Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο κοστίζει η βαφή περίπου μόνο αυτού του κομματιού της πόρτας; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.  

post-366132-0-98885300-1496357673_thumb.jpg

post-366132-0-45734100-1496357703_thumb.jpg

Δημοσ.

επαναφορα, στοκαρισμα, τριψιμο, χαρτοναρισμα, υλικα ,και σε  φουρνο ,κατοσταρικο χωρις αποδειξη.με αποδειξη υπολογιζε +24% φπα +29% φορο

Δημοσ.

επαναφορα, στοκαρισμα, τριψιμο, χαρτοναρισμα, υλικα ,και σε φουρνο ,κατοσταρικο χωρις αποδειξη.με αποδειξη υπολογιζε +24% φπα +29% φορο

Εγώ το κόβω στο 200αρι

Δημοσ.

Καθε κομμάτι 100€

Πού; Αν ξέρεις κάποιον στείλε μου pm σε παρακαλώ. Για παρόμοια ζημιά, το χαμηλότερο που βρήκα ήταν 400 με ΦΠΑ γιατί ήθελε και στοκάρισμα. Έβαλα τα γέλια και έφυγα.

Δημοσ.

Πού; Αν ξέρεις κάποιον στείλε μου pm σε παρακαλώ. Για παρόμοια ζημιά, το χαμηλότερο που βρήκα ήταν 400 με ΦΠΑ γιατί ήθελε και στοκάρισμα. Έβαλα τα γέλια και έφυγα.

Εδω για βορεια ελλαδα μιλαω, κυριως Χαλκιδική, ετσι ηξερα μεχρι πριν κατι μηνες.

Δημοσ.

το βλεπω να το αφήνω ετσι οπως ειναι :unsure:

Κάνε αυτό που κάνω εγώ σχεδόν πάντα, βρες γνωστό με παλιό αυτοκίνητο και κάντε εικονική, δεν θα πληρώσεις τίποτα.

Δημοσ.

Κάνε αυτό που κάνω εγώ σχεδόν πάντα, βρες γνωστό με παλιό αυτοκίνητο και κάντε εικονική, δεν θα πληρώσεις τίποτα.

Θα πληρωσει καποιος αλλος φουκαρας που ηταν συνεπης, ειχε το αυτοκινητο του ασφαλισμενο και η ασφαλιστικη του εβαλε λουκετο.

Σε παρακαλω μην μου απαντησεις οτι δεν κλεινουν οι ασφαλιστικες απο μια εικονικη δηλωση 100 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πληρωσει καποιος αλλος φουκαρας που ηταν συνεπης, ειχε το αυτοκινητο του ασφαλισμενο και η ασφαλιστικη του εβαλε λουκετο.

Σε παρακαλω μην μου απαντησεις οτι δεν κλεινουν οι ασφαλιστικες απο μια εικονικη δηλωση 100 ευρω.

Φυσικα και δεν κλεινουν και ΔΕΝ θα πληρωσει κανεις τιποτα!

Αλλα δεν παει το μυαλο σου οποτε αστο..

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι...

Φίλε προφανώς δεν έχεις ιδέα ή είσαι μικρός...

Τις εταιρίες μέσα τις βάζουν τα συνεργεία..

Που κοστολογουν μια πόρτα 1000 ευρώ και έναν προφυλακτήρα στα 1500...κατσε κ σκέψου τι κομπίνα παίζει,δεν μπορώ να γράψω περισσότερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...