Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρομερή απόδοση ε;

Συγνώμη δεν μπορώ να γράψω γιατί έχω και κάτι πέτρες από έξω κλαίνε στα γέλια!!!

Και περιμένω τώρα τον γνωστό πλέον να σχολιάσει τα ασχολιαστα!

Μες είπαμε; Πςςςς τρομερή βελτίωση σου λέω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε καλά που είναι και αυτός και γελάμε πλέον. Εντάξει είναι εκνευριστικος αν τον πάρεις στα σοβαρά αλλά δεν νομίζω πλέον να το κάνει κανείς!!!

Βρε καλά που είναι και αυτός και γελάμε πλέον. Εντάξει είναι εκνευριστικος αν τον πάρεις στα σοβαρά αλλά δεν νομίζω πλέον να το κάνει κανείς!!!

Εντάξει και εγώ πλάκα του κάνω, φαντάζομαι ακόμα και αυτός δεν τα γραφει στα σοβαρά τα μισά που ποστάρει. All in good fun :)

• Like 1

Η ίντελ τιμολογεί εκεί που βλέπει ότι μεγιστοποιεί το κέρδος της. Τα υπόλοιπα είναι θέμα των καταναλωτών.

Η απάντηση του μήνα!!!

Έπινα καφέ και παραλίγο να πνιγώ λέμε.

Μεγαλομέτοχος και βάλε σου λέω!!!

• Like 1

Βασικά χειρότερα, ο 6950x στα 4.4 έχει καλύτερες επιδόσεις από τον 7900x στα 4.6.

Μάλλον για να τον ανεβάσουν εκεί υψηλά , έχουν κόψει κάτι από cache και για αυτό το αποτέλεσμα αυτό.

Αν είναι έτσι, θέλω να δω τι θα κάνουν απέναντι στα TR4 ...

Μήπως να περιμένουμε και άλλα review εκτός από ενός site μιας και δεν βγάζει νόημα??

Δε νομιζω να δουμε καμια αλλη διαφορα. Ο TR ειναι ιδιος με τον Ryzen στο IPC και δε νομιζω στα games να παρουν ουτε ενα FPS, αντιθετα μερικα games μπορει να χασουν κιολας εαν δε γινετε σωστο managment του CPU, και ο Intel κατα πασα πιθανοτητα τον πινει(απο τον προκατοχο του) απο την αλλαγη στην διαταξη της Cache και του Interconnect.

http://hexus.net/tech/reviews/cpu/107017-intel-core-i9-7900x-14nm-skylake-x/

2o review, ημουν σιγουρος οτι το NDA ηταν μεχρι τις 19... but w/e

Εγώ περιμένω τον πιρμεν να απαντήσει.

Άκρα του τάφου σιωπή μέχρι το review του Toms Hardware που θα βγάλει τον 7900x το καλύτερο VFM για gaming, browsing και part-time grill για να ψήνεις σουβλάκια. Εάν είναι ένα πράμα αυτό είναι προβλέψιμος :P

Μην περιμένεις πάντως πολλοί να κάνουν overclock και τον 6950x αλλα και τον 7900x, τα έχουμε πει ξανά, stock τωρινής γενιάς vs stock προηγουμενης γενιάς και oc τωρινής γενιάς vs stock προηγουμενης γενιάς κατά 99.9% σε όλα τα review.

• Like 1

Δε νομιζω να δουμε καμια αλλη διαφορα. Ο TR ειναι ιδιος με τον Ryzen στο IPC και δε νομιζω στα games να παρουν ουτε ενα FPS, αντιθετα μερικα games μπορει να χασουν κιολας εαν δε γινετε σωστο managment του CPU, και ο Intel κατα πασα πιθανοτητα τον πινει(απο τον προκατοχο του) απο την αλλαγη στην διαταξη της Cache και του Interconnect.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι έτσι απλα αυτοπυροβολήθηκε η Intel..τεσπα..βλεπουμε...

Εγώ περιμένω τον πιρμεν να απαντήσει.

Στείλε του pm..δεν βλέπω τον λόγο για τόσο άκυρο post εκτός θέματος. Φιλικά πάντα..

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό .

Δες gaming performance.

o R5 1600  πάνω από 1600Χ .. ?

Ο 1400 πάνω από 1700Χ  ...

http://hexus.net/tech/reviews/cpu/107017-intel-core-i9-7900x-14nm-skylake-x/?page=6

Deus Ex and Hitman play as expected, with the latter particularly enjoying the 10 fast cores, but Total War is well off the pace. The game appears to suffer from unexplained stuttering, and once again, the latest BIOS saw average FPS climb from 48.2 to 74.9. Core i9-7900X goes on sale in a matter of days, and it remains to be seen whether or not these performance irregularities can be ironed out in such a short space of time.

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό .

Δες gaming performance.

o R5 1600  πάνω από 1600Χ .. ?

Ο 1400 πάνω από 1700Χ  ...

http://hexus.net/tech/reviews/cpu/107017-intel-core-i9-7900x-14nm-skylake-x/?page=6

Και ο 1700X πανω απο τον 1800Χ  Μλκιζετε το Hitman, αλλα ο 7700k ειναι καλο baseline πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...