Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι "γύφτοι" μάλλον το διόρθωσαν, ελπίζω η αυστηρότητα με την οποία κρίνεται μόνιμα τα καταστήματα να είναι ίδια με αυτή που κρίνεται και τον εαυτό σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποια μαγαζιά μπορεί να κάνουν λάθος εσκεμμένα γιατί νομίζουν ότι κερδίζουν κάτι αλλά δεν γίνεται να τους βρίζουμε όλους ειδικά αν δεν είναι επαναλαμβανόμενο λάθος

ναι καθε βδομαδα κανει ενα καταστημα λαθος...δεν σου λεω,σιγουρα καποιος θα κανει λαθος ανθρωποι ειναι αλλα πως γινεται ρε παιδακι μου τις παρασκευες ΜΟΝΟ να κανουν λαθως μερικα κατοσταρικα ευρω...πως γινεται ηθελα να ηξερα?Γιατι δεν κανουν λαθος τις δεκαδες η τις μοναδες?γτ οχι μεσοβδομαδα?

• Like 1
Δημοσ.

ναι καθε βδομαδα κανει ενα καταστημα λαθος...δεν σου λεω,σιγουρα καποιος θα κανει λαθος ανθρωποι ειναι αλλα πως γινεται ρε παιδακι μου τις παρασκευες ΜΟΝΟ να κανουν λαθως μερικα κατοσταρικα ευρω...πως γινεται ηθελα να ηξερα?Γιατι δεν κανουν λαθος τις δεκαδες η τις μοναδες?γτ οχι μεσοβδομαδα?

Μηπως απλα τυχον λαθη κατα τις εργασιμες μερες απλα δεν προλαβαινουμε να τα δουμε; 

Σιγουρα καποια μπορει να το κανουν εσκεμμενα αλλα ας μην του βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι. Υπαρχει λογος που βλεπουμε κυριως παρασκευες γιατι τοτε ειναι που προλαβαινουμε να τα δουμε ;)

Δημοσ.

Μηπως απλα τυχον λαθη κατα τις εργασιμες μερες απλα δεν προλαβαινουμε να τα δουμε; 

Σιγουρα καποια μπορει να το κανουν εσκεμμενα αλλα ας μην του βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι. Υπαρχει λογος που βλεπουμε κυριως παρασκευες γιατι τοτε ειναι που προλαβαινουμε να τα δουμε ;)

Εισαι πολυ αισιοδοξος,εμενα προσωπικα οι ελληνες κατασ/αρχες δεν με αφηνουν να ειμαι τοσο μιαςκαι στην κουτοπονηρια ειμαστε πρωτοι!

Δημοσ.

Μάαααααλλοοοοοοννν.....όπως είπαν οι προηγούμενοι, λάθος πάντα στις εκατοντάδες και Παρασκευή, έθιμο και παράδοση εδώ και πολύ καιρό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...