pechlis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα συμφορουμητες, Αν γνωριζει καποιος το παραπανω ρουτερ θα ηθελα τη βοηθεια σας. Το εφερα απο Γερμανια και δεν συνχρονιζει υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι το ρουτερ εχει DSL port RJ45 και εγω το δοκιμαζω με RJ11? Να παρω ανταπτορα η δεν εχει σημασια? Το βυσμα κουμπωνει καλα μεσα στο port. Επισης αν καποιος ξερει καποιο τροπο να αλλαξω το μενου στα αγγλικα? Δεν εχει επιλογη για αλλαγη παρολο που ο υπαλληλος στη Γερμανια με διαβεβαιωσε οτι εχει αγγλικο μενου. Ευχαριστω για το χρονο σας
nostos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Καλησπερα! Δεν φταιει η θυρα για το καλωδιο του τηλεφωνου, φταιει το γεγονος οτι το firmware ειναι για ISDN τηλεφωνια, η οποια και χρησιμοποιειται στην Γερμανια. Οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι εφοσον δεν δινει την δυνατοτητα το firmware να επιλεξεις μεταξυ PSTN και ISDN γραμμης ή εφοσον δεν υπαρχει ιδιο μοντελο το οποιο να ειναι PSTN και να ειναι εφικτο αυτο που λεμε "cross-flash", δηλαδη να περασεις το PSTN firmware στο ISDN μοντελο. Νομιζω οτι εχει και WAN θυρα, οποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν σκετο router, και για τον συγχρονισμο της γραμμης να κανεις χρηση ενος modem-modem/router, ειτε καποιο φθηνο του παροχου σου ή καποιο after market.
chios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ότι λέει ο φίλος από πάνω παίζει μόνο σε isdn γραμμή, και από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει international ακόμα, μπορείς να το δουλέψεις σαν ρουτερ μια πόρτα lan γίνεται wan οπότε κάνοντας κλήση PPP θα δουλέψει κανονικά με όλες τις δυνατότητες που έχει, είναι τρομερά εργαλεία τα άτιμα 7270 έχω και δεν το αλλάζω με κανένα.
pechlis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αξίζει να γυρίσω τη γραμμή σε isdn? φαντάζομαι ότι και vdsl όταν βάλω πάλι το ίδιο θέμα θα έχω θα πρέπει δηλαδή η γραμμή να είναι isdn σωστά? Αν το δουλέψω παράλληλα με το speedport του ΟΤΕ θα δω διαφορά? μήπως να το στείλω Γερμανία να πάρω το 7490? Είμαι λίγο άσχετος sorry αν κάνω άκυρες ερωτήσεις αλλά όπως καταλάβατε ήδη την πάτησα!
nostos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Σιγα μην γυρισεις την γραμμη σε ISDN μονο και μονο για να χρησιμοποιησεις ενα router. Ή θα το στελεις πισω ή θα το χρησιμοποιησεις σαν σκετο router σε συνδιασμο με το speedport. Θα υπαρχει διαφορα αφου το speedport θα δουλευει μονο σαν modem και ολη τη δουλεια θα την κανει το fritzbox. Οσο για την γλωσσα, στα downloads της AVM βλεπω μονο "deutsch", τουλαχιστον προς το παρον, οποτε δεν ξερω κατα ποσο αυτο που σου ειπε ο υπαλληλος ισχυει.
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Να κάνω λίγο hijack στο θέμα μιας που λέτε για fritz και ISDN. Είναι συγκεκριμένα τα fritz που μπορούν να γυρίσουν σε PSTN? Έχουν διαφορά στο hardware τα ISDN και τα PSTN? πχ το 4270 γυρνάει χωρίς προβλήματα σε PSTN?
pechlis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! Εστειλα email στα Mediamarkt στη Γερμανια και περιμενω να δω τι θα μου πουνε!! Οταν δεν γνωριζεις την πατας ευκολα!
chios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Φίλε το μηχάνημα είναι κορυφαίο κράτα το και δούλευε το σαν ρουτερ αξίζει, απλά βάλε του πίσω από αυτό ένα μόντεμ να κάνει τον συγχρονισμό.
pechlis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Φίλε το μηχάνημα είναι κορυφαίο κράτα το και δούλευε το σαν ρουτερ αξίζει, απλά βάλε του πίσω από αυτό ένα μόντεμ να κάνει τον συγχρονισμό. Βασικα δεν θελω να εχω 2 συσκευες γιατι εχω και θεμα χορου στο σπιτι μου. Δεν μπορω να βρω πουθενα αν θα βγει καποια στιγμη international edition ωστε να κανω υπομονη συν οτι δεν εχω αποφασισει αν αξιζει να γυρισω τη γραμμη σε ISDN μονο για το router!
nostos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ΔΕΝ θα γυρισεις την γραμμη σε ISDN για δυο λογους: 1. Φυσιολογικα η ISDN γραμμη θα εχει και μεγαλυτερο κοστος/αυξημενο λογαριασμο. 2. Θα χρειαστει μια επιπλεον συσκευη για να διαχειριστει την τηλεφωνια, οπως στην εικονα. Οποτε αν ειναι να εχεις δυο συσκευες (που οπως ειπες δεν θες), αντι να κανεις ολη αυτην την φασαρια, αφηνεις την γραμμη PSTN και χρησιμοποιεις το fritz σαν σκετο router.
pechlis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 update: Με πηραν απο Mediamarkt θα ερθει courier να το παραλαβει και θα μου κανουν επιστροφη χρηματων. Ηδη εχω παραγγειλει το 7490 που ειναι international και κανει για PSTN. 1
pechlis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλοριζικο και να το χαρεις! Σ ευχαριστω φιλε, και για την βοηθεια! Περιμενα τα Media να μου πουνε σορρυ ειναι απο Γερμανια κτλ....αλλα με εξεπληξαν ευχαριστα!!
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ώπα για κάτσε γιατί εχει ενδιαφέρον αυτό και κάτι δε κατάλαβα, το πήρες από Γερμανία και το επιστρέφεις στο ελληνικό; Απο Γερμανία πήγες και το πήρες εσύ; ή κάπως το έφερες online?
pechlis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ώπα για κάτσε γιατί εχει ενδιαφέρον αυτό και κάτι δε κατάλαβα, το πήρες από Γερμανία και το επιστρέφεις στο ελληνικό; Απο Γερμανία πήγες και το πήρες εσύ; ή κάπως το έφερες online? Το πηρα απο Γερμανια σε ταξιδι που ημουν και το επιστρεφω εδω στο Ελληνικο στο eshop ομως οχι σε καποιο κατασημα! Ειχα βεβαια στειλει μαιλ και στα Mediamarkt & AVM στη Γερμανια πριν επικοινωνησω με το Ελληνικο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα