Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55MU6102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

βλέπω ότι στο πλαισιο παίζει η τηλεόραση του τίτλου στα 999€ με επιταγή άμεσης εξαργύρωσης (αν κατάλαβα σωστά) αξίας 150€.. οπότε τελική τιμή 849€.

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-UE55MU6102.htm

Επόμενες τιμές στο σκρουτζ 890€-950€.

Θεωρείται καλή για τα λεφτά της, ή μπορώ να βρω κάτι άλλο σε 55άρα μέχρι αυτά τα λεφτά;

Είχα 800€ ταβάνι η αλήθεια είναι, κοιτώντας κάποια παλαιότερα μοντέλα, αλλά αν αξίζει να κάνω την πολύ μικρή αύτη υπέρβαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει είναι μοντέλο του 2017,αν μπεις όμως στο rting.com το καλυτερο site που κανει review για τηλεοράσεις,πέραν του οτι είναι ίδια εμφάνισή με τα περσινα μοντέλα τις samsung τα λεγόμενά KU,πιστεύω και απο πάνελ ακριβός τα ίδια, πανω κατω είναι με περσινα για αυτό περνούν και τις ίδιες βαθμολογίες 7.4/10 Αν βρεις το περσινό μοντέλο θα γλιτώσεις και 100 150 ευρώ και θα εχεις ίδια εικόνα, σε αυτά τα λεφτά που θα διαθέσεις για 4k 55 " δεν θα βρεις κάτι καλύτερο, η lg και sony σε αυτές τις τιμες μέχρι 800 ευρώ έχουν ips panel και αυτό είναι μειων

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.

Θεωρώ μια χαρά η επιλογή σου, είναι πολύ κάλη τηλεοραση καταπληκτικό μαύρο-contrast πολύ καλή γιά ταινίες-gaming κτλ σε αυτή τήν τιμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός,εξαρτάται όμως για πια χρήση τήν θες? Για κάτι κατι καλύτερο πχ θα πρέπει να επενδύσεις άλλα λεφτά για ταβάνι μέχρι 1000 είσαι μια χαρα, απο οτι διάβασα υπάρχουν κατι oled lg full hd σε προσφορά στα 1000 ευρώ τελευταία κομμάτια αλλα είναι 1080p αλλα απο εικόνα top

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,
βλέπω ότι στο πλαισιο παίζει η τηλεόραση του τίτλου στα 999€ με επιταγή άμεσης εξαργύρωσης (αν κατάλαβα σωστά) αξίας 150€.. οπότε τελική τιμή 849€.

http://www.plaisio.g...-UE55MU6102.htm

Θεωρείται καλή για τα λεφτά της, ή μπορώ να βρω κάτι άλλο σε 55άρα μέχρι αυτά τα λεφτά;

Είχα 800€ ταβάνι η αλήθεια είναι, κοιτώντας κάποια παλαιότερα μοντέλα, αλλά αν αξίζει να κάνω την πολύ μικρή αύτη υπέρβαση.

Απ οτι βλεπω υπαρχει εκπτωση και βγαινει στα 879 μειων 20% πηγαινει γυρω στα 700!!σκεφτομαι και γω την αγορα της!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Απ οτι βλεπω υπαρχει εκπτωση και βγαινει στα 879 μειων 20% πηγαινει γυρω στα 700!!σκεφτομαι και γω την αγορα της!

Στα pubic βασικα ξεχασα να το αναφερω!

Καλημέρα,

Το - 20% από που το βλέπουμε;

Γινεται επιστροφη 20% της αξιας της τηλεορασης οταν γινει πληρωμη με χρεωστικη η πιστωτικη καρτα eurobank!πριν λιγο μου εστειλαν μηνυμα!

Καλησπέρα σε όλους,

Απ οτι βλεπω υπαρχει εκπτωση και βγαινει στα 879 μειων 20% πηγαινει γυρω στα 700!!σκεφτομαι και γω την αγορα της! Στα pubic βασικα ξεχασα να το αναφερω!Καλημέρα,

Το - 20% από που το βλέπουμε; Γινεται επιστροφη 20% της αξιας της τηλεορασης οταν γινει πληρωμη με χρεωστικη η πιστωτικη καρτα eurobank!πριν λιγο μου εστειλαν μηνυμα!στα public ομως μονο!

Δημοσ.

Έχω και κάρτες eurobank.. οπότε θα πεταχτώ από κάποιο υποκατάστημα να ρωτήσω τί και πώς.

Στα 703€ τελική που βγαίνει, δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω κάτι καλύτερο.

Και με +50€ παίζει η 6202 που είναι κυρτή στις ίδιες ίντσες.

Δημοσ.
Έχω και κάρτες eurobank.. οπότε θα πεταχτώ από κάποιο υποκατάστημα να ρωτήσω τί και πώς.
Στα 703€ τελική που βγαίνει, δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω κάτι καλύτερο.
Και με +50€ παίζει η 6202 που είναι κυρτή στις ίδιες ίντσες.

Και γω νομιζω ειναι εξαιρετικη προσφορα..αρχικα κοιταζα και τη samsung ku6400 55" την οποια εχω δει απο κοντα και εχει τρομερη εικονα..αλλα ειναι περσινο μοντελο

Δημοσ.

700 ευρω για φετινο μοντελο 55' μου ακουγεται μια χαρα.

Ξερουμε τιποτα για την συγκεκριμενη; Ολοι μιλανε για τα περσινα τα ku μοντελα. Για αυτην εδω λιγα πραγματα βρηκα στο ιντερνετ

Δημοσ.

700 ευρω για φετινο μοντελο 55' μου ακουγεται μια χαρα.

Ξερουμε τιποτα για την συγκεκριμενη; Ολοι μιλανε για τα περσινα τα ku μοντελα. Για αυτην εδω λιγα πραγματα βρηκα στο ιντερνετ

Έχει βγει ένα review εδώ στο http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu6300 ένα από καλύτερα ,ίσως το καλύτερο site που αναλύει τα πάντα όσον άφορα τις tv, αν προσέξεις η βαθμολογία είναι σχεδόν η ίδια σε όλα, με τις περσινές ku entry level μοντέλα, οποταν δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες αλλαγές στα πάνελ με τα περσινά μοντέλα, μην σου πω ότι τους έχει μείνει από πάνελ και εμφάνιση, τις έβαλαν στα φετινά μοντέλα, απλά τους άλλαξαν κωδική ονομασία mu  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...