Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για φαντάσου AMD επεξεργαστής να ήθελε delid για να κρατήσει θερμοκρασίες, τι θα λέγατε ..... Θα είχε κλείσει η εταιρία ... για το απαράδεκτο προϊόν που έφερε στον καταναλωτή ....

Γιατί έβγαλε η ιντελ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί έβγαλε η ιντελ?

Δυστηχως είναι αλήθεια ότι είναι βλακεία οι ακριβότεροι επεξεργαστές ειδικά σε αυτή την πλατφόρμα να είχαν τόσο εντονα θέματα θερμοκρασιων.

Είχε γίνει αρκετός ντόρος στις αρχές με τις μητρικές και τα vrm.

Movie από επιλογή μητρικής και ψυκτρες σε τι τελικά πηγές?

Από θερμοκρασίες πως τα δες?

Αυτός που πούλησες τι ήταν; Αυτός που έχεις είναι;

Ε ναι για αυτό έκανα delid...αλλιως δε δούλευε..

Μιλάμε τώρα ή κλανουμε?

Από τη φράση του Adtakhs "να ήθελε delid για να κρατήσει θερμοκρασιες" τι καταλαβαινουμε ?

Δημιουργεί εντυπώσεις ότι επεξεργαστής σε εργοστασιακές συχνότητες θέλει Delid για να δούλεψει..

Το να θες να κανεις oc στο Θεό με τερμα ρευμα και να σε κοβει η θερμοκρασια...ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο...

Δεν έχω δει ακόμη σε καμία συσκευασία επεξεργαστή να γράφει guaranteed oc 5.2 Ghz 55 degrees max..

Για την επιλογή των μη soldered επεξεργαστών τα έχουμε χιλιοπει και η αποψή μου είναι γνωστη...

Fulgore αλλο πραμα η μητρικές -vrm αλλο το delid-"προβλημα" θερμοκρασίας επεξεργαστή...

• Like 1

Ωραία, εφόσον μιλάμε (αν και επιθετικός) μαμά 4790Κ χτυπάει 90c για πλάκα.

Και όταν λέμε μαμά εννοώ μαμά, τον είχα και ξέρω, από εκεί και πέρα αν εσύ το θεωρείς φυσιολογικό όλα καλά.

Η απάντηση σου βέβαια με μπέρδεψε να πω την αλήθεια, ναι μεν αλλά φάση.

Τέλος πάντων εφόσον το παραδέχεσαι έστω δια της πλαγίου δεν έχει σημασία.

Για να προλάβω μερικούς, όχι δεν μιλάω για παιχνίδια. Άλλωστε το κουτάκι δεν γράφει μόνο για παιχνίδια :)

• Like 1

Δυστηχως είναι αλήθεια ότι είναι βλακεία οι ακριβότεροι επεξεργαστές ειδικά σε αυτή την πλατφόρμα να είχαν τόσο εντονα θέματα θερμοκρασιων.

Είχε γίνει αρκετός ντόρος στις αρχές με τις μητρικές και τα vrm.

Movie από επιλογή μητρικής και ψυκτρες σε τι τελικά πηγές?

Από θερμοκρασίες πως τα δες?

Καλημέρα,

κοίτα κακά τα ψέματα,από τους "τρομολαγνους" ολοι επηρεαζόμαστε ως ενα σημείο,

δεύτερον ποτέ δεν πάω στα Top μοντέλα των 500ων οπότε επέλεξα Mark 1 έχει και το backplate και είναι και σε καλή τιμουλα,

ο επεξεργαστής αν τον δουλέψεις oob μια αεροψηκτρα των 40 ευρω είναι οκ,αν τον τσιμπήσεις και δώσεις γκαζακι,θελει νεράκι,να σου πω την αληθεια ακόμα στο τραπέζι το εχω στημένο,οταν θα μπει σε κουτι μια H100i με bequiet φουρφουρια θα παίξει. Στήσαμε και ενα δεύτερο ιδιο για εναν φίλο με Taichi γιατι απο εκεί που ηθελε να ψωνίσει δεν είχε την Asus, εκει είχαμε μεγάλο κουτί ανεβάσαμε ολα τα cores x45 και εκει βάλαμε μια Η110 που δουλεύει στο quiet mode,και γύρω στους 65 max.

post-227308-0-51272600-1508478091_thumb.jpg

Αυτα τα εγραφες και συνεχιζεις να τα γραφεις και για τους fx και ειδαμε ποσο βαση εχουν.

Παλι καλα που ξεθαψες και screenshot απο το εν λογω site που βγαζει τον fx μπροστα απο τους i7 για να γελανε και οι πετρες. Δηλαδη οι fx να αποδιδουν τα ιδια με τους ryzen και καλυτερα....

Να τονισω εδω οτι το σημερινο performance στα games δεν ειναι ενδεικτικο του μελλοντικου. Το οτι οι Intel ειναι μπροστα στα σημερινα games σε 720p δεν σημαινει  οτι θα ειναι και μπροστα στο μελλον. Για του λογου το αληθες, παιρνεις εναν 7600k και εναν R5 1600x και τους συγκρινεις σε games 3ετιας+. Κατα πασα πιθανοτητα, ο 1600x θα τρωει φαπες. Ερχεσαι μετα στο παρον και βλεπεις τον 7600k να ειναι πισω σε μπολικα.  Βγαλε τα συμπερασματα σου

Γιατί δεν πας να τον πάρεις όμως ?

Ολο αναβολές είσαι και μια λες για threadripper και μια για ryzen 2.. 

Αφήστε λοιπόν την θεωρία,η κάντε την πράξη..

Με άλλων κόλλυβα κηδεία και με άλλων εμπειρίες γιατρός δεν γίνεσαι..

2 μετρα και 2 σταθμα εισαστε ομως εσυ και ο fulgore. Δηλαδη εσυ τον κραζεις που δεν αναβαθμισε και αρα βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν αξιζουν οι Ryzen, ο fulgore θα τον εκραζε αν αναβαθμιζε γιατι μετα θα σημαινε οτι δεν αξιζε ο fx που ειχε! Δηλαδη οτι και να εκανε θα βγαζατε το συμπερασμα που σας συμφερει XD

Ε ναι για αυτό έκανα delid...αλλιως δε δούλευε..

Μιλάμε τώρα ή κλανουμε?

Από τη φράση του Adtakhs "να ήθελε delid για να κρατήσει θερμοκρασιες" τι καταλαβαινουμε ?

Δημιουργεί εντυπώσεις ότι επεξεργαστής σε εργοστασιακές συχνότητες θέλει Delid για να δούλεψει..

Το να θες να κανεις oc στο Θεό με τερμα ρευμα και να σε κοβει η θερμοκρασια...ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο...

Δεν έχω δει ακόμη σε καμία συσκευασία επεξεργαστή να γράφει guaranteed oc 5.2 Ghz 55 degrees max..

Για την επιλογή των μη soldered επεξεργαστών τα έχουμε χιλιοπει και η αποψή μου είναι γνωστη...

Fulgore αλλο πραμα η μητρικές -vrm αλλο το delid-"προβλημα" θερμοκρασίας επεξεργαστή...

Πήρες μια φράση που είχε ακριβώς το ίδιο ύφος με τις προηγούμενες και την έκανες σημαία .

Κοίτα επί του συνόλου τι γράφω .

Η καραμέλα της κατανάλωσης στα FX και της θερμοκρασίας στα Phenom, που δεν ήταν ζεστά παρεμπίπτοντος, ήταν σημαία εδώ μέσα. 

Εγώ πάντως στον FX για να παίξει στα 4,9 delid δεν έκανα, ούτε υδρόψυξη έβαλα. Με μια mugen που είχα από τους phenom και από τον i5 750k έβαλα.

Αλλά κάποτε ήταν οι Phenom που ήταν ζεστοί...

Μετά ήταν οι FX που ήταν ενεργοβόροι ...

Τώρα που οι I5/I7 είναι φριτέζες και καίνε παραπάνω, το κάνουμε γαργάρα .... 

Για φαντάσου AMD επεξεργαστής να ήθελε delid για να κρατήσει θερμοκρασίες, τι θα λέγατε ..... Θα είχε κλείσει η εταιρία ... για το απαράδεκτο προϊόν που έφερε στον καταναλωτή ....

ο fulgore θα τον εκραζε αν αναβαθμιζε γιατι μετα θα σημαινε οτι δεν αξιζε ο fx που ειχε!

Τι άκυρα συμπεράσματα βγάζεις αγαπητέ?Από ποτέ η αναβάθμιση είναι για κράξιμο?wtf δηλαδή.
  • Like 1

Τι άκυρα συμπεράσματα βγάζεις αγαπητέ?Από ποτέ η αναβάθμιση είναι για κράξιμο?wtf δηλαδή.

Βρε εσύ, τα ξυμερώματα δεν μου έλεγες πως οι ryzen δεν αξίζουν, για αυτό δεν αναβαθμίζω ?  :-)

Και σου είπα , πλακάκια , κουζίνες και τα συναφή ... :devil:

Βρε εσύ, τα ξυμερώματα δεν μου έλεγες πως οι ryzen δεν αξίζουν, για αυτό δεν αναβαθμίζω ?  :-)

Και σου είπα , πλακάκια , κουζίνες και τα συναφή ... :devil:

Οχι εγραψες

οτι θες να πας σε tr αλλα λογω οικονομικου δεν προχωρας, και σου απαντησα πως και δεν κοιτας σε ρυζια 7 που ειναι οικονομικοτερα αφου θες το pc για εργασιες οπως λες.

Για τους fx αναφερθηκα στην εικονα που ανεβασες στο αλλο θεμα που εβγαζαν οι θεουληδες τους fx στα ιδια και μπροστα απο 6700κ σε καποια παιχνιδια και αρα στα ιδια και καλυτερα με τους ryzen,πραγμα που προφανως και δεν ισχυει.

Τελος παντως παμε παρακατω μιας και βρεθηκε ενας ανθρωπος να παει στην πλατφορμα αυτη ας δουμε πως τα παει η θερμαστρα :P

• Like 1

Οχι εγραψες οτι θες να πας σε tr αλλα λογω οικονομικου δεν προχωρας, και σου απαντησα γιατι δεν κοιτας σε ρυζια 7 που ειναι οικονομικοτερα αφου θες το pc για εργασιες οπως λες.

Εγώ σου έγραψα πως το Threadripper πάει αποκλειστικά για ρεντάρισμα σαν μηχάνημα εργασίας. 

Δεν είναι οικιακό pc. 

Στο σπίτι ήθελα να πάω σε αναβάθμιση αλλά δεν έχω τα οικονομικά.

Σκεφτόμουν τον μικρό 1900X με TR4 πλατφόρμα, λόγω lanes και αυξημένων επιλογών, αντί για 1700 και AM4 .

Αλλά τα πατώματα πήραν 6000€, τα πλακάκια 3000€,  τα βαψίματα θέλουν 3200€ , τα μπανια πήγαν 2500€ ...

To αυτοκίνητο μου πήρε 2000€ σε σέρβις, λάστιχα και βάψιμο εξωτερικό ....

Δεν παίζουν φράγκα αυτή την στιγμή και προέχει να μπω στο σπίτι για να μην πληρώνω ενφια για κάτι που δεν χρησιμοποιώ και μετά τα pc .

ανεβάσαμε ολα τα cores x45 και εκει βάλαμε μια Η110 που δουλεύει στο quiet mode,και γύρω στους 65 max.

Οταν λες 65βαθμους σε stress test ή σε normal χρηση?

Οταν λες 65βαθμους σε stress test ή σε normal χρηση?

Ελαφρύ στρες του cpuz.

Έτσι και αλλιώς εγώ στρεσάρω μόνο μνήμες γιατί μ'ενδιαφερει η σταθερότητα επεξεργαστές ποτέ.

Δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικές συνθήκες τα stress,εγώ θέλω να δω για 5' full load οι πυρήνες που θα φτάσουν,μου αρκεί,πολλές φορές τρέχω και το cinebench 2-3 φορες απανωτά και αυτό μου αρκεί. 

Ελαφρύ στρες του cpuz.

Έτσι και αλλιώς εγώ στρεσάρω μόνο μνήμες γιατί μ'ενδιαφερει η σταθερότητα επεξεργαστές ποτέ.

Δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικές συνθήκες τα stress,εγώ θέλω να δω για 5' full load οι πυρήνες που θα φτάσουν,μου αρκεί,πολλές φορές τρέχω και το cinebench 2-3 φορες απανωτά και αυτό μου αρκεί. 

Δεν σε προβληματίζει αν το σύστημα δεν είναι rock stable ? 

Το ρωτάω γιατί απ` ότι ξέρω είναι εργαλείο δουλειάς για εσένα .  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...