Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

E μα ναι η πλάκα είναι πώς από το ερώτημα αν ένας επεξεργαστής αποτελεί bottleneck για μια κάρτα γραφικών φτάσαμε στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ που ακόμα και εάν έχουμε ένα Χ setup ΟΠΟΥ η κάρτα γραφικών είναι τερματισμένη με το overlay του rivatuner 99% ingame και η χρήση του επεξεργαστή χαμηλότερη, ΝΑ νομίζουν ορισμένοι ΠΩΣ τοποθετώντας ένα γρηγορότερο επεξεργαστή θα κερδίσουν fps,

KAI ρωτάς καλοπροαίρετα αυτόν που ισχυρίζεται αυτό, μα πώς θα γίνει αυτό ΑΦΟΥ η Π..... η κάρτα έχει τερματίσει 99% ΔΕΝ έχει τίποτε άλλο να δώσει τι ακριβώς να κάνει ο επεξεργαστής?

Και η απάντηση, άσε ξέρω εγώ ο 7700 κατουράει.............

Και μπροστά σε 10 διαφορετικά pc να τους βάλεις αυτούς και να τους τα δείξεις live θα πιάσουν το κινητό και θα μπουν στο Χ site να σου δείξουν γραφιματα με fps και θα σου πουν ότι λες μ@καμιες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρητικά για ο 7700k τρώει bottleneck, από την στιγμή που η ίδια κάρτα σε μελλοντικό επεξεργαστή σίγουρα θα έχει παραπάνω frames. :devil:

Η όλη πλατφόρμα θα δώσει την ώθηση.

Η διαμεταγογη δεδομένων ανεβαίνει από γενιά σε γενια.

Αυτό που λες πράγματι ισχύει, το έχω ζήσει με μια ΗD6870.

Ανέβασαν την Rampage VI Extreme στο mindfactory: https://www.mindfactory.de/product_info.php/Asus-ROG-Rampage-VI-Extreme_1175248.html

€620......ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟ.....?   τσσσσ......αμπαααααα....!!!!!     

Σε όποιον δεν κάνει η Mark 2 στα 217 ευρώ

η Mark 1 στα 279

η ακόμα και η Deluxe στα 392

ας πάει να αγοράσει την Extreme στα 621,αρκεί να ξέρει και το γιατί..

..και μιλάμε μόνο για Αsus μιας και αναφέρθηκε,υπάρχουν και άλλες εταιρίες.

Εγώ πάλι νομίζω ότι η Mark 1 με μια 1080 Ti θα με υπερκαλύψει για μια 5ετια+ τουλάχιστον και σε επαγγελματική χρήση.

από εκεί και πέρα άλλος μπορεί να θέλει και Swarovski όπως σε μερικά iPhone στο παρελθόν.. (κολοκυθόπιτα..) 

Γενικά η πλατφόρμα έχει φτηνότερες μητρικές και λύσεις απ'οτι όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2011-3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...