Stuck Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Hi se olous! Exo ena Laptopaki (compaq 2540ea) kai WinXp Professional +SP1. H aporia mou einai i eksis = Epeidi exo katevasei polla Update Fixes, otan tha thelo na kano format, mporo kapos na antograpso ta patches tou windows update ,pou idi einai egkatestimena sto systima kai meta to kainourio installation , na ksanaperaso ta idia ,xoris na anagkasto na ta ksanakatevaso apo to diktyo ??????? Fysika milame oti hardware changes den tha ginoun!Skeftika kai to Norton Ghost ,alla 8a ithela na matho an to exei kanei kaneis xoris na xrisimopoieisei Ghost , kai an nai pos peripou ????? cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 στη θέση σου θα ρώταγα πρωτα, τι μπορω να κανω αντι φορματ, και οχι πως θα σωσω τα fixes.. 1. Σχετικα με το Ghost: Το format που θελεις να κανεις, και το ghost δεν εχουν καμια σχεση. ή μαλλον ειναι τα ακριβώς αντίθετα. Αφου θελεις να κανεις φορματ, σημαινει οτι εχεις παρατηρησει καποια μειωση στην ταχυτητα του υπολογιστή σου, ειτε λογω παρα πολων εγκατεστημενων εφαρμογών, ειτε γεματου σκληρου δισκου, ειτε απο ιους, ειτε απο δικες σου ενεργειες που χαλασαν αρχεια του λειτουργικού. Θα κανεις φορματ, θα ξαναβαλεις το λειτουργικο, και θα εχεις ενα φρεσκο συστημα. Το ghost το θελεις μονο αν φοβασαι οτι κατι θα παει λαθος μετα το φορματ. Για να επαναφέρεις την προηγούμενη κατάσταση. Δηλ, αυτην ακριβως την κατασταση που σε οδηγει σημερα σε φορματ (installed apps, virus, κλπ) 2. το φορματ ειναι πολυ συχνα μια πολυ βαριά λύση, τύπου "σκοτώνω μύγα με κανόνι". Υπάρχουν εργαλέια (Add/remove progs, registry cleaners, Adaware, defrag disk) που σε γλυτώνουν απο επανεγκατασταση OS. 3. απο εδω και περα αντι να πηγαινεις στο κανονικο site των windows update, για patches, θα πηγαινεις στο http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true και θα χρησιμοποιείς το "basket" για να κανεις save as τα fixes, αντι για open. http://support.microsoft.com/?kbid=323166 4. υποθετω εχεις ενα winxp cd με ενσωματωμενο το sp1. Αν εχεις ta original xp, βρες τουλαχιστον το αρχειο του sp1 (120 mb), προσθεσε απλα τα μεταγενεστερα patches για Blaster, και Welchia worms, και έτοιμος. δεν ειναι εντελως απαραιτητα ΟΛΑ τα υπολοιπα fix που εβγαλε η ms. 5. επειδη εχεις laptop, (αν δεν το εχεις κανει ποτε φορματ απο τοτε που το αγορασες) προσεχε μηπως εχει μεσα καποιους ειδικους drivers για το μηχανημα σου, και δεν τους εχεις σε cd γιατι θα ψάχνεσαι. πρεπει να σιγουρευτεις οτι εχεις τα παντα, πριν το φορματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagioths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Τα updates που θελεις να σωσεις τα εχεις κατεβασει μεσω ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 oxi file mou den ginetai na ta "3exoriseis" apo tin egkatastasi pou idi exeis afti ti fora loipon (meta to format) min kaneis update... katebase ta 3exorista san ektelesima arxeia, gia na ta exeis gia to mellon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 φιλε random εγω θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει αντιστοιχο link με το http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true την ελήνική εκδοση του λειτουργικού (win xp pro gr sp1) ώστε να αποθηκεύω τα updates που κατεβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpav Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 ελληνική εκδοση http://v4.windowsupdate.microsoft.com/el/default.asp?corporate=true Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 file kpav me eswses !!! Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grinder Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Ειχα και εγω αυτη την απορια αλλα μπερδευτικα τελειως με το link http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp?corporate=true Ποια η διαφορα Windows XP Professional RTM Windows XP Professional SP1 Windows XP RTM Windows XP SP1 Τι ειναι το RTM??? Και πως θα καταλαβω ποια εχω? Θα τους ηταν τοσο δυσκολο καθε φορα που κανω update απο το κλασικο link να ειχα την επιλογη Save As!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 RTM = Release To Manufacture. Το Windows XP RTM είναι προφανώς η "απλή" έκδοση των WinXP, χωρίς δηλαδή το SP1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stuck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 An kai ego aytos pou ethese tin aporia, 8a eimai kai o telefteos pou 8a apantiso,giati to notification apo to insomnia to kolohotmail mou to eixe petaksei sta spam...... H lisi me to 'basket' tin vrisko poly endiaferousa ,thanks file ramdom giati tin makroskeli kai katanoiti sou apantisi... Oson afora ta "idika drivers" pou exoun ta windows gia tis syskeves pou exoun ta laptopakia sto original CD , ayto den einai provlima.To diko mou sygkekrimena irthe me preinstalled WinXp Home, ta opoia meta apo ligo kairo ta petaksa kai evala WinXp Pro+SP1 (+Redhat 9) .Ta drivers gia tis syskeves ta katevazeis ola apo to site tis kataskevastrias etairias. cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grinder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχω Windows XP Professional χωρίς το SP1. Όταν λοιπόν πάω στο Windows XP Professional RTM μου βγάζει : Critical Updates and Service Packs (12) Multi-Language Features (23) Recommended Updates (6) Και δεν έχει μέσα το SP1 Όταν πάω στο Windows XP RTM μου βγάζει : Critical Updates and Service Packs (70) Multi-Language Features (23) Recommended Updates (32) Και έχει μέσα το SP1 Εγώ έχω κάνει όλα τα update από το άλλο link που κάνει άμεση εγκατάσταση και θέλω τώρα να τα κατεβάσω για να τα έχω σε ένα CD. Από πού λοιπόν να αρχίσω να κατεβάζω? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fits Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 STUCK ti akrivws einai to redhat9 kai ti kanei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 osoi pantos exete dsl/broadband kalo tha itan na pernagate mia bolta apo to http://www.autopatcher.com . Exei ena poli boliko arxeio megethous 200mb kai kati pou periexei ola ta updates mexri simeda kai me exei sosei polles fores! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Ενώ κάνεις το windows update, δημιουργήται σε έναν από τους δίσκους σου ένας φάκελος με όνομα WUTemp. Εκεί αποθηκεύονται προσωρινά τα updates (αφού εγκατασταθούν διαγράφονται αυτόματα). Αν λοιπόν, ΑΦΟΥ τελειώσει το download τους, αλλά ΠΡΙΝ τελειώσει η εγκατάστασή τους, τα κάνεις copy και κάπου αλλού, δεν τα χάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Outws h allws, otan katebazeis ta updates, auta swzwntai sto: c:\Documents and Settings\<user profile>\Local Settings\Temporary Internet Files Parta apo ekei me copy k swsta opou 8es... Egw toulaxiston etsi ta krataw edw k kairo.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.