Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα λίγο περίεργο θέμα που ίσως να παραβαίνει κάποιους κανόνες, αλλά αξίζει τον κόπο. Αν δημιουργεί πρόβλημα παρακαλώ να μετακινηθεί.

Με τις εκπτώσεις του Steam, του GOG και γενικά στο Internet να κοντεύουν, είναι καλή ευκαιρία να προτείνουμε παιχνίδια που αξίζουν της προσοχής μας. Τόσο το πνεύμα των εκπτώσεων όσο και - κατά τη γνώμη μου - το interface του Steam έχουν ξεπέσει πάρα πολύ, οπότε ένας λόγος παραπάνω να σημειώσουμε εδώ ελαφρώς κρυμμένα και ελαφρώς άγνωστα διαμαντάκια που παίξαμε και θα τα προτείναμε σε κόσμο.

Η διαφορά του θέματος δεν είναι μόνο να γράψουμε τι περιμένουμε στις εκπτώσεις ή αν το Doom πχ θα μπει σε καλή έκπτωση, αλλά να αναφέρουμε και παιχνίδια που αξίζουν να αγοραστούν με μια καλή τιμή και αλλιώς θα περνούσαν απαρατήρητα.

Για να κάνω την αρχή, εκτός από τα κλασσικά Elite Pack και το The Crimson Court (το δεύτερο σιγουρο) έχω στο μάτι το Battle Brothers, που μου είχε κινήσει πολύ το ενδιαφέρον όταν έγραφε ο Snoob. Το Hollow Knight, το Syberia 3, το Shadow Tactics, το Axiom Verge είναι επίσης στα υπόψην, ενώ από προτάσεις το Mordhein: City of the Damned είναι τολμηρή αλλά και πολύ αξιόλογη πρόταση για όσους θέλουν κάτι tactical. Δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα αλλά έχει βελτιωθεί στην πορεία και με το πλήρες πακέτο μετράει πολύ.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...