Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας δεν ψαχνω να αγορασω καποιο κινητο απλος θα ηθελα να ξερω για δικους μ λογους ποιες εταιριες εχουν προς το καθαρο android ή ολοκαθαρο android ;

Γιατι ξεφευγουμε απο το καθαρο android και υπαρχει ελειψη ;

Διαβασα ενα θεμα και μ δημιουργηθηκαν οι αποριες.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης έχουν τα Pixel/XL μιας και είναι η συνέχεια των Nexus καθώς και τα Nexus.

Ισχύει για τα Motorola όπως είπε ο Sheogorath αλλά δυστυχώς δεν το έχω ψάξει με τα τελευταία motorola αν έχει αλλάξει κάτι.

Και αυτο το Nokia 6 που θα ρθη στην χωρα μας παλι στοκ ανδροιδ θα εχει ; :/ Δεν ειδα καμια αλλαγη παρα μονο στα εικονιδεια των προγραμματων. Τα Meizu ξεφευγουν απο το στοκ ανδροιδ πιστευω.

Δημοσ.

Χμμ δεν το είχα κοιτάξει το Nokia.

Έχεις δίκιο, stock android έχει. Απ' ότι βλέπω δεν έχουν κάνει κάποια αλλαγή.

Ρε λες αργότερα να το τσιμπήσω και εγώ; :P

https://arstechnica.com/gadgets/2017/02/nokia-6-hands-on-this-brand-new-android-oem-is-worth-your-attention/

Δημοσ.

επίσης κάτι που θεωρώ σωστό να αναφερθεί.

Το οτι έχουν Near stock H stock android δεν σημαίνει αυτομάτως οτι θα παίρνουν και τις ενημερώσεις.

Μας φλόμωσε η ΜΟΤΟ για android 7 και σίγουρο update και είδαμε τι ωραια που ήρθε στα G4/G4 plus και ακόμα περιμένω για το G4 play που ειχε και αυτο guarantee update.

edit: 2 συσκευές που έχουν Near stock ειναι το vodafone ultra 6,7 μιας και τα έχω πιάσει στα χέρια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα OnePlus αν δεν κάνω λάθος έχουν near stock Android και γενικά από software τα πάνε πολύ καλά νομίζω.

Επίσης, δώσε βάση και σε αυτό που είπε ο φίλος από πάνω για τις αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

καμία, μα ΚΑΜΙΑ σχέση......

Το έχω τώρα στα χέρια μου, δεν έχει τίποτα bloatware, μόνο το flyme απο πάνω. Την απουσία bloatware δεν θέλουμε?

Αν όχι, οκ, έχετε δίκαιο.

Δημοσ.

Το έχω τώρα στα χέρια μου, δεν έχει τίποτα bloatware, μόνο το flyme απο πάνω. Την απουσία bloatware δεν θέλουμε?

Αν όχι, οκ, έχετε δίκαιο.

Το λες και μόνος σου, έχει το flyme. Άρα, ΔΕΝ είναι στοκ

Δημοσ.

Το λες και μόνος σου, έχει το flyme. Άρα, ΔΕΝ είναι στοκ

Άρα όχι μόνο την απουσία bloatware, συνεπώς θα ήταν σωστότερο να το λέγατε αρχικά και όχι σχολιάκια του τύπου

ουτε καν κοντα...

;)

Δημοσ.

Άρα όχι μόνο την απουσία bloatware, συνεπώς θα ήταν σωστότερο να το λέγατε αρχικά και όχι σχολιάκια του τύπου

;)

Stock android λέγεται το θέμα. Αν δεν ξέρεις τι είναι καθαρό και τι skin του Android, τότε μάλλον πρέπει να αρχίσεις διάβασμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...