aOUaS88 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δν θα με χαλαγε Chipακι na πιανει τα 5γιγα με 1.2, 1,3 volts Eχουν ξεμεινει απο ιδιεες εκει στην ιντελα μου φαινεται κ παιζουν με κλοκια κ ρευματα μπας κ πουλησουν τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δν θα με χαλαγε Chipακι na πιανει τα 5γιγα με 1.2, 1,3 volts https://siliconlottery.com/collections/all/products/7700k52g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 https://siliconlottery.com/collections/all/products/7700k52g Δν θα εδινα 550$ για 4/8 chip κ ας δουλευε κ στα 9 γιγα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δν θα εδινα 550$ για 4/8 chip κ ας δουλευε κ στα 9 γιγα.. Για να πουλήσεις μούρη όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Για να πουλήσεις μούρη όμως; Δν νομιζω να πουλας κ πολυ μουρη με ενα τετραπυρηνακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λογικά πρόβλημα το καλοκαίρι έχουν όλοι όσοι αγόρασαν Intel με οδοντόπαστα.... αυτψν που τρέχουν και 5-6 εφαρμογές ταυτόχρονα και δεν πάνε να κλείσουν τα αντιικά για να μπορέσουν να τρέξουν ένα game. Αληθεια,γιατι γραφεις τετοιες ανακριβειες? Εχεις ενα λινκ,κατι που να επιβεβαιωνει αυτα που γυρνας και γραφεις περα δωθε?Γιατι εχεις περασει στο επιπεδο να σου λεμε οτι δεν τα χει πετυχει κανεις αυτα και εσυ επιμενεις. Αν δε μου βαλεις κατι με αποδειξεις που να δειχνει αυτα που γραφεις καθε λιγο,μη μπεις στο κοπο να απαντησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μία και είχα 4790Κ και 4690Κ μπορώ να πω πως είχαν τρομερά προβλήματα θερμοκρασίας, για μαμά ψύξη δεν το συζητάω καν!!! Δν νομιζω να πουλας κ πολυ μουρη με ενα τετραπυρηνακι Θα λες ότι πιάνεις 5400 για πλάκα ρε και θα το παίζεις overclocker. Πώς παιζουν κάποια pay2win οι visa warriors κάτι τέτοιο PS μιας και ίσως ο λόγος μου δεν σου κάνει δες τα νέα CPU να πέφτουν 30c κάτω μετά το delid, αν πάλι δεν σου κάνει ούτε αυτό δες τα "δικά μας" παιδιά εδώ στο φόρουμ που έχουν 20C κάτω σε 6700-7700. Εάν όλοι λένε ψέμματα τι να πω!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Με το delid λογικο να πεφτουν οι θερμοκρασιες,δε λεει κατι.Και μου μιλας για 7700Κ που εχει προβλημα.Δεν εχει μονο τον 7700 ομως η ιντελ. Οταν λες για υψηλες θερμοκρασιες τι εννοεις δηλαδη? Να παιζεις καλοκαιρι και να πιανεις 80αρια η τρεχουμε τα benchoπρογραμματα με oc πανω και βαραμε 90αρια? Γιατι το πρωτο ειναι προβλημα θερμοκρασιας,το δευτερο οχι ιδιαιτερο.Το οτι η ιντελ βαζει οδοντοπαστα ειναι αλλο θεμα και φυσικα κατακριτεο αλλα το μεσο user,δεν τον απασχολει ιδιαιτερα. Επισης εκτος και εαν ειναι μαγικος ο δικος μου ,με μια ψυκτρα των 25Ε ,πανω απο 60 βαθμους δεν εχω.Ναι αν του πεταξω prime95 θα παει παραπανω,αλλα δεν ειναι ρεαλιστικο σεναριο αυτο. Εαν αυτο το θεωρεις προβλημα θερμοκρασιας,πασο. Το αλλο με τα 4-5 προγραμματα και το antivirus πως προεκυψε? Γιατι βριζετε τον pirmen και κανετε λιγο πολυ το ιδιο. Και οταν σε καθε θεμα μπαινει ο καθενας και γραφει τετοια,κατανταει και καθε θεμα amd vs intel.κοινη λογικη ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Οπότε πάμε περίληψη : 1. Ο 7700Κ έχει θέμα θερμοκρασίας (αλλά δεν πειράζει) 2. Ναι έχει και 6700 και 4790 (ο δεύτερος χειρότερος από όλους) 3. Η οδοντόπαστα απλά κατακριτέα (αλλά δεν πειράζει) 4. Και custom loop να βάλεις τα ίδια σκατα θα είναι για αυτό με το delid στρώνει (αλλά δεν πειράζει) 5. Ο pirmen είναι άξιος της μοίρας του όταν γράφει ότι ο 1400 δεν μπορεί να παίξει lol και πόσα ακόμη!!!! 6. Κάνουμε; Για τους άλλους δεν ξέρω αλλά θα απαντήσω για εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει η τωρινή γενιά Ζen για τα Zen+ εάν βελτιώσουν το OC ίσως, μετοχές δεν έχω, οπότε απλά λέω τα πράγματα ως έχουν. PS Στο (δεν πειράζει) συμπληρώνουμε Intel στο τέλος γιατί κακά τα ψέμματα τα Amd θερμάστρες τα έλεγαν άσχετα που ουσιαστικό πρόβλημα σαν επεξεργαστής δεν είχε και το 90% των προβλημάτων θερμοκρασίας ήταν σε VRM οπότε ας ξεστραβωθουν μερικοί!! Α συγνώμη ξέχασα να απαντήσω το ερώτημα με το antivirus, μπορείς να το κάνεις και ο ίδιος βέβαια αλλά υπάρχει/Ουν και σχετικά video που δείχνουν τι και πόσο χάνει ένας 4/4 4/8 6/12 σε πραγματικές συνθήκες, δηλαδή από πίσω να τρέχει chrome/ts/Skype κτλπ κτλπ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 1) O 7700Κ δεν έχει ψύκτρα στην συσκευασία του και δεν έχει πρόβλημα θερμοκρασίας αν πάρεις μια ψύκτρα των 30ευρώ 2) το ίδιο 3) όποιος θέλει να κάνει o/c ας κάνει delid ή ας πάρει αντίστοιχης ταχύτητας RYZEN που ανεβαίνει ποιο πολύ στα Ghz (χαχα) 4) όποιος θέλει να κάνει o/c ας κάνει delid ή ας πάρει αντίστοιχης ταχύτητας RYZEN που ανεβαίνει ποιο πολύ στα Ghz (χαχα) 5) ο R1400 δεν κάνει για παιχνίδια , στο 95% πάει ποιο αργά από διπύρηνο ιντελ ευτελούς αξίας 6) Αφού δεν σε ενδιαφέρουν γιατί τους λιβανίζεις? Περίμενε τους ΖΕΝ+ που θα είναι "καλοί" και ξεκίνησε τότε το λιβάνισμα. Τα VRM γιατί έσκαγαν? Γιατί για να τρέξει ο 8πυρηνος με ικανοποιητική ταχύτητα έπρεπε να τον μετατρέψεις σε θερμάστρα που έκαιγε 200+ watts και τα VRM τα τίναζαν. Τέτοια VRM που ζήταγε για να τον υπερχρονίζεις είχα δει σε ραντάρ. Αν κάποιος θέλει να τρέχει πολλά ταυτόχρονα τότε όσοι περισσότεροι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πυρήνες τόσο καλύτερα αλλα όσοι ψάχνουν budget gaming μάλλον αυτό που λες το θεωρούν δευτερεύων πλεονέκτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μια μικρή παρέμβαση: 1, 2. Έχεις δίκιο, δεν έχουν θέμα. Αλλά έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες από οτι θα περίμενε κάποιος που θέλει να κάνει oc, που και γι αυτό πληρώνει την Κ έκδοση, μην αφήνοντας του όσα περιθώρια θερμοκρασίας θα ήθελε. 3, 4. Οι 7700k και 7600k πωλούνται unlocked και διαφημίζονται για την ικανότητα τους να γίνονται oc. Επομένως δεν θα έπρεπε να χρειάζονται delid για να κάνει oc. 5. Έχεις δίκιο, πάει λίγο πιο αργά σε παιχνίδια από τους πιο φτηνούς intel. Πάει πολύ πιο γρήγορα κάνοντας αλλά πράγματα παράλληλα ή σε real life. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όποιος θέλει pc μόνο για παιχνίδια, αλλά μόνο για αυτό, η σωστότερη επιλογή είναι η ιντελ στην παρούσα φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν κάποιος θέλει να τρέχει πολλά ταυτόχρονα τότε όσοι περισσότεροι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πυρήνες τόσο καλύτερα αλλα όσοι ψάχνουν budget gaming μάλλον αυτό που λες το θεωρούν δευτερεύων πλεονέκτημα. Οι 6700-7700 δεν μπαινουν σε budget gaming pc.κι οποιος παιρνει K πρεπει να τον ανεβασει κιολας αλλιως τι τον παιρνει;σαν καγκουρας με gsxr καφετεριας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Σαν κάτι πεθερές κάνετε που σας είχαν θίξει την σπανακόπιτα και μπήκατε τώρα να πείτε ότι o 7700k έχει θέμα θερμοκρασίας.. Ναι έχει υψηλές θερμοκρασίες λίγο υψηλότερες από τον Ryzen 1600x που επίσης δεν έχει ψήκτρα για τον ίδιο λογο γιατι στα ζόρια με την Wraith Spire βαράει 85αρια,με 3 πυρήνες στα 3,9 και όχι με 4 στα 4.5 ΑΛΛΑ ο 7700κ Κρατάει τα σκήπτρα και με διαφορά,στο 90% των εφαρμογών,και στο 99,9 των παιχνιδιών. Έστησα ένα Ryzen 1700 σύστημα εδώ ήσασταν το είδατε,τώρα στήνω δεύτερο με 1600x αν θέλετε κ φώτο ευχαρίστως, ε δεν έχει καμιά σχέση με ένα σύστημα 7700κ και Z270,ούτε το ένα ούτε το άλλο. Κακώς γράφεται ότι με 30 ευρώ ψήκτρα είσαι οκ με τον 7700κ ο 7700κ αν σέβεται κανείς τα build που στήνει και τον εαυτό του θέλει υδροψηξη,οποιαδήποτε 240αρα.. Ότι μπορεί να βολευτεί και με αεροψηκτρα των 30 ευρώ ναι μπορεί δεν θα σβήνει το PC. Πάρα πολύ καλή προσπάθεια της AMD γι'αυτο και από εκεί που δεν έστηνα κανένα τώρα έχω στήσει κιόλας δυο, ναι επιτέλους έχουμε εναλλακτική πρόταση.. Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξουμε την σημερινή πραγματικότητα και να γράφουμε αρλούμπες. Τι προσπαθούμε να κάνουμε να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο ? είναι κ λίγο ντροπή .. Όλοι ξέρουμε την αλήθεια όλοι ξέρουμε και την δική μας αν θέλετε προτίμηση, τόσο δύσκολο είναι πια στις μέρες μας να την δούμε η να την παραδεχτούμε και να την διατυπώσουμε ? Όταν σου λένε ότι ενας τετραπυρηνος είναι γρηγορότερος στο Premiere από έναν 8πυρηνο,τι άλλο θέλεις να ακούσεις ? Τις υποσχετικές για το μέλλον ? Με έναν nvme x4 και οτιδήποτε άλλο x2 Max δεν υπάρχει μέλλον,μόνο παρόν υπάρχει. ..και επιτέλους,.. όλοι εσείς που σκίζεστε για τους Ryzen,αγοράστε επιτέλους αφού είναι τόσο καλοί,ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε.. άντε να βλέπουμε υπογραφές να αλλάζουν.. P.S τώρα σας γράφω από Ryzen 1600x hackint0sh. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 countass συμφωνώ μαζί σου , μπορεί να μην το κατάλαβες εσύ όπως το έγραψα , μπορεί να μην το έγραψα εγώ με αρκετή σαφήνεια. για εμένα budget gamming (ελληνικά δεδομένα) είναι μέγιστο I5 7500 + μαμισια ψυκτρα + φθηνή μητρική Η110 + 8GB φθηνή ddr4 και φυσικά όσο το δυνατόν καλύτερη vga που παίζει και τον σπουδαιότερο ρόλο. ΥΓ kogos συμφωνούμε αλλά έπρεπε να συμπληρώσεις ότι και οι AMD RYZEN πουλιουνται ξεκλείδωτοι και σου λένε για o/c αλλά πιάνουν πολύ λιγότερα Ghz από τους Intel i7. Όλα στην ζωή είναι σχετικά και έχει νόημα να κρίνουμε κάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ΥΓ kogos συμφωνούμε αλλά έπρεπε να συμπληρώσεις ότι και οι AMD RYZEN πουλιουνται ξεκλείδωτοι και σου λένε για o/c αλλά πιάνουν πολύ λιγότερα Ghz από τους Intel i7. Όλα στην ζωή είναι σχετικά και έχει νόημα να κρίνουμε κάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με διπλάσια cores όμως. Θα αναφέρω το παρακάτω, το οποίο το θεωρώ offtopic (κάτι το οποίο δεν μου αρέσει είναι η αλήθεια). Μιλώντας με προσωπικές εμπειρίες: έχοντας r7 1700 για σύστημα που αναγκαστικά χρειάζομαι πολλά threads λόγο δουλειάς, και i7 7700k που έχει η σύζυγος (λόγο cad applications δεν την συμφέρουν τα πολλά threads αλλά τα υψηλά clocks). Στον r7 1700 κάνοντας δοκιμές έφτασα με ένα φθηνό b350 mobo των 115€ από 3GHz (3.2GHz all cores turbo) στα 3.75GHz, κατά την γνώμη μου μεγάλη αύξηση με στοκ cooling χωρίς να δώσω λεφτά για ακριβό mobo ή υδρόψηξη. Αντίστοιχα, στον i7, πάλι με μία φθηνή ψύκτρα arctic freezer των 30€ δεν μπορούσα να περάσω τα +300MHz, με ένα αντίστοιχα φθηνό Z270 gigabyte mobo. Για να μην παρεξηγηθώ όμως, δεν είμαι υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου... πολύ συνειδητά άλλαξα από i7 7700k σε r7 1700 και δεν το μετάνιωσα καθόλου, καθώς έβλεπα με όλα τα virtual machines που έπρεπε να έχω ανοιχτά όλα τα cores να φτάνουν στα όρια, ενώ τώρα δεν πλησιάζουν καν στο όριο, και επίσης η σύζυγος είδε άσπρη μέρα όταν παρέλαβε τον i7 7700k. Γενικά, μέσα στο μυαλό μου, όπως έχουν γίνει τα πράγματα τώρα, δεν υπάρχει ένα all around cpu που θα κάνει τα πάντα καλά... υπάρχουν cpu που θα χάνουν στα παιχνίδια, ή θα χάνουν σε productivity work loads. Σημειώνω ότι εγώ δεν παίζω παιχνίδια, εκτός από κάποια mmo και πλέον μόνο όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να περάσει η ώρα (πάνε οι παλιές καλές εποχές του end raiding competition όταν ήμουν πιτσιρικάς)... Από την άλλη, λόγο του ανταγωνισμού που τώρα ήρθε από την amd, οι τιμές τείνουν να αντιπροσωπεύουν επιτέλους την δύναμη cpu που αγοράζεις. Κάτι το οποίο είναι πολύ καλό για όλους. Για κάποιους που δίνουν βαρύτητα στο gaming, ακόμα κι αν κάνουν και άλλες εργασίες στο pc, η τιμή ενός r7 1700 μπορεί να τους φαίνεται μεγάλη. Αντίθετα, για τους "ανάποδους" (σαν εμένα) που δίνουν λιγότερη έμφαση στο gaming, αλλά που και που θέλουν να ξεσκάνε, τότε ο i7 7700k φαντάζει ακριβός. Προσωπικά, δεν θα με ενοχλήσει να παίζω ένα τελευταίο τίτλο όλα ultra με 60fps, όταν ο i7 7700k μπορεί να το τρέξει με 100fps, αρκεί όμως αυτή τη χασούρα να την παίρνω κάπου αλλού, και όπως φαίνεται την παίρνω στο productivity. Για να τελειώσω αυτό το απαράδεκτο off topic που μόλις δημιούργησα, αν δεν υπήρχε λόγος για περισσότερα cores, η intel δεν θα είχε ανακοινώσει cpu με περισσότερα cores. Είναι μία πλούσια εταιρεία με απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι, έστω με κόλπα marketing, αν είχε στοιχεία να πατήσει. Το καλύτερο από όλη την κατάσταση με τις ανακοινώσεις νέων cpus είναι πως ο κόσμος πλέον ξύπνησε και κοιτά και την κόκκινη πλευρά, γιατί πριν η κόκκινη πλευρά κοιμόταν και γινόταν πανηγύρι στην μπλε πλευρά. Και πάλι, ζητώ την ανοχή σας για αυτό το απαράδεκτο off topic που δεν θα συνεχίσω! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα