Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το γνωρίζω ότι είναι single core friendly απλώς είδα κάτι benchmarks που δείχνανε τον 1920x πολύ καλύτερο στο single core :/

Ενα link παντα ειναι χρήσιμο,αλλα αυτο ειμαι πεπεισμένος οτι δεν παίζει και κοίταξε την διαφορα στην χρήση ..

για να εχεις single στους Threadripper πρέπει να μπεις σε gaming mode,εδω απλά εχεις οτι χρειάζεσαι..και με το παραπάνω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι τιμές των νέων Intel επεξεργαστών πάντως δεν είναι άσχημες.

Όπως βλέπω στο skroutz πρώτη μέρα σήμερα

i3 8100 από 136 ευρώ

i3 8350K από 189 ευρώ

i5 8400 από 195 ευρώ

i5 8600K από 269 ευρώ

i7 8700 από 325 ευρώ

i7 8700K από 380 ευρώ.

Για τον τελευταίο , πολλοί μας έγραφαν σε διάφορα φόρα ότι θα έκανε κανά 500ρικο .

Πάλι έπεσαν έξω.

Ο οποίος κανονικά έπρεπε να κάνει 300 αφού ανταγωνίζεται (υποτίθεται)τον 1600χ,βέβαια η πραγματικότητα αλλά λέει.

Ενα link παντα ειναι χρήσιμο,αλλα αυτο ειμαι πεπεισμένος οτι δεν παίζει και κοίταξε την διαφορα στην χρήση ..

για να εχεις single στους Threadripper πρέπει να μπεις σε gaming mode,εδω απλά εχεις οτι χρειάζεσαι..και με το παραπάνω..

Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να το βρω αλλά δεν μπορώ -.-" Το είχα δει το πρωί (βλέποντας τα benchmarks του 8700k) από άλλο PC..

Για gaming χρηση η συγκεκριμένη πλατφόρμα, δεν αξίζει με τίποτε.

Οι Ryzen είναι για productivity εξαιρετικοί δίνουν πολλούς πυρήνες σε πολυ καλές τιμές. Για Gaming πας σε coffee λόγω υψηλότερων χρονισμων. Αναλογικά πιο ακριβοί όμως.

Οι Ryzen είναι για productivity εξαιρετικοί δίνουν πολλούς πυρήνες σε πολυ καλές τιμές. Για Gaming πας σε coffee λόγω υψηλότερων χρονισμων. Αναλογικά πιο ακριβοί όμως.

Νομίζω όμως ότι ο 8700k είναι καλύτερος σε Adobe products από 1700/1800 :/ Σαλάτα σήμερα :P

Νομίζω όμως ότι ο 8700k είναι καλύτερος σε Adobe products από 1700/1800 :/ Σαλάτα σήμερα :P

Ναι στα συγκεκριμένα έτσι δείχνουν τα benchmarks. Τούμπανο προφανώς ο 8700k. Οι υπόλοιποι coffee δεν κάνουν για productivity ούτε για πλάκα χίλιες φορές κάποιος Ryzen.

Για gaming χρηση η συγκεκριμένη πλατφόρμα, δεν αξίζει με τίποτε.

Νομίζω οτι είναι και υπερβολή να δώσει κανείς αυτά τα χρήματα για Gaming .. Δεν κατασκευάστηκε εξάλλου για αυτό,

Αλλά ΚΑΙ για gaming αν είδες το single core πιο πίσω που ξεπερνάει το single core του 7700κ και κυρίως σε υψηλές αναλύσεις όπως οι δικές μου θα σκίζει..

εδώ θα είμαστε στο Far cry που έρχεται και θα δούμε.. ;)

Ναι στα συγκεκριμένα έτσι δείχνουν τα benchmarks. Τούμπανο προφανώς ο 8700k. Οι υπόλοιποι coffee δεν κάνουν για productivity ούτε για πλάκα χίλιες φορές κάποιος Ryzen.

Πάλι στο περίμενε θα κάτσω μου φαίνεται.. -.-"

Εγώ με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου μέχρι την Άνοιξη με τον i5 750 lol

Το θέμα είναι ότι θα ήθελα πριν τις γιορτές (δηλαδή σε κανα μήνα) να αλλάξω το PC της κοπέλας μου η οποία usarei κυρίως Adobe software και έχει έναν αρχαίο AMD (δεν θυμάμαι ποιον..).

Πάλι στο περίμενε θα κάτσω μου φαίνεται.. -.-"

Εγώ με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου μέχρι την Άνοιξη με τον i5 750 lol

Το θέμα είναι ότι θα ήθελα πριν τις γιορτές (δηλαδή σε κανα μήνα) να αλλάξω το PC της κοπέλας μου η οποία usarei κυρίως Adobe software και έχει έναν αρχαίο AMD (δεν θυμάμαι ποιον..).

8700k για pc κοπέλας λίγο πολλά μου φαίνονται. Με Ryzen 1600x θα κάνει άψογα τη δουλειά της.

8700k για pc κοπέλας λίγο πολλά μου φαίνονται. Με Ryzen 1600x θα κάνει άψογα τη δουλειά της.

Για δουλειά ουσιαστικά είναι. Σκεφτόμουν τον 1700 αλλά τώρα..

Τελικά ο AMD της είναι πιο καινούργιος από τον δικό μου Intel xD Phenom II x6 1050T έχει.

Εγώ πάντως βλέπω το microcenter στην Αμερική πουλάει 240ευρω(αντίστοιχα σε δολλάρια 269)και μιλάμε για επεξεργαστή που ξεκίνησε στα 400δολλαρια/ευρώ.

Μαζι σου, προφανως και οι AMD απαξιωνονται, κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Δεν σχολιασα αυτο, σχολιασα το οτι ο moviemaker πριν 2 μηνες προεβλεπε το μελλον και οτι σε 3 χρονια (δηλαδη σε 34 μηνες απο τωρα) ο 7700k (και οι intel γενικοτερα) θα φευγουν μεταχειρισμενοι στο 70% της αξιας τους. Και σου λεω εγω τωρα, οταν ο 8400 ειναι ηδη κοντα στο 7700k ποιος θα αγορασει 7700k πανω απο 220€? Ποσο μαλλον σε 34 μηνες απο τωρα (lol!). Εν ολιγοις, ο moviemaker διαψευθηκε πανηγυρικα, ουτε καν κοντα δεν επεσε.

Πρόβλημα με μνήμες ram,πρόβλημα με oc,πρόβλημα με ορισμένα παιχνίδια σε dx12,bios update με το τσουβαλι.

Αφού και εσύ ο ίδιος το παραδεχτηκες ότι γι'αυτό δεν προχωρήσει σε αγορά τους.

Η τιμή πέφτει για να έχουν λόγο ύπαρξης οι επόμενοι ryzen όχι λόγω γενικού ανταγωνισμου

Τα περισσοτερα προβληματα τα ειχαν οι R7 μιας και βγηκαν πρωτοι πρωτοι. 1 μηνα μετα το launch των R5 (αν δεν κανω λαθος Απριλη δεν βγηκαν?) τα περισσοτερα προβληματα ειχαν λυθει, κυριως με τα bios και τις μνημες. 

• Like 1

Συνεχίζεις τις μπούρδες λόγω όχι ηλικίας αλλά ανωριμότητας,,

Αν θυμάσαι λοιπόν η συζήτηση είχε ξεκινήσει απο την αναβάθμιση που σκέφτονταν ο Fulg..

Του είπα λοιπόν οτι αν και τότε ειχε πάρει τον αντίστοιχο περίφημο 8πυρηνο της AMD που του έλεγαν τωρα θα έπρεπε να ξεκινησει παλι απο την αρχη ενω με την πώληση που θα κάνει λόγω Intel θα εχει μια μαγιά ..

Το ιδιο επιχείρημα λοιπόν χρησιμοποίησα για το VFM δηλαδή κατι που αγοραζεις φτηνά το πουλάς και πολύ φτηνά πολύ περισσότερο αν ειναι AMD που τα απαξιώνει τιμολογιακά άμεσα με το που η Intel βγάζει το επόμενο..  .. αν λοιπόν στο ενδεχόμενο ποσοστό έπεσα έξω και υπολόγισα παραπάνω αλλο τόσο λάθος έκανα και στους ryzen.. η αναλογικότητα παραμένει η ίδια και στο εξήγησα το μεσημέρι και μάλλον το κατάλαβες,γι'αυτο και πουλάς οσο προλαβαίνεις και πας σε intel τελικα .. ;)

• Like 1

Μαζι σου, προφανως και οι AMD απαξιωνονται, κανεις δεν ειπε το αντιθετο. Δεν σχολιασα αυτο, σχολιασα το οτι ο moviemaker πριν 2 μηνες προεβλεπε το μελλον και οτι σε 3 χρονια (δηλαδη σε 34 μηνες απο τωρα) ο 7700k (και οι intel γενικοτερα) θα φευγουν μεταχειρισμενοι στο 70% της αξιας τους. Και σου λεω εγω τωρα, οταν ο 8400 ειναι ηδη κοντα στο 7700k ποιος θα αγορασει 7700k πανω απο 220€? Ποσο μαλλον σε 34 μηνες απο τωρα (lol!). Εν ολιγοις, ο moviemaker διαψευθηκε πανηγυρικα, ουτε καν κοντα δεν επεσε.

Τα περισσοτερα προβληματα τα ειχαν οι R7 μιας και βγηκαν πρωτοι πρωτοι. 1 μηνα μετα το launch των R5 (αν δεν κανω λαθος Απριλη δεν βγηκαν?) τα περισσοτερα προβληματα ειχαν λυθει, κυριως με τα bios και τις μνημες.

Δηλαδή εγώ αν πάω να αγοράσω μια χ ram θα πάει στα 3200 με μια β μητρική?Οι καφεδο ιντελ είδα πάνε σχετικά άνετα μέχρι 3866 κοντά(ο του oc3d είπε ότι του έφτασε για screenshot να βγάλει 4000).

Αφού ακόμα bios updates βγαίνουν .

Ρώτα τον movie αν είχε τέτοια θεματα.

Τελευταία πότε έκανες oc στην ram του Intel.

Και αν δεν θέλεις να σου πω εγώ πως πάει αν πάει ρώτα άλλους με Intel γιατί εγώ είμαι ψεύτης ή θέλω να σε βγάλω ψεύτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...