Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

That goes both ways ;)

Τόσο καιρό θάβεις και αποκαλείς όλους τους Ryzen μετριότητα γιατί έχεις ψηθεί για τον 7820x και προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά του πριν καν την κανεις συγκρίνοντας HEDT με mainstream. Αλλα όπως είπες είναι καλο να μην πέφτουμε σε τέτοιο επίπεδο μιας και ρίχνει όλο το θέμα.

Λάθος κάνεις και τα συνδέεις..

Τους ryzen τους λέω μετριότητα γιατί τους δοκίμασα,

και κατέληξα στον 7820x που τελικά θα έρθει απο Σεπτέμβρη  για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω..

Εγώ ένα bench ζήτησα τις προάλλες απο nVme και κανείς δεν έκανε ένα ποστ..

Κυριως games, λιγο sony vegas, αρκετο multitasking λογω 2 οθονων. Αν εχεις κατι καλυτερο να μου προτεινεις στα 350 που το αγορασα (πηρα ακριβη mobo γιατι μου γυαλισε) στο ορκιζομαι το βαζω επιτοπου αγγελια και πανω να παρω οτι μου πεις. I'll be waiting.

Άκου η θα μιλήσουμε για κατούρημα όπως εσύ είπες η για το κόστος που εχω αναλύσει 50 φορές.. διάλεξε και κατ'αρχην δεν ξέρω τι έχεις καν.. εγώ εξακολουθώ να πιστευω ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις.. αν εσυ πιστεύεις οτι με 350 αγόρασες κατουριστρα μάλλον κάτι κάνεις λάθος.. Ξεπερνάω την ομολογία "δεν βρήκα Intel και πήρα ryzen."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άκου η θα μιλήσουμε για κατούρημα όπως εσύ είπες η για το κόστος που εχω αναλύσει 50 φορές.. διάλεξε και κατ'αρχην δεν ξέρω τι έχεις καν..

Μαζι πανε αυτα, πακετο, αναγκαστικα. Ας πουμε σε πλατφορμα με κοστος τα 300-350€ δεν υπαρχει ανταγωνιστης των R5. Oτιδηποτε εκει τριγυρω πιτσιλιζεται . Αντιστοιχα σε πλατφορμα 450-500 δεν υπαρχει ανταγωνιστης του R7 1700. Σε HEDT πλατφορμα δεν εχει βγαλει ακομα η AMD τους threadripper αλλα μεταξυ μας τωρα, ξερουμε τι θα παιχτει και εκει. Δεν ειναι οτι παιζουν σε αλλες κατηγοριες πλεον AMD και Intel, ειναι οτι δεν παιζουν καν το ιδιο αθλημα. 

Δεν νοειται ρε φιλε επεξεργαστης με 2πλασια τιμη και υπερδιπλασιο κοστος motherboard με quad channel μνημες στα μισα bench να παλευει με τον 1600 και στα αλλα μισα να ειναι 50% πισω απο εναν 170, και στα games να τρωει χαστουκια απο τον 7700k και επισης να χαροπαλευει με τους 1600. Ειναι αστεια πραματα αυτα. Το να με αποκαλεις fanboy δεν ειναι επιχειρημα δυστηχως. Τα νουμερα μιλανε απο μονα τους. 

Οσο για το τι εχω, 1600 + b350 strix. Τι προτεινεις σε αυτα τα χρηματα, 7600?  :-D

εγώ εξακολουθώ να πιστευω ότι, ότι πληρώνεις παίρνεις.. αν εσυ πιστεύεις οτι με 350 αγόρασες κατουριστρα μάλλον κάτι κάνεις λάθος.. Ξεπερνάω την ομολογία "δεν βρήκα Intel και πήρα ryzen."

Το οτι το πιστευεις δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια κιολας. Αν ηταν, δεν θα υπηρχε λογος για συγκρισεις. Θα ξεραμε αυτοματα οτι ο i5 7600k ας πουμε ειναι καλυτερος του 1600 και ο 7800 καλυτερος του 1700. Εμ ελα που δεν.

Και τωρα ξαφνικα αλλαξες το επιχειρημα. Πριν λιγο μου λεγες οτι θα βρεθω κατουρημενος, τωρα τι εγινε αλλαξε τραγουδι? 

Οσο για την ομολογια....?? Λεω ΠΡΙΝ βγουν οι Ryzen ψαχνομουν για Intel, μιας και προφανως η AMD ηταν εκτος τοπου και χρονου. Πλεον η Ιntel δεν ειναι καν κοντα.

• Like 1

Οχι φιλε μου δεν πανε μαζι γιατι αλλιώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το κόστος.

Η μια εξήγηση μπορει να ειναι η μεταπώληση που είπα,η άλλη εξήγηση ειναι οτι η παραπάνω ταχύτητα να σου βγάζει περισσότερα χρήματα ενδεχομένως etc..

Άρα πάρτε σφουγγαρίστρα και κοιτάξτε πολύ ψηλά στον ουρανό τον 7700κ.. δεν είναι βροχή,είναι όπως εσύ το ονόμασες.. :)

Εγώ αρνούμαι να το επαναλάβω γιατί πιστευω στην χρήση..

είχα τον 1700 και ήταν μέτριος παντού.. και ποιοτικά οι μητρικές.

Έστησα 1600x για Gaming γιατί ήθελα να χωρέσω την 1070 στο budget.. μην τα λες σε εμένα λοιπόν δυστυχώς τα ξέρω όταν εσύ ακόμα έψαχνες Intel..  :)

Καλό σου βράδυ,και να ξέρεις είναι άλλο η δική σου επιλογή που είναι απόλυτα σεβαστή και άλλο το να επαναλαμβάνουμε μια ακρότητα που έγραψε κάποιος και εμείς πατήσαμε like και κάναμε καραμέλα.. 

Αδερφε από περιεργεια και μονο που ηταν μετριος 1700 γτ σκεφτομαι για την αγορα του.

Γτ βλεπω τον 7800x ακριβότερο , κατώτερο σε επιδόσεις σε πολλά benchmarks και με πολυ μεγαλύτερη κατανάλωση.

Οχι φιλε μου δεν πανε μαζι γιατι αλλιώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το κόστος.

Η μια εξήγηση μπορει να ειναι η μεταπώληση που είπα,η άλλη εξήγηση ειναι οτι η παραπάνω ταχύτητα να σου βγάζει περισσότερα χρήματα ενδεχομένως etc..

Συμφωνω απολυτα. Το θεμα ειναι οτι την παραπανω ταχυτητα ψαχνουμε και δεν την βρισκουμε. 

Οσο για τον 7700k, πλακα κανεις ετσι? Σε productivity ειναι οτι χειροτερο σε VFM,  κανει τους ηδη κακιστους 1800x και 7800x να μοιαζουν διαμαντια. Οσο για το gaming, ειναι απιστευτος μονο και μονο αν εχεις

1)1080p / 144hz monitor

2)1080 / 1080ti

3) Παιζεις μονο games

Αν δεν ισχυουν και τα 3 απο πανω ακλαυτος παει και αυτος. 

Αδερφε από περιεργεια και μονο που ηταν μετριος 1700 γτ σκεφτομαι για την αγορα του.

Σε rendering πολυ κακος. Ο παρομοιας αξιας 7700k ειχε μεχρι και...τις μισες επιδοσεις. Tι ψαχνεις τωρα να βρεις και συ, δεν καταλαβαινεις?

Μονο στο βαρύ multi ήταν καλός,το φιλαράκι μου με το σκάκι έκανε χρυσή αγορά,πραγματικά..

σε όλα τ'αλλα είναι πίσω εμένα μ'ενδιεφερε και η adobe, μετά τον 1700 έστησα 7700κ και τελείωσα.το πιο hardcore επαγγελματικό θα πάει στον 7820κ

Υπάρχουν bench εξάλλου αφού ψάχνεσαι θα τα έχεις δει ακόμα και στους nVme ακόμα και στα Sata είναι πίσω.

Τα περισσότερα προγράμματα είναι single core.

Αν όμως κάποιος δεν έχει τα χρήματα να επενδύσει δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με όλους τους προηγούμενους AMD

λες και τους έφτιαξε άλλη εταιρία, ναι τοτε αποτελούν λύση  (αλλα μην μπεις μετα και εσυ και μιλας για τσισακια.. αστειεύομαι) :-D

Η πραγματική σου Χρήση θα σου δώσει την απόλυτη απάντηση που πρέπει να πας όχι εγώ.

• Like 1

Μετριοτητα οι Ryzen και οι Intel ειναι γαματοι :)

Εγω που γυρισα πολλες πλατφορμες και οι περισσότερες ηταν Intel(P3,P4,C2D,920,3770K,6800K) μπορω να διαβεβαιώσω χωρις καμια διαθεση φανμποισμου ή ενθουσιασμού οτι οι Ryzen μονο μετριοι δεν ειναι...

Ανοιξτε τα ματια σας μερικοι...

Λενε οτι οσο πιο ψηλα φτανεις τοσο πιο πολυ ακουγεται το μπαμ οταν πεφτεις. Η Intel αν δεν απαντησει άμεσα στην AMD σε λιγο καιρο θα παψει να ειναι ανταγωνιστικη. Και αυτο θα μετατραπει σε μεριδιο αγορας αργά ή γρήγορα.

Ηδη το κραξιμο που τρωει μετα την εμφανιση των Ryzen ειναι επικο.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε και ρισκαροντας να πω οτι οι TR θα εχουν αναλογη επιτυχια, δεν υπάρχει λογος να παει κάποιος σε Intel περα απο 7700K και τον μικρο Pentium.

Sorry για τους τονους. Γραφω απο κινητο

Κάτι που δεν αναφέρθηκε με όλο αυτό το shitposting για το κατούρημα και τις μετριότητες:

Στο βίντεο του DF όταν συγκρίνουν τον 7820x με 6900k/5960x στο τέλος δείτε κάτι ωραία spikes που τρώει στα < 20 fps στα frametimes στο RotTR... Βεβαια και ο 5960x έχει κάποια μικρά drops αλλα όχι τόσο άσχημα. Ο 6900k είναι ο πιο σταθερός από τους τρεις.

• Like 2

Η Intel αν δεν σκορπίσει πανικό με τον 8700K στα games, τελείωσε..Μετά θα έρθουν και οι Zen+ στα 7nm με συχνότητες 5Ghz και θα πέσει πολύ κλάμα..

Στο βίντεο του DF όταν συγκρίνουν τον 7820x με 6900k/5960x στο τέλος δείτε κάτι ωραία spikes που τρώει στα < 20 fps στα frametimes στο RotTR...

Αυτα ειναι τα 0.1% του Pirmen που δεν τα πιανει το ματι, μην ασχολεισαι..

Στο τέλος λέει :

"Compared to the 7800X, the R5 1600 deliveres a similar experience once overclocked and even at stock it was just 4% slower throughout our benchmarks. It also consumes less power, costs considerably less, and comes with a better cooler out of the box. The Ryzen 5 1600 is the obvious choice for gamers."

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...