madfury Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1v5A6CinWNA Το βάζω άλλη μια φορά γιατί επιλεκτικά δεν το είδες την πρώτη μάλλον. Ακόμη ένα ψεύτικο βίντεο; Aυτό που περιχαρής πόσταρες αντιστοιχεί σε αυτό http://www.tomshardware.com/reviews/-intel-skylake-x-overclocking-thermal-issues,5117-3.html και εδώ πάλι ξανά μανά με το prime 95, είναι ένα stress τεστ το οποίο ΔΕΝ χρησιμοποιώ και δεν πρόκειται επίσης να χρησιμοποιήσω ποτε, και επειδή δεν καταλαβαίνω και το υφάκι, μήπως θα έπρεπε να διαμορφώσω ΑΠΟΨΗ για την συγκεκριμένη πλατφόρμα από τον κάθε youtuber και όχι από το real thing που έχω ήδη , σοβαρά δηλαδή, και τι γράφεις αν είναι στημένο το βίντεο ότι και καλά προσπαθώ να πείσω είτε εσένα είτε τον οποιονδήποτε, λες να δίνω έστω και μία δεκάρα τσακιστή???? Απλά μοιραζόμαστε εμπειρίες και έγραψα την δική μου από πρώτο χέρι σε θέμα που αφορά την συγκεκριμένη πλατφόρμα, αναβάθμισα πρώτα από Χ99 και γράφω τις εμπειρίες μου στο Χ299, οπότε στα ΙΔΙΑ games προγράμματα κλπ, συνοψίζοντας ΔΕΝ έκανα ούτε φορματ Ο skylake-x είναι γρηγορότερος του αντίστοιχου 6 πύρηνου haswell-e είναι λίγο πιο ζεστός αλλά με το custom loop που έχω είναι μια χαρά, ΕΠΙΣΗΣ τα mosfet του vrm που συνεχίζεται η παπαρολογία δεν ζεστάθηκαν ΠΟΤΕ πάνω απο 64-65 βαθμούς ακόμη και στο cinebench όπου επειδή στο σοκετ βάρεσε 82 oι πυρήνες πολύ πιο κάτω το πήρε ο άλλος και έβγαλε εφημερίδα οτι ψήνεται το cpu λες και τραβάει πουθενά αλλού τέτοιο load....... Για την ταχύτητα γαργάρα τίποτα ο haswell- e 4.6ghz (καλό κομμάτι 24/7) ο skylake-x 4.9ghz (24/7) έξι πυρήνες σε αυτή τη συχνότητα τι περιμένατε να τρέχον μαξ 40 βαθμούς λες και είναι arm cores κινητών??? Τέλος πάντων το τοπικό έχει γίνει για τα πανηγύρια, mods δεν υπάρχουν και 3-4 προφιλ που φρουρούν το τοπικό του ryzen μπαίνουν και εδώ να βγάλουν τη χολή τους, ok δεν έχει νόημα να γράψω τίποτε άλλο έτσι και αλλιώς θα συνεχίσετε την αναγωγή στο σύνολο της πλατφόρμας τις θερμοκρασίες των mosfets στο prime 95 οπότε από το να μιλώ σε ντουβάρια έχω καλύτερα πράγματα για να περάσω την μέρα μου πάντα θα καταλήγετε στο συμπέρασμα του πόσο γαμάτος είναι ο ryzen, αγνοώντας οτι ΑΛΛΟ VFM και ΑΛΛΟ επιδόσεις, Για το single core performance επιπέδου ivy bridge ε? τίποτα, overclockability 4,2 με προσευχές μπά πάλι τίποτα, είπαμε 8 αργοί πυρήνες είναι η απόλυτη πλατφόρμα, αλλά ξέχασα οι ryzen 2 μπλα μπλα 5ghz, το navi θα θα θα, βαρέθηκα πραγματικά δεν ξαναποστάρω αρκετά με τις μαλακίες καλοκαιριάτικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πάλι ξανά μανά με το prime 95, είναι ένα stress τεστ το οποίο δεν χρησιμοποιώ και δεν πρόκειται επίσης να χρησιμοποιήσω ποτε, και επειδή δεν καταλαβαίνω και το υφάκι, μήπως θα έπρεπε να διαμορφώσω αποψη για την συγκεκριμένη πλατφόρμα από τον κάθε youtuber και όχι από το real thing που έχω ήδη , σοβαρά δηλαδή, και τι γράφεις αν είναι στημένο το βίντεο ότι και καλά προσπαθώ να πείσω είτε εσένα είτε τον οποιονδήποτε, λες να δίνω έστω και μία δεκάρα τσακιστή? Απλά μοιραζόμαστε εμπειρίες και έγραψα την δική μου από πρώτο χέρι σε θέμα που αφορά την συγκεκριμένη πλατφόρμα, αναβάθμισα πρώτα από Χ99 και γράφω τις εμπειρίες μου στο Χ299, οπότε στα ιδια games προγράμματα κλπ, συνοψίζοντας δεν έκανα ούτε φορματ! Ο skylake-x είναι γρηγορότερος του αντίστοιχου 6 πύρηνου haswell-e είναι λίγο πιο ζεστός αλλά με το custom loop που έχω είναι μια χαρά, επισης τα mosfet του vrm που συνεχίζεται η παπαρολογία δεν ζεστάθηκαν ποτε πάνω απο 64-65 βαθμούς ακόμη και στο cinebench όπου επειδή στο σοκετ βάρεσε 82 oι πυρήνες πολύ πιο κάτω το πήρε ο άλλος και έβγαλε εφημερίδα οτι ψήνεται το cpu λες και τραβάει πουθενά αλλού τέτοιο load... Για την ταχύτητα γαργάρα τίποτα ο haswell- e 4.6ghz (καλό κομμάτι 24/7) ο skylake-x "4.9" ghz (24/7) έξι πυρήνες σε αυτή τη συχνότητα τι περιμένατε να τρέχον μαξ 40 βαθμούς λες και είναι arm cores κινητών? Τέλος πάντων το τοπικό έχει γίνει για τα πανηγύρια, mods δεν υπάρχουν και 3-4 προφιλ που φρουρούν το τοπικό του ryzen μπαίνουν και εδώ να βγάλουν τη χολή τους, ok δεν έχει νόημα να γράψω τίποτε άλλο έτσι και αλλιώς θα συνεχίσετε την αναγωγή στο σύνολο της πλατφόρμας τις θερμοκρασίες των mosfets στο prime 95 οπότε από το να μιλώ σε ντουβάρια έχω καλύτερα πράγματα για να περάσω την μέρα μου. Πάντα θα καταλήγετε στο συμπέρασμα του πόσο γαμάτος είναι ο ryzen, αγνοώντας οτι αλλο vfm και αλλο επιδόσεις, Για το single core performance επιπέδου haswell ε? τίποτα, overclockability 4,1 με προσευχές μπά πάλι τίποτα, είπαμε 8 αργοί πυρήνες είναι η απόλυτη πλατφόρμα, αλλά ξέχασα οι ryzen 2 μπλα μπλα 5ghz, το navi θα θα θα, βαρέθηκα πραγματικά δεν ξαναποστάρω αρκετά με τις μαλακίες καλοκαιριάτικα Το έφτιαξα λίγο για να διαβάζεται από ανθρώπους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Temps στον Θεό, κατανάλωση στον Θεό, κόστος στον Θεό και gaming performance..Στο πάτο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Temps στον Θεό, κατανάλωση στον Θεό, κόστος στον Θεό και gaming performance..Στο πάτο.. Μου θυμίζει λίγο εποχές Athlon 64 η φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ο Athlon 64 ήταν πολύ πένα CPU(Είχα το 3200+ τότε), τον συγκρίνεις με την αποτυχία που λέγεται X299 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Aυτό ... καλοκαιριάτικα Τρία άσχημα έχει το 2066 socket..... πρώτον η οδοντόπαστα που έχουν σε σχέση με τους haswell-e / broadwell-e που ήταν soldered και οι δεύτεροι είχαν καλύτερη θερμοκρασιακή απόδοση από τους skylakeX στις ίδιες συχνότητες , δεύτερον η μεγάλη κατανάλωση που έχουν σε σχέση με τους haswell-e / broadwell-e και τρίτον λόγω διαφορετικής cache χάνουν σημαντικά στα games παρόλο που έχουν κατα πολύ ανώτερο ipc από haswell-e / broadwell-e.Όποιος δεν το βλέπει αυτό τι να πώ.......τώρα στο διά ταύτα και όσον αφορά την συνολική γενικότερη δύναμη (multitasking/rendering) και το καλύτερο overclockability των skylakeX δεν νομίζω να αμφισβητείται από κάποιον εδώ μέσα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.Απλά μιας και κοίταγα και εγώ σε 2066 socket πλατφόρμα (ύστερα από αυτά που είδα αναίρεσα για να πάω για 2066 socket),για μένα προσωπικά υπάρχουν σημεία (για άλλον σημαντικά / για άλλον όχι) που πονάει μία τόσο ακριβή πλατφόρμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μου θυμίζει λίγο εποχές Athlon 64 η φάση... Pentium 4 Prescott και Pentium D θες να πεις.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Θα δούμε τι ψαρια θα πιάνει ο 7800x απέναντι στον Coffee 6core σε λίγους μήνες (τέλη 17, αρχές 18). Το cache σε όλα τα engineering samples παραμένει όπως ήταν σε Kaby Lake άρα τέτοιο πρόβλημα σε games δεν θα έχει. Το μονο πρόβλημα που προβλέπω να έχει είναι ότι λόγο περισσοτερων cores και λόγο του ότι η ξεροκέφαλη Intel δεν θα τους κάνει solder για ακόμη μια φορα (μακάρι να είμαι λάθος, πραγματικά), θα έχει ακόμη περισσότερα προβλήματα με thermals απ' ότι έχει ο 7700k και αυτό λογικά θα επηρεάσει και το overclock. Η x299 πλατφόρμα είναι γι' αυτούς που χρειάζονται AVX-512, και αυτοί ήδη έχουν Skylake-X και Xeon Skylake SP. Για games και τα λοιπά αν θες HEDT πας Broadwell-E. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ο Athlon 64 ήταν πολύ πένα CPU(Είχα το 3200+ τότε), τον συγκρίνεις με την αποτυχία που λέγεται X299 ; Και εγώ τον είχα. Εννοούσα τους Pentium 4 επι εποχής Athlon 64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Θα δούμε τι ψαρια θα πιάνει ο 7800x απέναντι στον Coffee 6core σε λίγους μήνες (τέλη 17, αρχές 18). Το cache σε όλα τα engineering samples παραμένει όπως ήταν σε Kaby Lake άρα τέτοιο πρόβλημα σε games δεν θα έχει. Το μονο πρόβλημα που προβλέπω να έχει είναι ότι λόγο περισσοτερων cores και λόγο του ότι η ξεροκέφαλη Intel δεν θα τους κάνει solder για ακόμη μια φορα (μακάρι να είμαι λάθος, πραγματικά), θα έχει ακόμη περισσότερα προβλήματα με thermals απ' ότι έχει ο 7700k και αυτό λογικά θα επηρεάσει και το overclock. Η x299 πλατφόρμα είναι γι' αυτούς που χρειάζονται AVX-512, και αυτοί ήδη έχουν Skylake-X και Xeon Skylake SP. Για games και τα λοιπά αν θες HEDT πας Broadwell-E. Μας λάμησε άμα δεν είναι soldered ο Coffee Lake..Μακάρι να είναι, για να είναι το απόλυτο CPU για gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Η Intel επίσημα για ποιο λόγο δεν θέλει να τους κάνει soldered? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Η Intel επίσημα για ποιο λόγο δεν θέλει να τους κάνει soldered? Κόστος, και επίσης έχει την λογική του άμα θες να κανεις σωστό OC και να βγάλεις την οδοντόπαστα χάνεις παντελώς την εγγύηση. https://www.youtube.com/watch?v=hejMP5hrhjc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Κόστος, και επίσης έχει την λογική του άμα θες να κανεις σωστό OC και να βγάλεις την οδοντόπαστα χάνεις παντελώς την εγγύηση. Έχεις κάποιο link για αυτό? Γιατί όσο και να έχω ψάξει επίσημη απάντηση δεν έχω δει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Έχεις κάποιο link για αυτό? Γιατί όσο και να έχω ψάξει επίσημη απάντηση δεν έχω δει πουθενά. Επίσημα δεν έχουν πει τίποτα για το delid, μονο το "don't overclock" για τους 7700k. Αν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με solder πέρα από το extra κόστος θα το είχαμε δει σε κάποιο marketing slide τόσα χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 6800k Soldered 380 euro, τσαπα πραμα κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα