Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Τις προαλες στην περιοχη μου εβρεχε κ ειχαμε κεραυνους. Απο εκεινη την ημερα λοιπον αρχισα να εχω θεμα με το ιντερνετ αποσυνδεσεις κ χαμηλες ταχυτητες.

Δηλωσαμε βλαβη στην κοσμοτε ηρθαν οι τεχνικοι και εβγαλαν ενα πορισμα οτι φταιει η πριζα κ εχει "τραυματιστει" απο τους κεραυνους. Αφου μετρησαν την ταχυτητα( με δικο τους μοντεμ) απο καλωδιο που ερχεται απο εξω η ταχυτητα ηταν κανονικη(7.20/0.95) (δεν μετρησαν με το δικο τους μοντεμ την πριζα που ειχαμε το δικο μας)

Την επομενη μερα εχωντας μια Α γνωση στο αντικειμενο μιας και αυτο σπουδαζω συνδεσα το εξωτερικο καλωδιο με αλλες πριζες του σπιτιου. Σε αυτο το σημειο να πω οτι δεν ειναι παραλληλες, η καθε πριζα ειναι ξεχωριστα κ δεν τις χρησιμοποιουμε καθολου επομενως δεν ηταν συνδεδεμενες καπου την ημερα των κεραυνων. Αφου λοιπον δοκιμασα καποιες απο αυτες ειχα το ιδιο αποτελεσμα, ταχυτητα 0.50-1.00 mbps.

Τελος μετρησα με Βολτομετρο την πριζα που εχουμε το μοντεμ και μου εδειξε 53.5 βολτ οπως ακριβως και του καλωδιου που ερχεται απο εξω( που να υπενθυμισω ειχαν μετρησει οι τεχνικοι κ ειπαν πως δεν εχει κανενα θεμα)

Ερχομαι λοιπον στο συμπερασμα οτι η εκαναν λαθος αυτοι, η ηθελαν να μας τα φορτωσουν ωστε να βγαλουν τον @#$ απ εξω.

Ποια ειναι η εκτιμιση σας υπαρχει περιπτωση να εχει τραυματιστει οντως η πριζα; η ειναι το μοντεμ;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από stefalghul
Δημοσ.

Χαλί μαύρο η γραμμή μπορείς να βάλεις το μόντεμ στην γραμμή που έρχεται από έξω χωρίς τίποτα άλλο πάνω;; Και δώσε στοιχεία.

Δημοσ.

Να επισημανω οτι την συνδεση την εχω κανει με απλο καλωδιο που συνδεουμε στο μοντεμ. απλα το εχω κοψει στην μια ακρη κ εχω ενωσει τα δυο καλωδια στα δυο που ερχονται απο εξω

post-375388-0-44496600-1496408800_thumb.png

Δημοσ.

Αυτή η σύνδεση δεν είναι η καλύτερη, κάποιο θέμα έχει η γραμμή σου, φώναξε τεχνικό να ελέγξει

Έχεις άλλο μόντεμ να δοκιμάσεις; μήπως έπαθε βλάβη αυτό;;

Δημοσ.

το w724 είναι ;

εγώ το είχα αυτό το wifi πολύ μαπέ ζήτησα αντικατάσταση 

κάπιο update και ίσως reset δοκίμασες ;

Ηταν το μοντεμ τελικα! απλα το ειπα στην κοσμοτε κ μου εδωσαν αλλο δωρεαν! ευχαριστω πολυ παιδια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...