iceman33221 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Εφτιαξα ενα νέο build Και σημερα εκει που επαιζα wow ξαφνικα αρχισαν τα γραφικα να χαλανε δεν ειναι δικο μου το βιντεο που ανεβαζω αλλα μονο ετσι μπορειτε να καταλαβεται τι εγινε. Φανταστείτε το ομως σε ολη την οθονη να εχει τετοιες γραμμες... Πηγή: Γραφικα Πηγα να πειραξω τα γραφικα απο τις ρυθμισεις να τα κατεβασω αλλα ξαφνικα αρχισε να γινεται μια μαυρη,μια να επιστρεφει η εικονα μεχρι που ξαφνικα μου εβγαλε σημα στην οθονη οτι δεν εχει σημα. Ο υπολογιστης ομως δουλευε ακομα οποτε το εκλεισα απο το κουμπι,εκλεισα τον διακοπτη κ εδιωξα οτι ρευμα ειχε κ τον ξανανοιξα. Εκει ξεκινησαν τα προβληματα,στο εικονιδιο των windows κολαει η μπαρα φορτωσεις κ δν ξεκολαει ποτε...μπηκα κ εκανα σκαν κ τον δισκο κ τα windows μεσω cmd αλλα δν μου εβγαλε προβλημα.Μπηκα τελικα με safe mode εβγαλα τα drivers με ddu, κατεβασα ξανα τα drivers Και την ωρα που πηγα να κανω εγκατασταση παλι το ιδιο,μαυρη οθονη αλλα αυτην την φορα χωρις μηνυμα τπτ και ο υπολογιστης δουλευε κανονικα... Τι μπορει να φταιει? χαλασε η καρτα γραφικων? Ο σκληρος? ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης? Ηθελα την γνωμη σας μηπως ειναι κατι ευκολο αλλιως θα το παω σε κανενα μαστορα να το δει μιας κ εχω εγγυηση. Ευχαριστω εκ τον προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα