Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=he3pa8sT-bE

7800x 4,8ghz 4000c15 QC 88 min - 119 average - 140 max fps

7900x 6 core @ 4800 4,7ghz 4000c17-17-17-37-1t 94 min - 141 average - 171 max

Δεν μπορείς να βγάλεις κανένα νόημα από αυτά τα νούμερα, πως ακριβώς ο 7900x με απενεργοποιημένα 4 cores (simulated 7800x) έχει + 18.5% καλύτερες επιδόσεις από τον 7800x με χειρότερο latency στις μνήμες;

3577198.jpg

Edit: Και ο άλλος με 7820x απο κάτω ποστάρει αυτό:

fe7e1cbd_FarCryPrimal2017-7-18-19-18-53.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορείς να βγάλεις κανένα νόημα από αυτά τα νούμερα, πως ακριβώς ο 7900x με απενεργοποιημένα 4 cores (simulated 7800x) έχει + 18.5% καλύτερες επιδόσεις από τον 7800x με χειρότερο latency στις μνήμες;

Edit: Και ο άλλος με 7820x απο κάτω ποστάρει αυτό:

Μπορεί να ευθύνεται η μεγαλύτερη(συνολικά) L3 cache του 7900Χ.

Το screenshot δείχνει κάποιο πρόβλημα. Με πολύ χειρότερη κάρτα σε 1080p δεν είχα θέμα.

εδιτ: Και ένα screen από 720p ultra, πρόσφατο, με μπουκάλα από την κάρτα στα μιν.

ffff.jpg

Το τελευταίο στα 4,6 με ΗΤ off και ram 3000 14-16-33

Συγνώμη αλλά εγώ έναν 8/16 θα τον έπαιρνα αν ήταν στην σωστή τιμή.

Τώρα αν συγκρίνω τι παίρνει ο περισσότερος κόσμος με 4560 θα είμουν και θα έλεγα πετάει ;)

Ζ πλατφόρμα πχ έχω πάρει μια φορά όλο και όλο και σίγουρα δεν είχα να πω τα καλύτερα.

Προσωπική μου άποψη χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης.

Όσο για το Χ299 αν και έλεγα να πάω τελικά θα μείνω στο Χ99, αργότερα θα δείξει.

Πάντως με αυτά που έχω δει έως τώρα δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος και δεν το λέω για κακό ίσα ίσα το αντίθετο μιας και περίμενα κάτι καλύτερο.... απλά απογοητεύτηκα!!!

ποια είναι δηλαδή η λογική τιμή όταν στην προηγούμενη γενιά χρεωνε 5930k στα ίδια χρήματα? 460+χρεωνε το 6850 btw.

Μιλάμε πάντα με δεδομένα intel και με δεδομένο πόσο χρεωνε προηγουμένως 7 πυρηνος.

Τρώνε κατούρημα από τον 7700K όλοι αυτοί..

βλέπω και ο coffee να χάνει από 7700 :P

Τρώνε κατούρημα από τον 7700K όλοι αυτοί..

Ε μα ναι δεν είναι ο skylake-x ούτε 3570Κ, ούτε ryzen για να κάνει για games....

Υ.Γ. ¨Αλλος ένας πανεπιστήμονας του insomnia απεφάνθη για την νέα πλατφόρμα.......

Εν' τω μεταξύ η παπαρολογία με τα mosfets και την κατανάλωση που την μετρούν όλοι στο prime έχει πολύ πλάκα........, ΓΤΠ επιεικώς

• Like 1

Ε μα ναι δεν είναι ο skylake-x ούτε 3570Κ, ούτε ryzen για να κάνει για games....

Υ.Γ. ¨Αλλος ένας πανεπιστήμονας του insomnia απεφάνθη για την νέα πλατφόρμα.......

Εν' τω μεταξύ η παπαρολογία με τα mosfets και την κατανάλωση που την μετρούν όλοι στο prime έχει πολύ πλάκα........, ΓΤΠ επιεικώς

Ε ναι, ο skylake-x πιάνει 120 fps ενώ ο 7700k 125 οπότε τους κατουράει...:P

• Like 1

Ε ναι, ο skylake-x πιάνει 120 fps ενώ ο 7700k 125 οπότε τους κατουράει... :P

Μααα......  δεν ξερεις πως φαινεται αυτη η διαφορα στα 100+++  fps....!!!    μεγαααααλη διαφορα......!! και ξερεις....πανω απο τα 150FPS ειναι ακομα πιο εντονες οι διαφορες, ακομα και το 1fps ειναι το χαος...........  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 1

Αφού έχει 5 fps λιγότερα δεν θα πρέπει να περιμένουμε και μεγάλη διαφορά σε τιμή. Αν και για 5 fps, δεν βλέπω λόγο ύπαρξης, ακόμα και ίδια τιμή να έχει... τουλάχιστον για όσους τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια

E μα ναι η πλάκα είναι πώς από το ερώτημα αν ένας επεξεργαστής αποτελεί bottleneck για μια κάρτα γραφικών φτάσαμε στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ που ακόμα και εάν έχουμε ένα Χ setup ΟΠΟΥ η κάρτα γραφικών είναι τερματισμένη με το overlay του rivatuner 99% ingame και η χρήση του επεξεργαστή χαμηλότερη, ΝΑ νομίζουν ορισμένοι  ΠΩΣ τοποθετώντας ένα γρηγορότερο επεξεργαστή θα κερδίσουν fps, 

KAI ρωτάς καλοπροαίρετα αυτόν που ισχυρίζεται αυτό, μα πώς θα γίνει αυτό ΑΦΟΥ η Π..... η κάρτα έχει τερματίσει 99% ΔΕΝ έχει τίποτε άλλο να δώσει τι ακριβώς να κάνει ο επεξεργαστής?

Και η απάντηση, άσε ξέρω εγώ ο 7700 κατουράει.............

• Like 1

Αφού έχει 5 fps λιγότερα δεν θα πρέπει να περιμένουμε και μεγάλη διαφορά σε τιμή. Αν και για 5 fps, δεν βλέπω λόγο ύπαρξης, ακόμα και ίδια τιμή να έχει... τουλάχιστον για όσους τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια

Τα 5 καρέ τα έφερα σαν παράδειγμα. Τέτοιοι επεξεργαστές είναι τόσο ισχυροί που ακόμα και στα παιχνίδια οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Τώρα αν κάποιος κοιτάει και τα +5 καρέ...

Αυτός ο πανικός δημιουργείται κυρίως από το overclocking crowd που έχει ένα OCD να πρέπει να τρέξει μια εβδομάδα το prime95 small ffts 24/7 για να είναι σίγουροι ότι το σύστημα τους είναι stable... Στο οποιο όπως έχω πει διαφωνώ τελείως, 1 ώρα Asus Realbench τρέχεις και άντε κανένα Aida64 stress και GSAT για μνήμες και είσαι μια χαρά 99.9%. Αυτά τα power virus είναι σαν ναρκωτικό για κάποιους στο oc.net έχω παρατηρήσει...

• Like 4

Εντάξει, σε δικαιολογώ, τα έσκασες για το σαπάκι το X299, λογικό να λες τέτοια..Εμείς είπαμε, θα κάνουμε υπομονή για τον real gaming CPU..

• Like 1

Ας γράψουμε πάλι ορισμένα αυτονόητα πράγματα. Μπορεί τους περισσότερους στην ελλαδα 5-10-15fps να μην τους ενδιαφέρουν αλλά οι κάτοχοι 144-165hz-240 και υψηλών αναλύσεων τους ενδιαφέρουν και με το παραπάνω. Ένταξη 1-2 fps διάφορα δεν τρέχει τίποτα. Αλλά όσο η διάφορα πλησιάζει 2ψηφιο νούμερο,εκεί αλλάζει το πράγμα.

• Like 3

E μα ναι η πλάκα είναι πώς από το ερώτημα αν ένας επεξεργαστής αποτελεί bottleneck για μια κάρτα γραφικών φτάσαμε στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ που ακόμα και εάν έχουμε ένα Χ setup ΟΠΟΥ η κάρτα γραφικών είναι τερματισμένη με το overlay του rivatuner 99% ingame και η χρήση του επεξεργαστή χαμηλότερη, ΝΑ νομίζουν ορισμένοι  ΠΩΣ τοποθετώντας ένα γρηγορότερο επεξεργαστή θα κερδίσουν fps, 

KAI ρωτάς καλοπροαίρετα αυτόν που ισχυρίζεται αυτό, μα πώς θα γίνει αυτό ΑΦΟΥ η Π..... η κάρτα έχει τερματίσει 99% ΔΕΝ έχει τίποτε άλλο να δώσει τι ακριβώς να κάνει ο επεξεργαστής?

Και η απάντηση, άσε ξέρω εγώ ο 7700 κατουράει.............

Εγω παντως πηγαινωντας απο fx8350 σε R5 1600 ακομα και στα games που η καρτα ηταν 99% ειδα παραπανω frames. Οχι σε ολα τα games, αλλα σε αρκετα. Just cause 3 και ac syndicate ας πουμε, μεγαλη διαφορα. 

Τωρα μην αρχισεις τα ιδια με τον αλλον να ζητας video να στο βγαζω και μπλαμπλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...