Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτσε να αυξήσω τη δόση μπας και...και που είσαι τσίμπα και έναν i9-7920X για να ησυχάσεις...έτσι χαλαρά σε μια 2066...vfm στο φουλ...ένα νεφρό έχει μόνο...καλά ψώνια!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλά είχα προσπαθησει κάποτε να παίξω το τελευταίο call of duty , με athlon xp 2000+

σε 22αρα crt που θεωρούνταν τότε τεράστια και κάθε 10 λεπτά κόλλαγε με θερμοκρασία ψηστιέρας .

Οπότε σετάκι cpu+mobo των 300 ευρώ πουλήθηκε στα 80 , σε τύπο που το πήρε χατηρικά για excel.

Τα επόμενα 15 χρόνια, δεν είχα κανένα πρόβλημα με κάπου 20 cpu που αγόρασα.

Ήταν όλες ... intel !!!

(Μπορεί στα benchmarks της εποχής να πήγαινε καλά ο athlon , αλλά δεν με ενδιέφεραν τα benchmarks ,

εγώ call of duty ήθελα να παίζω !!!).

Τώρα όσοι ακολουθούν τις συμβουλές σας και ψωνίζουν amd και ati

τους διαβάζουμε τακτικά. Γίνονται πολυγραφότατοι.

Αλλάζουν bios, μνήμες, μητρικές καίγονται νύχτα με σβηστό pc , οι vga βγάζουν μαύρες οθόνες με νέους drivers,

στους 3 μήνες πάνε για rma , 2 βδομάδων vga βγάζουν artifacts ... , κάνουν φορμάτ για να βάλουν νέους drivers,

συνεχείς εγκαταστάσεις windows ... μνήμες 3 ημερών βγάζουν errors στο memtest

lol

• Like 3

Απλά είχα προσπαθησει κάποτε να παίξω το τελευταίο call of duty , με athlon xp 2000+

σε 22αρα crt που θεωρούνταν τότε τεράστια και κάθε 10 λεπτά κόλλαγε με θερμοκρασία ψηστιέρας .

Οπότε σετάκι cpu+mobo των 300 ευρώ πουλήθηκε στα 80 , σε τύπο που το πήρε χατηρικά για excel.

Ήταν όλες ... intel !!!

(Μπορεί στα benchmarks της εποχής να πήγαινε καλά ο athlon , αλλά δεν με ενδιέφεραν τα benchmarks ,

Αλλάζουν bios, μνήμες, μητρικές καίγονται νύχτα με σβηστό pc , οι vga βγάζουν μαύρες οθόνες με νέους drivers,

στους 3 μήνες πάνε για rma , 2 βδομάδων vga βγάζουν artifacts ... , κάνουν φορμάτ για να βάλουν νέους drivers,

Πραγματικά κωμικοτραγικος....

Έχεις και κάνα delid tool πρόχειρο ή τα 20 celeron δεν έχουν πρόβλημα στην τεράστια 22αρα;

• Like 4

Ήταν όλες ... intel !!!

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, γιατί δεν συνηθίζω να γράφω πράγματα άσχετα του τίτλου του thread, αλλά στην προκειμένη περίπτωση με τρώει το χέρι μου. Πρέπει να πω την προσωπική μου εμπειρία.

Εγώ είχα πολλά χρόνια να αγοράσω amd... Ο τελευταίος που είχα ήταν ένας 3800, θυμάμαι από τα πρώτα 64bit cpu. Πήγα τώρα και αγόρασα amd r7 1700... Όταν βγήκα από το μαγαζί πάτησα σκατά, πριν να μπω στο αυτοκίνητο με έχεσε γλάρος, στο δρόμο τρακαρα, και επειδή μετά από όλα αυτά γύρισα στο σπίτι πιο νωρίς, πέτυχα την γυναίκα μου με τον γείτονα στο κρεβάτι... Γι αυτό λέω πάντα, οι amd είναι για δυνατά στομάχια

Αυτός είναι γκαϊφές!

• Like 15

Γενικά πάντως είναι μεγάλο βήμα για την μπλε ομάδα ... Κατά την γνώμη μου έχει να γίνει τέτοιο άλμα από q2quad σε 1366 i7 πίσω στο 2008/9... Κάπως έτσι το βλέπω , διορθωστε με αν κάνω λάθος ...

• Like 1

Θα καθυστερήσουν οι "μεγάλοι":

http://wccftech.com/intels-skylake-x-core-i9-7980x-wont-be-available-until-next-year/

http://wccftech.com/intels-core-x-series-staggered-launch-10-core-first-12-core-above-later/

Μόνο τα 10cores και κάτω θα βγουν μέσα στον Ιούνιο.

Γενικά πάντως είναι μεγάλο βήμα για την μπλε ομάδα ... Κατά την γνώμη μου έχει να γίνει τέτοιο άλμα από q2quad σε 1366 i7 πίσω στο 2008/9... Κάπως έτσι το βλέπω , διορθωστε με αν κάνω λάθος ...

Τρολαρεις έτσι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...