Takistasio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω εδω κι ενα χρόνο το κινητό αυτο και μέχρι τωρα δεν μου ειχε παρουσιάσει καποιο πρόβλημα εκτος απο ελάχιστες φορες που κόλλησε. αλλα μετα απο λιγο επανερχόταν.Απο χθες το τηλέφωνο κανει συνέχεια επανεκκίνηση και μονο οταν το εχω στη φόρτιση λειτουργεί φυσιολογικά.Τι μπορεί να φταίει; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2017 από Takistasio
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Πρώτα backup και μετά. Μην λέμε τα αυτονόητα...
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Κάνε πρώτα το factory και αν δεις ότι δεν γίνεται κάτι πας στην μπαταρία που λέει ο tsilitheo1
AlienTechGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Κατά 99% η μπαταρία είναι το πρόβλημα. Δεν χάνεις και τίποτα βέβαια αν δοκιμάσεις ένα factory reset.
Takistasio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 αν ειναι μπαταρια με καλυπτει η εγγυηση? εσβησε τελειως καμμια αποκριση
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 αν ειναι μπαταρια με καλυπτει η εγγυηση? εσβησε τελειως καμμια αποκριση η μπαταρία θεωρείται αναλώσιμο και καλύπτεται απο 6μηνη εγγύηση αν δεν κάνω λάθος. 1
Takistasio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 τελικα επανηλθε αφου το εβαλα 2 ωρες στην καταψυξη
UncleKim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Άλλαξε και μπαταρία καλού-κακού. Αν το τηλέφωνο έχει ακόμα εγγύηση, πήγαινε στο επίσημο service. Νομίζω κόστος περίπου 35€, αλλά ένα τηλέφωνο πρώτα θα σε καλύψει. Αν δεν έχει εγγύηση το τηλέφωνο, αγόρασε μία καινούρια μπαταρία, και άλλαξε την μόνος σου.
Takistasio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 το πηγα στο επισημο σερβις θελουν 35 ευρω αν φταιει μπαταρια και 7 ευρω για τον ελεγχο η εγγυηση χανεται αν υπαρχει οξειδωση η' σπασιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα