Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Fulgore συγνώμη αλλά το μαμησες!!! Τι ανωτερότητες και χαζά είναι αυτά ρε φίλε; Τα τελευταία 10 χρόνια προσωπικά 2 στα 3 μηχανήματα που είχα ήταν Intel και βαρέθηκα να ακούω άκυρα vs, θερμάστρες, καλοριφέρ και άλλα τέτοια κουλά. Κανείς δεν κάθησε να σκεφτεί λίγο και να πει οκ τα FX για την εποχή τους και για τα λεφτά τους είναι VFM. Όλοι κάθονται και κοιτάζουν τα μέγιστα που μπορεί να δώσει μια 980Ti μία 1080ti κτλπ και έβαζαν κλειδωμένα CPU 200+ € με 750ti και άλλα τέτοια περίεργα. Έκαναν και κάνουν συνδυασμούς χωρίς λογική αλλά έλεγαν ότι έχουν Intel και κορόιδευαν όσους είχαν AMD. Να μην το πάω μακρυά πάρε παράδειγμα τι έγραφαν για τον 3258, αλήθεια που είναι αυτά τα CPU τώρα; Τώρα που η AMD έχει πραγματικά ανταγωνιστικό προϊόν (όχι καλύτερο) λογικό δεν είναι να γράφουν αυτά που γράφουν; Όχι από κακία αλλά βλέπεις και εσύ ο ίδιος πως άλλαξαν οι ρόλοι. Οι θερμάστρες έγιναν τα Intel βλέπεις τώρα και αρχίζουν τα vs γιατί οι μεν λένε την αλήθεια και οι δε δεν θέλουν να το παραδεχτούν γιατί έδωσαν 2-4 φορές τα χρήματα πάνω. Αντί όλοι να πούμε ένα μπράβο στην AMD που έστω και καθυστερημένα έβγαλε ένα προϊόν που θα δώσει ένα κίνητρο στην Intel να σταματήσει το άρμεγμα μαλώνουμε ποιος θα βγάλει τα περισσότερα FPS και το αστείο είναι ότι μιλάμε για 100+ FPS και έχουν (όχι όλοι οκ) 60αρια μόνιτορ!!!! Φανατισμός είναι και δυστυχώς κυρίως από την Intel μεριά, τόσα χρόνια δεν άκουσα κανένα να λέει ο FX είναι καλύτερος από i7, κανέναν όμως όλοι έλεγαν ότι οκ για τα λεφτά τους είναι υπέρ αρκετά αυτά που δίνουν. Εδώ φτάσαμε να κάνουμε σύγκριση (και μιλάω για τους γνωστούς intelαδες) 2500Κ με 1600-1700Χ και μιλάς για φανατισμό και ζήλια; Σοβαρά τώρα; είσαι νεότερο μέλος και δεν πρόλαβε αυτά που λέω. Θέματα επί θεμάτων να κλειδωνονται για αυτά που αναφέρω fx 8350 vs i5 3570,4670 αντίστοιχους i7 και πάει λεγοντας.τότε βέβαια είχαμε το battlefild 4 ,τώρα το 1. Όσο για τα περί μπράβο στην amd το είπαμε 1-2-3 φορές από τον μαρτιο,μία ζωή τα ίδια θα γράφουμε? Επίσης το ξαναλεω επειδή διαβάζω συνέχεια για. Ιντελ fanboys.Δεν έχω πετύχει άτομα στο forum να λένε μπράβο ιντελΛογικό είναι να γράφονται κάποια πράγματα για αυτήν περί επιδόσεων γιατί κακά τα ψέματα τόσα χρόνια πρόσφερε ότι το καλύτερο από επιδόσεις παρόλο που ζητάνε ανάλογα . Όσο για τα fps και τα monitor εμένα μην μου τα λες γιατί όταν τα λεγα παλια με κρατάνε. Και για παιχνίδια που γράφουν ορισμένοι αν τους ζητησεις το steam profile θα δεις ότι η δεν έχουν τπτ και τα περισσότερα τα παίζουν από θείο η έχουν ελάχιστα παιχνίδια. Γιαυτό βαρεθηκα και το άλλο θέμα. Πατάνε κάποιοι ασχετοι στην επιτυχία των ryzen και το παίζουν ειδικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Και επειδη προφανως για μενα τα λες, ποτε στη ζωη μου δεν ειπα οτι ο fx συγκρινεται η ερχεται εστω κοντα με 4670 / 6600 / 7600, ποσο μαλλον με i7. Στο θεμα που "θυμασαι" η συγκριση ηταν με τον g4560!!! Mην γινεσαι και συ σαν τον moviemaker και σχολιαζεις πραματα που δεν ειπα. Η αποψη μου ειναι ιδια και δεν αλλαζει, για την τιμη που εχει (τωρα, οχι πριν 3-4 χρονια) ειναι καλος, το προβλημα του ειναι οτι το πακετο βγαινει ακριβο λογω απαιτησης καλης motherboard και ακριβουτσικης ψυκτρας. Οσο για τις συγκρισεις με g4560, ασφαλως ο g ειναι χρυσαφι στην τιμη που δινεται, το θεμα ειναι θυμασαι τι απεγινε ο τελευταιος g που και τοτε τα ιδια γραφοντουσαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω να μπορείς να ρίξεις άλλο το επίπεδο πραγματικά. 1ον δεν ξέρεις εάν είχα παλαιότερο λογαριασμό ή ακόμη και εάν διάβαζα το φόρουμ χωρίς συμμετοχή!! 2ον από τον τρόπο γραφής σου μάλλον είσαι 25-27 με νωπές αναμνήσεις της θητείας σου διαφορετικά δεν εξηγείται αυτό το "είσαι νέος"!!! 3ον εάν οι γνώσεις του καθενός μας κρίνονται από το steam library του καθενός η επιστήμη πρέπει να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και κάπως έτσι από το ποιος έχει το καλύτερο CPU πλατφόρμα φτάσαμε ποιος έχει μεγαλύτερη βιβλιοθήκη!!!! Απίστευτος πραγματικά φιλτατε, μπράβο. Και για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου αν και δεν είμαι υπέρ, ναι υπάρχουν άτομα στο άλλο θέμα με μηδενική παρουσία που το παίζουν επιστήμονες άσχετα εάν είχαν μηδενική παρουσία στο φόρουμ πριν την αγορά τους, τουλάχιστον όμως διαβάζουν και μαθαίνουν. Πες μας εσύ πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες oc undervolt πειραξες μνήμες κτλπ; Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις γιατί είναι γνωστές οι απόψεις σου περί όλων αυτών, τις έχεις επαναλάβει αρκετές φορές στο παρελθόν. Και επειδη προφανως για μενα τα λες, ποτε στη ζωη μου δεν ειπα οτι ο fx συγκρινεται η ερχεται εστω κοντα με 4670 / 6600 / 7600, ποσο μαλλον με i7. Στο θεμα που "θυμασαι" η συγκριση ηταν με τον g4560!!! Mην γινεσαι και συ σαν τον moviemaker και σχολιαζεις πραματα που δεν ειπα. Η αποψη μου ειναι ιδια και δεν αλλαζει, για την τιμη που εχει (τωρα, οχι πριν 3-4 χρονια) ειναι καλος, το προβλημα του ειναι οτι το πακετο βγαινει ακριβο λογω απαιτησης καλης motherboard και ακριβουτσικης ψυκτρας. Οσο για τις συγκρισεις με g4560, ασφαλως ο g ειναι χρυσαφι στην τιμη που δινεται, το θεμα ειναι θυμασαι τι απεγινε ο τελευταιος g που και τοτε τα ιδια γραφοντουσαν? Εσύ πρέπει να ηρεμήσεις λίγο. Άσχετα του πόσο εντυπωσιασμένος είσαι. Μπορεί να πήρες ένα ωραίο σύνολο VFM αλλά ρε αδερφέ τα έχεις ισοπεδωση όλα!!! Χαχαχαχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω να μπορείς να ρίξεις άλλο το επίπεδο πραγματικά. 1ον δεν ξέρεις εάν είχα παλαιότερο λογαριασμό ή ακόμη και εάν διάβαζα το φόρουμ χωρίς συμμετοχή!! 2ον από τον τρόπο γραφής σου μάλλον είσαι 25-27 με νωπές αναμνήσεις της θητείας σου διαφορετικά δεν εξηγείται αυτό το "είσαι νέος"!!! 3ον εάν οι γνώσεις του καθενός μας κρίνονται από το steam library του καθενός η επιστήμη πρέπει να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και κάπως έτσι από το ποιος έχει το καλύτερο CPU πλατφόρμα φτάσαμε ποιος έχει μεγαλύτερη βιβλιοθήκη!!!! Απίστευτος πραγματικά φιλτατε, μπράβο. Και για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου αν και δεν είμαι υπέρ, ναι υπάρχουν άτομα στο άλλο θέμα με μηδενική παρουσία που το παίζουν επιστήμονες άσχετα εάν είχαν μηδενική παρουσία στο φόρουμ πριν την αγορά τους, τουλάχιστον όμως διαβάζουν και μαθαίνουν. Πες μας εσύ πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες oc undervolt πειραξες μνήμες κτλπ; Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις γιατί είναι γνωστές οι απόψεις σου περί όλων αυτών, τις έχεις επαναλάβει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σε παρακαλώ να μου κάνεις τη χάρη. Ο fulgore είναι σεβαστό μέλος του φόρουμ και ενδιαφέρεται στη πράξη για το επίπεδο του και την εγκυρότητα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ ψάχνω τις προσφορές στα παιχνίδια για να φτιάξω βιβλιοθήκη πάντως. Δεν μπορώ να μείνω έτσι να μου την λένε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Θυμαστε το benchmark / review του hwunobxed που postaristike μερικες σελιδες πισω? Αυτο με τον 1600 και τον oced 7800x? Μαντεψτε... https://www.instagram.com/p/BWysDUalr2k/ https://www.instagram.com/p/BWy_h2JleS3/ A warning to those overclocking Core-X CPUs. I just found a burnt contact on my 7800X. It was running 1.25v @ 4.7GHz. Looked worse than this but I stupidly rubbed it with my finger not realizing what it was. Καηκε σε gaming bench!?! Intel, what have you done? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εντάξει και κάποια Χ99 είχαν θέμα, μετά έκαναν το oc socket με τα έξτρα πιν. Και η flaming blade σε Χ58 έκανε κάρβουνο τα πιν. Είπαμε παιδικές ασθένειες είναι αυτές κυρίως λόγο βιασύνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Προφανώς και δεν γνωρίζω πόσους λογαριασμούς έχει ο καθένας γιαυτό και επαψα να ασχολούμαι και στο άλλο θέμα. Όσο για τα παιχνίδια και τις συλλογές φαίνεται ότι δεν έχεις συμμετέχει στα ξεχωριστά θέματα παιχνιδιών να βγάζουν χολη για παιχνίδια και τα περισσότερα από αυτά να τα παίζουν δωρεάν. Πρόσφατα μάλιστα υπήρχε και μία διαφωνία μου με μέλος που εκραζε γνωστό παιχνίδι και στην πράξη όπως φάνηκε μόνο τα pro evolution είχε αγοράσει. Δεν ξέρω για το πώς σκέφτεται ο καθένας στην ελλαδα αλλά εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος φτιάχνει gaming pc πχ στην πανακριβη x299 πλατφορμα και δίνει ένα αξιοσέβαστο πόσο,είναι νομιζω αυτονόητο και αναμενόμενο να αγοράζει και μερικά καινούργια παιχνίδια να αξιοποιούν το pc. Όσο για τα περί γνώσεων και steam βιβλιοθήκης είναι φυσικά δικά σου συμπεράσματα. Για τα περί oc,underclock κλπ ποτέ δεν το επαιξα ειδικός με τα ''ρευματα''γιατι πολύ απλά δεν με ενδιαφέρουν. Αυτοί που ενδιαφέρονται για gaming pc και σύγχρονα παιχνίδια(και εκτός benchmark)υπάρχει ειδική κατηγορία που εδώ και χρόνια συμμετέχουμε για αυτα και βγαζουμε τα οποια προσωπικα συμπερασματα μόνο έχω να πω και κλείνω εδώ το off topic γιατι αρκετά χαλασαμε νομίζω το θέμα(που ευτυχώς δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο για αυτό). Σε παρακαλώ να μου κάνεις τη χάρη. Ο fulgore είναι σεβαστό μέλος του φόρουμ και ενδιαφέρεται στη πράξη για το επίπεδο του και την εγκυρότητα του.αυτά είναι δυστυχώς τα ''καλα''του να συμμετέχεις σε πολλά θέματα και ειδικά σε cpu και κάρτες γραφικών που έχουν πέσει και ίσως τα περισσότερα ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δεν είπα αυτό αλλά ουσιαστικά παρακολουθώ το φόρουμ αν θυμάμαι καλά από το 2008 ή 2009. Όχι δεν έχω πάρει ποτέ μέρος σε παιχνιδοτοπκ αν και έχω διαβάσει μερικά. Παιχνίδια αγοράζω μόνο εάν είμαι σίγουρος και πολλά από αυτά τα δοκιμάζω πριν κάνω την αγορά μου, δεν το θεωρώ κακό. Δεν σε κατηγόρησα ούτε για σχετικό ούτε για άσχετο αλλά την είπες σε άλλα άτομα που ανεξαρτήτως γνώσεων το παλεύουν και τους ενδιαφέρει. Εν κατακλείδι απάντησα κατά αυτόν τον τρόπο γιατί δεν έχω κάποια ουσιαστική αντιπαράθεση μαζί σου αλλά ήταν ενοχλητικός ή καλύτερα απαξιωτικός ο τρόπος που το έγραψες. Πραγματικά ίσως είναι και η πρώτη φορά που διάβασα κάτι τέτοιο από εσένα. Αυτά από εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ναι εγώ την είπα σε κάποια άτομα γιατί βλέπω και έχουν τουμπανακι pc αλλά προσωπική άποψη για ορισμένα από τα benchmarks παιχνιδιών(δηλαδή πως έτρεχαν στο pc τους ) δεν είχαν πέραν από 2-3 άτονα που ανέφεραν για bf ,και w3. Αυτό όπως καταλαβες σημαίνει πολύ απλά ότι με τα περισσότερα παιχνίδια επαφή δεν έχουν(και μιας και ορισμενα τυπου crysis και αρχικου tr ειναι κοντα 2013 ουτε ποθ θα ασχοληθουν)άρα σε βάζουν σε σκέψη για το κατά πόσο ασχολούνται με το gaming γενικά τουλάχιστον όπως ισχυρίζονται ότι τους ενδιαφερει. Άλλη λοιπόν περίπτωση να λες ότι δεν ασχολείται(δεν σε ενδιαφέρει το gaming για δικούς σου λόγους(δεκτό και σεβαστό)και μπορεί να τύχει να παιξεις κάνα παιχνίδι μία στο τόσο,και άλλη να πω εγώ ότι με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ότι αγόρασαν τον 7800x και από παιχνίδια παίζω μόνο lol,fifa και gta/bf1. Γιαυτό και προσωπικά σύμφωνα αρκετές φορές με τον spartan γιατί έχει τα περισσότερα παιχνίδια να έχει και προσωπική άποψη από benchmarks. Και για να κλείσω με αυτό που λες στο τέλος(ότι κάποιες φορές ορισμένοι σε φτάνουν στα όρια σου) έχω ένα φίλο ο οποίος αν και καλός σαν άτομο στο θέμα gaming έχει την εξής νοοτροπία στο pc.θέλει να αγοράσει από Σεπτεμβριο νέο πύργο γύρω στα 1500-2000ευρω μάλλον coffee lake η x299(κλασσικός φανατικός ιντελ γιατί..το λένε όλοι). Του λέω βγάλε 50-100 ευρώ για τις εκπτώσεις τον χειμώνα να πάρεις παιχνίδια. Μου λέει ''όλα τσαμπε θα τα κατεβαζω εκτός από wow η κάνα online αν τύχει. Ε τι κορόιδο είμαι να πληρώνω,ενώ μπορώ να παίζω δωρεάν?'' Άντε μετά να του αλλάξει γνώμη,γιατί και αρκετοί άλλοι στο forum σε αυτό και παρόμοια θέματα με ανάλογα μυαλά είναι. Ούτως ή άλλως η εν λόγω πλατφορμα για gaming που ενδιαφέρει τους περισσότερους από χρήση δεν κάνει από πλευράς επιδόσεων για τα χρήματα που ζητάει την παρούσα χρονική στιγμή μέχρι και τον 7800x,άρα υπομονή για καφέδες από Σεπτεμβριο μεριά μπας δούμε καμιά άσπρη μέρα από ιντελ για αυτή την χρήση. Και μιλάω φυσικά και σαν υποψήφιος αγοραστής που με τα τωρινά δεδομένα με έχει χάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κυκλοφόρησαν οι νέοι i7 7740x, i5 7640x, Site: http://www.anandtech.com/show/11549/the-intel-kaby-lake-x-i7-7740x-and-i5-7640x-review-the-new-single-thread-champion-oc-to-5ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Εντάξει και κάποια Χ99 είχαν θέμα, μετά έκαναν το oc socket με τα έξτρα πιν. Και η flaming blade σε Χ58 έκανε κάρβουνο τα πιν. Είπαμε παιδικές ασθένειες είναι αυτές κυρίως λόγο βιασύνης. το θεμα ειναι οτι οταν η ιντελ κανει την πατατα ολοι αυτοι που ειναι πραγματικα φανμποιζ και ξερουμε ποιοι κανουν γαργαρα ολα αυτα και του ενοχλη που η μνημες στον ryzen δεν παιζουν σωστα day one και δεν ξερω εγω τι αλλο. τα εχουμε μαθει ποια τα παιδακια αυτα.δεν ειναι μονο εδω σε ολα τα φορουμ τεχνολογιας ειναι ετσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μήπως να φτιαχτεί κάνα θέμα περί Coffee Lake Z370? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Coffee Lake Z370? Φάε τη γλώσσα σου ρε μάστορα. Εδώ ανάβουμε λαμπάδες για coffeelake z170. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αμήν, για το τελευταίο. Αν και μόνο για το Z270 έχει ακουστεί υποστήριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα