Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειναι κουτες οι ασφαλιστικες....Τους στελνουν τιμολογιο για τον προφυλακτηρα 1.500 και το πληρωνουν κανονικα.

Και ασχετος ειμαι και μικρος.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ειναι κουτες οι ασφαλιστικες....Τους στελνουν τιμολογιο για τον προφυλακτηρα 1.500 και το πληρωνουν κανονικα.

Και ασχετος ειμαι και μικρος.

Τους στέλνουν; ξέρεις αυτά τα κανονίζει π ελεγκτής.. Και καλά εμπειρογνωμον παπάς,

Seat ibiza... Ίδια γρατζουνιά με του ts...

Το έβγαλε 800 ευρώ ζημιά.. Βάψιμο!!!!

Μετά με τράκαρε ένας στο φανάρι.. Προφυλακτήρας πίσω.. Γνήσιος... Τον έβγαλε 400 ευρώ εργατικά!! Μιλάμε είναι μην πω.

Και θα κάτσω εγώ να κλάψω αν κάνω εικονική; όχι βέβαια..

Δημοσ.

To κοστολόγιο το βγάζει η ασφαλιστική(εμπειρογνώμονας) και οχι το συνεργείο, το συνεργείο λεει απλα τι χρειάζεται απο ανταλλακτικά και εργασία.

• Like 1
Δημοσ.

To κοστολόγιο το βγάζει η ασφαλιστική(εμπειρογνώμονας) και οχι το συνεργείο, το συνεργείο λεει απλα τι χρειάζεται απο ανταλλακτικά και εργασία.

Τα ίδια λέμε.. Πάει ο έμπειρος μάγκας και καλά στο συνεργείο... Τα βρίσκουν κάπου στην μέση.. Και βγάζουν έξοδα μηνός χαλαρά..

Έτσι κλείνουν οι ασφάλειες όχι από μια και δυο εικονικές!!!!

Τα ανταλλακτικά τα παίρνει από εμένα.. Που έχω μαγαζί... Μου λέει... Γράψε :

Φτερό 150 ευρώ, ενώ κάνει 15 ευρώ Ασίας

Προφυλακτήρας γραψε 250 ευρώ συν δουλειά 150 σύνολο 400, ενώ το πολύ να κάνει μαζί με εργασία 50-70 ευρώ..

Στη μέση τα βρίσκουν νόμιμα με τιμολόγια..

Τα λεφτά μετά από 2-4 μήνες στο συνεργείο με εξουσιοδότηση στον έμπειρο γνώμονα!!

Χάχα το ξέρουμε το κύκλωμα δεν ζούμε στη ζούγκλα με τις μαϊμούδες.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει-αφορα γιατί κλείνουν οι σσφαλιστικες, αλλά οι εικονικές είναι απάτη και αν σε τσακωσουν εχεις να κανεις με την δικαιοσύνη, ο κάθε ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του όταν κάνει την πατατιά

• Like 2
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει-αφορα γιατί κλείνουν οι σσφαλιστικες, αλλά οι εικονικές είναι απάτη και αν σε τσακωσουν εχεις να κανεις με την δικαιοσύνη, ο κάθε ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του όταν κάνει την πατατιά

Απάτη είναι όλα :)

Δημοσ.

Απάτη είναι όλα :)

Κατανοώ το να το κάνεις και να μου πεις "έτσι γουστάρω" ή "το κάνω γιατί μπορώ".

Δεν το σέβομαι (και πιθανόν δεν έχει σημασία για σένα) αλλά το κατανοώ.

Αλλά μην προσπαθείς να το δικαιολογήσεις στους γύρω (τον εαυτό σου μάλλον τον έχεις πείσει) με την εξήγηση ότι "υπάρχουν τεράστιες ματσαράγκες στο χώρο και η δικιά μου είναι μικρή και δεν έχει επίπτωση".

• Like 2
Δημοσ.

Κατανοώ το να το κάνεις και να μου πεις "έτσι γουστάρω" ή "το κάνω γιατί μπορώ".

Δεν το σέβομαι (και πιθανόν δεν έχει σημασία για σένα) αλλά το κατανοώ.

Αλλά μην προσπαθείς να το δικαιολογήσεις στους γύρω (τον εαυτό σου μάλλον τον έχεις πείσει) με την εξήγηση ότι "υπάρχουν τεράστιες ματσαράγκες στο χώρο και η δικιά μου είναι μικρή και δεν έχει επίπτωση".

Εντάξει ας κάνει ο κάθε ένας όπως θέλει παιδιά.. Εγώ πρόταση έκανα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστουμε παραααα πολυ, απλα καποιοι ειναι αχαριστοι και δεν το εκτιμουν....

• Like 2
Δημοσ.

εικονικα ειναι και τα ποσα που δινουν οι ασφαλιστικες.5 χρονων οχημα,σε τσαλακωνει ο αλλος το εμπρος φτερο,αλλαγη,λαμαρινοδουλεια και το ιδιου τυπου βαψιμο,φπα και φορος,το κοστολογει χ ποσο,ενω στην αγορα δεν παιζει κατω απο χ+200.διοτι λεει οτι ειναι παλιο το οχημα κλπ κλπ.,λες και εγω εφταιγα που ο ηλιθιος ο ασφαλισμενος του επεσε πανω μου......κάνεις ή δεν κάνεις υπερτιμολογηση??αν εισαι βεβαια υπερανω ή βολεμενος ή στον κοσμο σου,το λες και εικονικη............

• Like 1
Δημοσ.

citroen xsara

Ψεκασε w40 και με ενα μαλακο πανι τριψε να φυγουν οι ασπριλες..

Μετα αν πιανουν τα χερια σου λυσε ταπετσαρια και χτυπα..

Αν ησουν Αθηνα θα την εφτιαχνες με ολικη βαφη τελεια δουλεια με 100ευρω! και παλι δεν αξιζει..

Τα παλια αυτοκινητα θα σου κανουν περισσοτερη αποσβεση αν τα προσεχεις μονο μηχανικα και εκει οπου χρειαζεται..

Τα εκαναν και αυτα τοσο αναλωσιμα που δεν αξιζει να τα φτιαχνουμε..

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/6/2017 στις 12:29 ΠΜ, gia_nnis είπε

Ψεκασε w40 και με ενα μαλακο πανι τριψε να φυγουν οι ασπριλες..

Μετα αν πιανουν τα χερια σου λυσε ταπετσαρια και χτυπα..

Αν ησουν Αθηνα θα την εφτιαχνες με ολικη βαφη τελεια δουλεια με 100ευρω! και παλι δεν αξιζει..

Τα παλια αυτοκινητα θα σου κανουν περισσοτερη αποσβεση αν τα προσεχεις μονο μηχανικα και εκει οπου χρειαζεται..

Τα εκαναν και αυτα τοσο αναλωσιμα που δεν αξιζει να τα φτιαχνουμε..

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσότερο το σκεπτικό σου σχετικά με το WD40 αλλά και αυτό που είπες για τα παλιά οχήματα. Με ενδιαφέρει (χωρίς ειρωνία).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kitharas είπε

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο περισσότερο το σκεπτικό σου σχετικά με το WD40 αλλά και αυτό που είπες για τα παλιά οχήματα. Με ενδιαφέρει (χωρίς ειρωνία).

Απλα για θεμα αισθητικης καθαριζεις το χρωμα που εχει μεινει πανω.. Δηλαδη το φτιαχνεις οπως μπορεις μονο σου.. να φαινεται λιγοτερο η ζημια..!

Και ναι σε ενα αμαξι παλιο που εχει χαμηλη εμπορικη αξια δεν αξιζει να το εχεις στην πενα εμφανιασιακα γιατι στο τελος δεν προκειται να παρεις μερος τον χρηματων σου! Δεν ειναι τυχαιο που παλια (παρολο που ειναι αξιοπιστα-οικονομικα) δεν τα φροντιζουν.. Τα ξεζουμιζουν μεχρι να πανε χαρλαλα στην πρεσα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...