petroudis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αν δω καμιά κοπέλα στο δρόμο με oppo, θα φωνάζω δυνατά opopopo τη κινητό είναι αυτό. 1
george_xp_pro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Έχει πάρει κανένας Έλληνας oppo?... Εγω έχω το r7 plus και είναι φοβερό κινητο γενικά σε όλα του
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Περα απο το home button διασκέδαση(!), ενα iphone με android. Aντε να του αναγνωρίσουμε ότι έχει μικρότερα μπεζελ απο το iphone. 2
lytosss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τρώμε παραμύθι απο όλους χωρίς εξαίρεση. Βγάζουν κάθε έξι μήνες νέα μοντέλα, με ίδιο σχέδιο και άλλο εσωτερικό. Ανάθεμα στα τόσα κινητά που έχω αλλάξει εάν κατάλαβα διαφορά είτε στην ταχύτητα είτε στην εμπειρία χρήσης. Μια από τα ίδια και το Oppo.
Tomyb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δηλαδη ποσο να αλλαξει πια το σχεδιο απο τα κινητα που λυσσατε ολοι;
freegr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Στέρεψαν από σχέδια, από ιδέες και μας τα χρεώνουν ακριβά τα κινέζικα άτιμα κινητά...
grnalx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αν θες Κινέζο , πας Xiaomi. Τώρα κάτι oppo vivo και ιστορίες είναι να χαμε να λέγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα