Προς το περιεχόμενο

Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδα και εσενα στο αλλο τοπικ για τους ryzen ποσο σχετικα γραφεισ με τον τοπικ.

Στο τόπικ για τους ryzen είχα 1 ή 2 ποστ. Πήγαινε μέτρα τα. Και ειχα σχολιάσει θερμοκρασίες. Δεν έγραψα για intel .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο τόπικ για τους ryzen είχα 1 ή 2 ποστ. Πήγαινε μέτρα τα. Και ειχα σχολιάσει θερμοκρασίες. Δεν έγραψα για intel .

το οποιο δεν εχει σχεση με τους ryzen απλα με τα ψυχολογικα σου με την amd που καπου κπαως καποτε !!! τελος το οφ τοπικ.

• Like 2

Για τις προβλέψεις ότι θα κυριαρχήσουν σε πωλήσεις, οι επόμενοι intel θα μείνουν στα αζήτητα και best selling κατασκευαστής cpu

θα είναι η amd.

Το ίδιο θα γινόταν και με τους fx, πιο πριν με τους k10 , τους k8 ...

Και κάθε φορά επαληθεύονται !!!!

Καλά οι καινούργιοι , οι παλιοί δεν το έχετε βαρεθεί το παραμύθι ;;;

Απλά είχα προσπαθησει κάποτε να παίξω το τελευταίο call of duty , με athlon xp 2000+

σε 22αρα crt που θεωρούνταν τότε τεράστια και κάθε 10 λεπτά κόλλαγε με θερμοκρασία ψηστιέρας .

Οπότε σετάκι cpu+mobo των 300 ευρώ πουλήθηκε στα 80 , σε τύπο που το πήρε χατηρικά για excel.

Τα επόμενα 15 χρόνια, δεν είχα κανένα πρόβλημα με κάπου 20 cpu που αγόρασα.

Ήταν όλες ... intel !!!

(Μπορεί στα benchmarks της εποχής να πήγαινε καλά ο athlon , αλλά δεν με ενδιέφεραν τα benchmarks ,

εγώ call of duty ήθελα να παίζω !!!).

Τώρα όσοι ακολουθούν τις συμβουλές σας και ψωνίζουν amd και ati

τους διαβάζουμε τακτικά. Γίνονται πολυγραφότατοι.

Αλλάζουν bios, μνήμες, μητρικές καίγονται νύχτα με σβηστό pc , οι vga βγάζουν μαύρες οθόνες με νέους drivers,

στους 3 μήνες πάνε για rma , 2 βδομάδων vga βγάζουν artifacts ... , κάνουν φορμάτ για να βάλουν νέους drivers,

συνεχείς εγκαταστάσεις windows ... μνήμες 3 ημερών βγάζουν errors στο memtest

Δεν χρειάζεται να πάει κανείς στο νήμα για ryzen για να δει αν μιλάει κανείς για ιντελ, ή το ανάποδο. Ακόμα και σε αυτό το νήμα για amd μιλούσες, όπως τα παραπάνω, και μετά κατηγορούσες αυτους που το έκαναν.

Όλοι το κάνατε... Και σταματήστε το. Δεν ψάχνω να βρω φταίχτες και μάγκες, κανέναν σας δεν γνωρίζω προσωπικά και γι αυτό σας σέβομαι όλους, αλλά αν κάποιος (όπως εγώ) περιμένει να ενημερωθεί για τους νέους ιντελ από ενα νήμα που φέρει αυτο τον τίτλο, ας του δώσουμε το δικαίωμα να το κάνει.

Δεν το λέω με καμία διάθεση επίθεσης προς κάποιον, και αν το λαμβάνεται έτσι ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη... Δεχτείτε παρακαλώ τη συγγνώμη μου και σταματήστε τα off topic

• Like 3

Τέτοιο σανό προωθουν γι αυτο εδώ και μερικούς μήνες διαβάζω οτι νάνε και όπως νάνε για να φανώ γαμ´ατος στα μάτια οποιασδήποτε εταιρίας λες και θα μου δόση κανένα βραβείο.

"Rampage VI Extreme does not support Intel® Core™ i7-7740X and i5-7640X processors"

Είναι σοβαρότεροι εκεί στην ASUS από την Intel .... 

• Like 6

Για gamers που παίζουν σε 1920X1080 με κάρτες γραφικών κατηγορίας  rx 480 ...

http://www.pcworld.com/article/3176100/computers/amd-ryzen-7-1700-vs-a-5-year-old-gaming-pc-or-why-you-should-never-preorder.html?page=2

Για gamers που παίζουν σε 1920X1080 με κάρτες γραφικών κατηγορίας  rx 480 ...

http://www.pcworld.com/article/3176100/computers/amd-ryzen-7-1700-vs-a-5-year-old-gaming-pc-or-why-you-should-never-preorder.html?page=2

Αυτό ταιριάζει στο thread των ryzen, τι δουλειά έχει με τους kaby lake και τους skylake x και το socket 2066 ; 

Γκουχ... :ph34r:

Πολλοί τυπικοί όλοι με το posts τους και σε τούτο το θέμα.

Όλα τα posts ειναι σχετικά με τον τίτλο του !!!!!!!!

Θυμίζω τον τίτλο

"Intel Kaby Lake-x Skylake-x, socket 2066"

Τον τίτλο τον θύμισες και κακώς ξεχάστηκες πάλι dr, εντελώς άκυρο το παραπάνω λινκ με το θέμα :).

• Like 1

Για gamers που παίζουν σε 1920X1080 με κάρτες γραφικών κατηγορίας rx 480 ...

Δεν σε έχω για χαζό αλλά για οπαδό.

Μην με κάνεις να αλλάξω άποψη.

Υπάρχει το λινκ για σχολιασμό στο θέμα με τα AM4

Off topic: για να τον δικαιολογήσω, εγώ το ποσταρα στο σωστό thread αφού το είδα εδώ. Αντέγραψα απλά το λινκ και το έβαλα εκεί για να ακούσω σχολιασμό από τους γνώστες. Επομένως πρώτα το έβαλε σε λάθος νήμα και μετα μπήκε στο σωστό.

On topic now

Δεν σε έχω για χαζό αλλά για οπαδό.

Μην με κάνεις να αλλάξω άποψη.

Υπάρχει το λινκ για σχολιασμό στο θέμα με τα AM4

Μην με προσβάλεις. Δεν θα κάτσω να διαβάσω κριτικές τύπων , που προτείνουν όλη μέρα επεξεργαστη σε άλλους, τη στιγμη που οι ίδιοι δεν τον έχουν αποκτήσει ακόμη. Ο συγγραφέας του άρθρου, είναι πραγματικός χρήστης, που έστησε και δοκίμασε τα 2 συστήματα. Οι εδώ επικριτές του ...

Οι παραπάνω ίσως να ήταν διασκεδαστικοί για ανάγνωση , τόσο γραφικοί που είναι , αν δεν ήταν υβριστές. Με το βρίσιμο που ρίχνουν χάνουν την πλάκα τους. Βρίζουν ακόμη και αυτούς που πήραν οι ίδιοι στο λαιμό τους, όταν γράφουν εδώ τα παθήματά τους!!

Μην με προσβάλεις. Δεν θα κάτσω να διαβάσω κριτικές τύπων , που προτείνουν όλη μέρα επεξεργαστη σε άλλους, τη στιγμη που οι ίδιοι δεν τον έχουν αποκτήσει ακόμη. Ο συγγραφέας του άρθρου, είναι πραγματικός χρήστης, που έστησε και δοκίμασε τα 2 συστήματα. Οι εδώ επικριτές του ...

Οι παραπάνω ίσως να ήταν διασκεδαστικοί για ανάγνωση , τόσο γραφικοί που είναι , αν δεν ήταν υβριστές. Με το βρίσιμο που ρίχνουν χάνουν την πλάκα τους. Βρίζουν ακόμη και αυτούς που πήραν οι ίδιοι στο λαιμό τους, όταν γράφουν εδώ τα παθήματά τους!!

Το αντίθετο, σε προσβάλλω λέγοντας ότι είσαι έξυπνος;

Για το οπαδός είναι γνωστό.

Για αυτό που λες με τους επεξεργαστές δεν το έπιασα!!!!

Intel έχουμε και οι δύο και αρκετές γενιές νεώτερο προσωπικά αλλά βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι με το κεφάλι στην άμμο.

Το αντίθετο, σε προσβάλλω λέγοντας ότι είσαι έξυπνος;

Για το οπαδός είναι γνωστό.

Για αυτό που λες με τους επεξεργαστές δεν το έπιασα!!!!

Intel έχουμε και οι δύο και αρκετές γενιές νεώτερο προσωπικά αλλά βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι με το κεφάλι στην άμμο.

Σου αρέσει να το τραβάς. Με προσβάλεις με το να περιμένεις να έχω διαβάσεις τις κριτικές τους για το άρθρο .

Σχετικά με τους Intel μου αναφέρεσαι στον i5 750 . Έχω και haswell και skylake και socket 775 και pentium 4 (σε λειτουργία, αυτή την εποχή πάντα).

Με games εσυ δεν ασχολείσαι . Ο τύπος που έγραψε το άρθρο , ασχολείται . Και γράφει τις εντυπώσεις του. Που μάλλον δε θα τους αρέσουν ! Τις αντιδράσεις τους σε αυτή την περίπτωση τις είδα, τις έμαθα , δεν περιμένω κάτι άλλο. Θέλεις ειλικρινά να ασχοληθώ κι άλλο  ;;;

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή γράφω από έναν πεθαμένο 2πύρηνο με linux os . Γι'αυτό μη με ζορίζεις να γράψω πολλά, γιατί πατάω το πλήκτρο και το γραμμα εμφανίζεται μετά από 3 μέρες, επειδή οι ram είναι στα 2133. Και bios έχει της μάνας του !

post-86610-0-66789400-1497399230_thumb.png

Ένα λαθακι το κάνεις όμως.

Δεν είπα ποτέ δεν παίζω ;) αυτό μάλλον δικό σου συμπέρασμα είναι.

PS Ο 4560 είναι καλύτερος από τον 6100 και μισή τιμή :D

Εσύ που παίζεις για πες μου ειλικρινά BF1 multiplayer έχεις παίξει με αυτό; Ρωτάω γιατί ξέρεις άτομα με i5 oc που παίρνουν δραμαμινες όταν παίζουν από το stuttering!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...