Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί έφτασε η κατά τα άλλα θεϊκή intel.

Τώρα αν εσύ θες να στηρίξεις εταιριες με τέτοιες πρακτικές , δικό σου πρόβλημα.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είπα ότι η intel είναι θεική. Είπα εγώ τέτοιο πράγμα;

Επίσης δεν έχω καμία πρόθεση / όρεξη / σκορδοκαίλα να υποστηρίξω την intel :P. Το μόνο που ανέφερα είναι ότι μόνο μέσω ανταγωνισμού βλέπουμε ανταγωνιστικές τιμές. 

Ειλικρινά μην κάνετε φουλ επιθέσεις σε όσους πει κάτι ψιλο-αρνητικό για την AMD, θα μιλάτε 2-3 άτομα μεταξύ σας στο τέλος.

• Like 5
Δημοσ.

Άμα δεν κανεις delid το sweespot βρίσκεται στα 4.0-4.4GHz με χαμηλή τάση (1.0-1.15) έτσι ώστε να κρατήσεις θερμοκρασίες στα < 70C. Για οτιδήποτε παραπάνω, delid είναι must + high-end AIO ή ιδανικά custom WC loop.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 100οC με το 2χ120 150ευρω watercooler ηταν χωρις delid ελπιζω. Στα 1.2v τετοιες θερμοκρασιες κανουν το delid και το watercooling μονοδρομο για ενα μετριο OC.

@Po07 υπαρχει correction στο description

Βασικά αυτό δεν είναι performance / $$

Αυτό είναι applications performance / $$$

Αν δηλαδή πάρω όλα τα games που κυκλοφορούν στην αγορά και ένα handbrake άνετα βγάζω 1000% καλύτερο έναν Pentium G4560.

Αλλά έχω διαλέξει σενάρια και τρέχω και αποστειρωμένα μια εφαρμογή κάθε φορά ή καλύτερα μια έκδοση μιας εφαρμογής κάθε φορά .

Εχει διαφορά το ένα από το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω εχει αναφερθει πολλες φορες οτι οι 2 φθηνοτεροι επεξεργαστες δεν εχουν νοημα σε αυτο το socket.

• Like 1
Δημοσ.

http://wccftech.com/intel-coffee-lake-6-core-i7-cpu-performance-benchmark-leak/

Σε πολύ χαμηλά ρολόγια ο 6c/12t coffee lake για να βγάζει τέτοια σκορ. Για την τιμή όμως δεν ακούγεται τίποτα και φοβάμαι ότι πάλι θα τον πουλάνε χαβιάρι. Ευτυχώς πάντως που έχει μεγάλη L3 cache.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...