Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα Νοκια που θα βγουν σύντομα αλλά πολύ χάλια τα σπεκ τους προσωπική γνώμη. Να σου πω την αλήθεια φθηνό και στοκ δεν αξίζει γνώμη μου πάντα. Δεν είδα καμία διαφορά σε επιδόσεις & κολλήματα σε ένα οικονομικό στοκ από ότι σε ένα Samsung ή huawei. Τώρα αν το θες γιατί άλλο που δεν αναφέρεις δεν ξέρω αν παραβλέψεις τα σπεκ ότι αναφέρθηκε ήδη θα σε έχει καλύψει.

Δημοσ.

τα nexus 

ή βάζεις στην συσκευή (αν υπάρχει) που θα πάρεις μια aosp rom 

τώρα αν δεν γίνεις λίγο συγκεκριμένος στο τι θες (το "καθαρό" android δεν λέει κάτι , ούτε τα pixel της google δεν έχουν "καθαρό" android) μάλλον θα σου δίνουμε και ό.τι ναναι απαντήσεις :))

Καλημερα φιλε μ για να καταλαβω οταν λεμε καθαρο Android δεν ενοουμε το android απο την google το "βασικο" αυτο που μπαινει στα Nexus και στα παραπανω που αναφερα αλλα το Android απο το Android Open Source Project ;

Και τα Νοκια που θα βγουν σύντομα αλλά πολύ χάλια τα σπεκ τους προσωπική γνώμη. Να σου πω την αλήθεια φθηνό και στοκ δεν αξίζει γνώμη μου πάντα. Δεν είδα καμία διαφορά σε επιδόσεις & κολλήματα σε ένα οικονομικό στοκ από ότι σε ένα Samsung ή huawei. Τώρα αν το θες γιατί άλλο που δεν αναφέρεις δεν ξέρω αν παραβλέψεις τα σπεκ ότι αναφέρθηκε ήδη θα σε έχει καλύψει.

Καλημερα θυμαμαι οτι με Stock Android με το Motorola Moto G 2nd που ειχα (δεν ξερω αν θα παρω το Motorola Moto G4 Play μιας και εδω στην Κυπρο το βρισκω με 154ευρω το πιο φτηνο) το θεμα μου απ οτι θυμαμαι απο το Motorola Moto G 2nd ειναι οτι ποτε μ δεν ειχα κολληματα στο Messenger του fb κυριως ενω τωρα με Samsung S7 Edge - S8 - LG G5 SE - LG G6 εχω αργει να φορτωσει γιατι ομως γινεται αυτο ;

Δημοσ.

Καλημερα θυμαμαι οτι με Stock Android με το Motorola Moto G 2nd που ειχα (δεν ξερω αν θα παρω το Motorola Moto G4 Play μιας και εδω στην Κυπρο το βρισκω με 154ευρω το πιο φτηνο) το θεμα μου απ οτι θυμαμαι απο το Motorola Moto G 2nd ειναι οτι ποτε μ δεν ειχα κολληματα στο Messenger του fb κυριως ενω τωρα με Samsung S7 Edge - S8 - LG G5 SE - LG G6 εχω αργει να φορτωσει γιατι ομως γινεται αυτο ;

προσοχή,αυτό που δείχνει στην φωτογραφία είναι το G4 plus.

το play δεν έχει αναγνώστη δακτυλικού.

Προσωπικά έχω μερικά θέματα με την συσκευή(κρασάρουν οι εφαρμογές με αποτέλεσμα battery drain και υπερθέρμανση συσκευής,έχω θέμα με το 4G στη vodafone και μου κλείνουν οι sim καμιά φορά)

περιμένω android 7 που είπαν για αυτόν τον μήνα διαφορετικά κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να δω αν εχω ελλατωματική η όχι συσκευή.

επίσης το ηχείο του είναι ελαφρώς χαμηλό σε ένταση για τα δικά μου γούστα,είχα συνηθίσει τα lumia που τα άκουγες 2 δωμάτια δίπλα.

Δημοσ.

προσοχή,αυτό που δείχνει στην φωτογραφία είναι το G4 plus.

το play δεν έχει αναγνώστη δακτυλικού.

Προσωπικά έχω μερικά θέματα με την συσκευή(κρασάρουν οι εφαρμογές με αποτέλεσμα battery drain και υπερθέρμανση συσκευής,έχω θέμα με το 4G στη vodafone και μου κλείνουν οι sim καμιά φορά)

περιμένω android 7 που είπαν για αυτόν τον μήνα διαφορετικά κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να δω αν εχω ελλατωματική η όχι συσκευή.

επίσης το ηχείο του είναι ελαφρώς χαμηλό σε ένταση για τα δικά μου γούστα,είχα συνηθίσει τα lumia που τα άκουγες 2 δωμάτια δίπλα.

Ναι το ξερω και εγω ακουσα οτι η 7αρα θα ρθη αυτο τον μηνα στα Play της Motorolas Moto G4 αλλα καποιοι την εχουν περασει μηνες πριν.

Δημοσ.

Ναι το ξερω και εγω ακουσα οτι η 7αρα θα ρθη αυτο τον μηνα στα Play της Motorolas Moto G4 αλλα καποιοι την εχουν περασει μηνες πριν.

είναι μέσω custom rom απο xda,συνεπώς δεν ειναι επίσημη για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτή που έχει βγει.

Δημοσ.

είναι μέσω custom rom απο xda,συνεπώς δεν ειναι επίσημη για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτή που έχει βγει.

Με custorm rom και εχεις προβληματα ; Με στοκ ειχες ;

Δημοσ.

Με custorm rom και εχεις προβληματα ; Με στοκ ειχες ;

σε τηλέφωνο που έχει εγγύηση δεν ανοιγω bootloader.

φυσικά και δεν παίζει να ασχοληθώ με την οποιαδήποτε custom rom ακόμα ΕΑΝ κρατήσω την συσκευή μέχρι το πέρας της εγγύησής της.

εγω αναφέρθηκα στα βιντεο που βλέπεις και στις αναφορές οτι τα G4 play εδω και καιρό τρέχουν 7.

αυτα ειναι με custom rom.Επίσημα η 7αρα δεν εχει βγει,την περιμένουμε απο ΠΕΡΣΙ.

• Like 1
Δημοσ.

σε τηλέφωνο που έχει εγγύηση δεν ανοιγω bootloader.

φυσικά και δεν παίζει να ασχοληθώ με την οποιαδήποτε custom rom ακόμα ΕΑΝ κρατήσω την συσκευή μέχρι το πέρας της εγγύησής της.

εγω αναφέρθηκα στα βιντεο που βλέπεις και στις αναφορές οτι τα G4 play εδω και καιρό τρέχουν 7.

αυτα ειναι με custom rom.Επίσημα η 7αρα δεν εχει βγει,την περιμένουμε απο ΠΕΡΣΙ.

Α μαλιστα ετσι πες μ να καταλαβω.

Δημοσ.

Με custom roms AOSP νεότερης έκδοσης απο της επίσημης έκδοσης που έχει βγάλει ο κατασκευαστής μην ασχολείστε. Δηλαδή, αν δεν πήρε την έκδοση 7 το κινητό σας, και περάσετε την 7 με custom ROM, θα το κάνετε σχεδόν άχρηστο απο τα τόσα bugs καθώς δεν έχουν τα απαραίτητα drivers του κατασκευαστή οι open source developers.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...