Dr_73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Που ειδες συγκριση 1080ti με vega παναθεμα σε παλι? Δεν είδα. Ο palpatin έγραψε εξυπνάδα για τις nvidia Θα διορθωθεί το πρόβλημα των Nvidia μην ανησυχείς και είπα να τον καυτηριάσω λίγο για την πατάτα που είχε γράψει πρόσφατα , ότι η GTX 780ti τώρα, χάνει από την ανταγωνίστριά της εκείνη την εποχή πατάτα της ati ... Στην οποία βέβαια και τότε, η gtx 780ti της έριχνε στα αυτιά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αν και συμφωνώ για τις πέτρες (έχω το κράνος πρόχειρο ), νομίζω το κουτσό/8μηνο πήγαινε για το 1151v2... που είναι υπερβολή λίγο, δεν βλέπω γιατί είναι κουτσό και ο χρονικός ορίζοντας γιατί είναι 8μηνο, θα τα φτύσει ο 8700Κ σε 8 μήνες; Με τον σάπιο Haswell μια χαρά έβγαλα 4 χρονάκια κι ας βγήκε Ζ97 και DC σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προφανώς μιλούσα για το 1151 V2.0 αλλά τα μπλέ γυαλιά του τον τυφλώνουν να δει. Και να φανταστείς πως δεν μίλησα πουθενά πέρα για το INTEL HEDT vs INTEL MIDRANGE .... Από εκεί και πέρα, όταν μητρική των 250-350€ έχει 16 PCI-E lanes όλα κι όλα και με το NVME πάνω στο promontory hubάκι , δεν μιλάμε για σοβαρή πλατφόρμα, αλλά μιλάμε για κοροϊδία. Και δεν είναι η πλατφόρμα αυτή που χτυπάει άσχημα, είναι το κόστος. Η S2066 έχει όλα τα φόντα, να σου δώσει και συστοιχίες NVME που σήμερα θεωρούνται ακριβοί αλλά αύριο θα έχουμε και από 2, 3εις ο κάθε ένας μας, μπορεί να σου δώσει και μια ωραία κάρτα TB3.0 χωρίς το Latency του promontory και μπορεί να σου δώσει αναβάθμιση σε μελλοντική γενιά και μεγαλύτερα μοντέλα . Το ότι είναι 8-μήνου το ξέρουμε αφού με την έλευση του 390chip αλλάζει και το socket ... = μηδενική προοπτική αναβάθμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Έτσι για τα πρακτικά μόνο έχω 1060 και 1070, εσύ υποθέτω 1080-1080ti. Αξίζει λες να δώσω την 70 να πάω εκεί; Δεν μας είπες ακόμη αν υπάρχουν απαξιωμένες gtx 780ti στα 120 ευρώ ή αν πουλάς τόσο τη δική του, που χάνει πλέον από την ανταγωνίστρια ati εκείνης της εποχής !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Όταν θα μας πάρουν με τις πέτρες εγώ θα φοράω κράνος.. Ti άλλο θα γράψετε σε αυτό το έρμο νήμα.. Best CPU 2017 ρυζεν 1700 x299 κουτσό με ορίζοντα 8μηνου.. και θέλετε να σας πάρει κάποιος και σοβαρά για τις γνώσεις σας και κυρίως την αντικειμενικότητα σας.. οκ . Που ακριβως γραφτηκαν αυτα Movie? Ο οριζοντας 8μηνου γραφτηκε για το 1151 aka Z370 και ηταν απαντηση πανω στο μνμ του Fulgore. Για το πρωτο σαν perf/$ ναι αλλα και παλι ειναι λαθος πλατφορμα. Συγκριση 2066 μονο με TR, οποιος κανει αλλη συγκριση ειναι απλα τραγικος!! Τωρα παμε στην αντικειμενικοτητα, εκει βρασε ριγανη.... αντε εσυ δοκιμασες και εκρινες οτι δεν σου κανει μιας και χρειαζεσαι συγκεκριμενα πραγματα, δεκτο. Ολοι οι αλλοι που δεν εχουν παρει ποτε τιποτα αλλο και πριζουν μπαλες σε ολα τα νηματα τι να πεις εκει? Ο αγαπητος DR πχ που παναθεμα σε εκανε και like εχει να παρει AMD 20 χρονια αλλα ξερει οτι δεν τραβανε, κολλανε, ειναι θερμαστρες κτλπ κτλπ. Τελος παντων. Δεν μας είπες ακόμη αν υπάρχουν απαξιωμένες gtx 780ti στα 120 ευρώ ή αν πουλάς τόσο τη δική του, που χάνει πλέον από την ανταγωνίστρια ati εκείνης της εποχής !!! Ειπα εχει καιρο που την εδωσα, απαντηση δεν πηρα ομως, εχεις παλικαρι μου 1080Τι ή απλα λογια λεμε; Το εχω πει τι εχω και σε game και σε παροπλησμενο εσυ που μας τα κανεις τσουρεκια τι εχεις δεν μας λες μονο ακουμε για τα φανταστηκα 6/8/10 cores απο την Intel και τις 5080Τι που βλεπεις το βραδυ. Ειπαμε πεινασες, τσιμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Για τον 1700 ξαναγράφτηκε λίγες σειρές πιο πάνω, για το δεύτερο σκέλος παρανόηση ζητώ συγνώμη.. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο ΠΟΛΥ συμφωνώ σε αυτή την πρόταση μαζί σου.. Ολοι οι αλλοι που δεν εχουν παρει ποτε τιποτα αλλο και πριζουν μπαλες σε ολα τα νηματα τι να πεις εκει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Τωρα παμε στην αντικειμενικοτητα, εκει βρασε ριγανη.... αντε εσυ δοκιμασες και εκρινες οτι δεν σου κανει μιας και χρειαζεσαι συγκεκριμενα πραγματα, δεκτο. Ολοι οι αλλοι που δεν εχουν παρει ποτε τιποτα αλλο και πριζουν μπαλες σε ολα τα νηματα τι να πεις εκει? Ο αγαπητος DR πχ που παναθεμα σε εκανε και like εχει να παρει AMD 20 χρονια αλλα ξερει οτι δεν τραβανε, κολλανε, ειναι θερμαστρες κτλπ κτλπ. Τελος παντων. Μπάρμπα μου ηρέμησε , μιας και είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι , σε αντίθεση με την πλειοψηφία που είναι ... μειράκια. Το θέμα τι τίτλο έχει ; Περί αντικειμενικότητας ... Ο τάκης έχει κανέναν s1151 cpu ; Έχει καν ryzen ;;;; Μην αναφέρεις λοιπόν εμένα στα περί ... αντικειμενικότητας και επαφής με το άθλημα .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δεν είδα. Ο palpatin έγραψε εξυπνάδα για τις nvidia και είπα να τον καυτηριάσω λίγο για την πατάτα που είχε γράψει πρόσφατα , ότι η GTX 780ti τώρα, χάνει από την ανταγωνίστριά της εκείνη την εποχή πατάτα της ati ... Στην οποία βέβαια και τότε, η gtx 780ti της έριχνε στα αυτιά ... Και συνεχιζεις να μου λες για hardware ΠΟΥ ΕΙΧΑ νιονιο. Να τα κανω μεγαλυτερα η οκ μετα γυαλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Για τον 1700 ξαναγράφτηκε λίγες σειρές πιο πάνω, για το δεύτερο σκέλος παρανόηση ζητώ συγνώμη.. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο ΠΟΛΥ συμφωνώ σε αυτή την πρόταση μαζί σου.. Ολοι οι αλλοι που δεν εχουν παρει ποτε τιποτα αλλο και πριζουν μπαλες σε ολα τα νηματα τι να πεις εκει? Να το ξαναγράψω ή θα με κάνεις νταντά ? Και ναι ο R7 1700 είναι το καλύτερο CPU αυτή την στιγμή. Πρόσεξε, ΔΕΝ είπα το δυνατότερο, είπα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. - 8-πύρηνο τερατάκι που μπαίνει ακόμα και σε φορητό. - Άπιαστο performance / watt, - Δροσερότατο, - χωρίς να μιλάμε για κανένα entry level καρα-κομμένο mobile . - Χαμηλή τιμή, - Καλή πλατφόρμα, - Φτηνή πλατφόρμα - Αναβαθμίσιμη πλατφορμα - Μαμά ψύκτρα, - Μηδενική ανάγκη για ακριβές μητρικές και εξεζητημένα parts , - Αφθονη επεξεργαστική ισχύ. Και σε συσκευασία φορητού πλέον , με ολόκληρο το φορητό να είναι κάπου στο μέγεθος της ψύκτρας που φοράς στον δικό σου .... https://www.asus.com/Laptops/ROG-Strix-GL702ZC/ Αυτά είναι όλα τα συστατικά που κάνουν ένα προϊόν καλό, γιατί αυτό μπορεί να απευθυνθεί σε κάθε κοινό και να προσφέρει αυτά που έχει να προσφέρει χωρίς να πρέπει να κάνεις εξτρά επένδυση. Από την OEM εταιρία, τον κύριο της διπλανής πόρτας, το απέναντι γραφείο, τον server μιας εταιρίας, μέχρι τον O/Cer κ.λ.π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Και συνεχιζεις να μου λες για hardware ΠΟΥ ΕΙΧΑ νιονιο. Να τα κανω μεγαλυτερα η οκ μετα γυαλια; Βασικά να αποφεύγεις λέξεις που η στίξη τους δεν διορθώνεται στο .... αυτόματο !! Γιατί μέλος ΔΕΠ πανεπιστημίου και ανορθόγραφος ... (έστω και σε βασικά σημεία στίξης) μας θυμίζει την κατάντια της χώρας μας και είναι κρίμα, γιατί εδώ γράφουμε για χόμπυ και ψυχαγωγία ... καλό είναι να τα ξεχνάμε (τα χάλια της χώρας). Αν και απλοί κανόνες που θα μπορούσες να θυμάσαι είναι: -το Η όταν είναι διαζευκτικό ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ. -το ΟΤΙ όταν σημαίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , παίρνει υποδιαστολή και γράφεται ... ό,τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πάντως εγώ μια χαρά κατάλαβα τι έγραψε, οπως και τι έγραψες και εσύ. Η διδασκαλία περί ορθογραφίας δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι. Την κατάντια της χώρας, αν θέλει κανείς να την δει δεν χρειάζεται να δει μόνο την ορθογραφία. Μπορεί να έχεις παιδεία και να παραμένεις ανορθογραφος, αλλά η συμπεριφορά ορισμένων υποδηλώνει έλλειψη παιδείας. Δεν μιλώ υπέρ του ή υπέρ σου, αλλά θερμη παράκληση, ας παραμείνουμε στο θέμα που έχει ξεφύγει τελείως στις τελευταίες σελίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δεν την παλευεις, πραγματικα tragikos Δεν την παλευεις, πραγματικα tragikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πάντως εγώ μια χαρά κατάλαβα τι έγραψε, οπως και τι έγραψες και εσύ. Η διδασκαλία περί ορθογραφίας δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι. Την κατάντια της χώρας, αν θέλει κανείς να την δει δεν χρειάζεται να δει μόνο την ορθογραφία. Μπορεί να έχεις παιδεία και να παραμένεις ανορθογραφος, αλλά η συμπεριφορά ορισμένων υποδηλώνει έλλειψη παιδείας Το να πουλάς μούρη όμως ότι είσαι καθηγητής πανεπιστημίου και να μην είσαι αψογος στην ορθογραφία ... δεν λέει ! Και όταν πας να την πεις σε άλλους, που εκφράζουν την άποψή τους, όποια κι αν είναι , ενώ είσαι ... ανορθόγραφος (καθηγητής πανεπιστημίου , γιατί αν είσαι φανοποιός ανορθόγραφος, δεν πειράζει τόσο) , δίνεις λαβές για καζούρα. Θέλει μέτρο με τα "νιόνο" , τουλάχιστον όσο παραμένεις ανορθόγραφος!!! Για να μη "στη λένε" !!! Χωρίς καμία παρεξήγηση από μέρους μου πάντα !! Goodnight !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Να το ξαναγράψω ή θα με κάνεις νταντά ? Αυτά είναι όλα τα συστατικά που κάνουν ένα προϊόν καλό, γιατί αυτό μπορεί να απευθυνθεί σε κάθε κοινό. Από την OEM εταιρία, τον κύριο της διπλανής πόρτας, το απέναντι γραφείο, μέχρι τον O/Cer. Παλια ειχα πει οτι γνώσεις έχεις.. Εχω αρχίσει και αναθεωρώ.. Το να γράψεις το ιδιο πράγμα με 20 διαφορετικούς τρόπους το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι δεν υπάρχει δεύτερο θετικό πέραν του performance / watt, που συνεπάγεται την θερμοκρασία.. ένα είναι μόνο αν το γράψεις με 40 τρόπους ένα θα μείνει.. επίτρεψε μου λοιπόν να σου απαντήσω όπως ο ~Palpatin~ Και συνεχιζεις να μου λες για hardware ΠΟΥ ΕΙΧΑ νιονιο. Να τα κανω μεγαλυτερα η οκ μετα γυαλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καθαρά για Gaming και overclocking είναι οι coffee όπως ήταν και οι skylake με τον εξαιρετικό 7700k πριν αρκετούς μήνες. Οι Ryzen είναι για productivity για Gaming χάνουν αρκετά πως να το κάνουμε. Δεν αναιρω το εξαιρετικο vfm τους όμως. Η X σειρά πάει επίσης για productivity μιας και έχει περισσότερα lanes σοβαρότερες μητρικές. Τι να τον κάνω εγώ έναν 7800x όμως στα 3.5ghz που καίει 140watt? Προφανώς και με 40 ευρώ παραπάνω πήγα στον 8700k που βαράει τεράστιες συχνότητες και δεν καίει όσο ο 7800x. Η κάθε πλατφόρμα προορίζεται για συγκεκριμένα πράγματα. Οι Ryzen έχουν το καλύτερο vfm σε συνθήκες όπως στο benchmark cinebench που λόγω πυρήνων και πολλών threads τα πάνε εξαιρετικα σε Multitasking. Από OC για να πας στα 4ghz πρέπει να κάνεις τάμα και για Gaming είναι budget επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παλια ειχα πει οτι γνώσεις έχεις.. Εχω αρχίσει και αναθεωρώ.. Το να γράψεις το ιδιο πράγμα με 20 διαφορετικούς τρόπους το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι δεν υπάρχει δεύτερο θετικό πέραν του performance / watt, που συνεπάγεται την θερμοκρασία.. ένα είναι μόνο αν το γράψεις με 40 τρόπους ένα θα μείνει.. επίτρεψε μου λοιπόν να σου απαντήσω όπως ο ~Palpatin~ Μάλλον δεν έχεις εσύ καμιά γνώση. Ο αγαπητός 4790K είχε πολύ καλύτερο efficiency από τον κύριο FX-8320, καλύτερο efficiency και από τον Sandybridge 2600K και από τον TRINITY και απ` όλους έως τότε. Εξαιτίας όμως της αρχιτεκτονικής του και των 3D πειραμάτων της Intel, είχε δυσκολία απαγωγής της θερμότητας που παρήγαγε λόγω της μικρής επιφάνειας ανά watt κατανάλωσης και είχε αρκετά μεγαλύτερες ανάγκες σε ψύξη από αυτό που θα περίμενε κανείς ... ΆΡΑ ... για άλλο πράγμα μιλάω όταν λέω για κρύο επεξεργαστή και για άλλο πράγμα όταν λέω για efficiency ... Αλλά θέλει γνώσεις ... Από εκεί και πέρα, από το άπιαστο performance / watt εκπορεύονται πολλά που έχουν να κάνουν με την πλατφόρμα και τα κόστη. Από εκεί κρίνεται κάτι σαν καλό ή κακό. Είναι όλα αναρτημένα παραπάνω. Και για αυτό είναι αυτή την στιγμή το καλύτερο CPU . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα