμεσα και σταδιακά οτι πρεπει να σταματήσεις τα τρολοθέματα ontopic : Πρεπει να αλλάξεις πληκτρολόγιο και στο μέλλον να καθαρίζεις τη σκόνη με σπρει πεπιεσμένου αέρα. Το βγαλσιμο κουμπιών ειναι πολύ επιφοβο για ζημιές (το είδες) οποτε το κάνουμε πολύ σπάνια (πολύ ειδικους λόγους) και με πάρα πολύ προσοχή.
JohnTanto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η κόλλα φίλε μου έχει κάνει ζημεία στο πληκτρολόγιο. Χρειάζεσαι αντικατάσαταση.
lactate Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Θελω να το παω για service αλλα με απασχολουν τα εξης α) θα με κοιταξουν στραβα για την κολλα μπορει να μου πουν και οτι δεν τιαχνεται β) Την προηγουμενη φορα το κρατηαν απο την apple δυο μηνες δε θελω να περιμενω τοσο γ) Φοβαμαι μη μου ζητησουν κανα πεντακοσαρικο.. apple ειναι αυτη..
sil_unique Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Θελω να το παω για service αλλα με απασχολουν τα εξης α) θα με κοιταξουν στραβα για την κολλα μπορει να μου πουν και οτι δεν τιαχνεται β) Την προηγουμενη φορα το κρατηαν απο την apple δυο μηνες δε θελω να περιμενω τοσο γ) Φοβαμαι μη μου ζητησουν κανα πεντακοσαρικο.. apple ειναι αυτη.. για τα δύο πρώτα μην ανησυχείς, για το τρίτο να τρέμεις, από apple θα σου πούν όλο το top case καθώς αυτό το ανταλλακτικό διαθέτει η apple. σε σπασμένα πλήκτρα μόνο μπορεί να βρεις και keycaps
kjordan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πάρε ένα κάλυμμα σιλικόνης για το πληκτρολογιο να μην σε νοιαζει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα