Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Mls ειναι ιδια κατηγορια με του Πλαισιου τα turbo x και αν ψαξεις να δεις εμπειριες κοσμου στο forum και στα δυο κινητα θα εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη γυρω απο αυτες.

Επισης το οτι ειναι Ελληνικες εταιρειες δεν σημαινει οτι ειναι και Ελληνικα τα τηλεφωνα.

Ναι γνωρίζω αυτά που αναφέρεις, και τα τηλέφωνα δεν φτιάχνονται (προφανώς) στην Ελλάδα.

Ομως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η κοροϊδία και η περιφρόνηση που δείχνουν οι χρήστες προς MLS. Εντάξει δεν χρειάζεται φυσικά κάποιος να προβεί στη αγορά συσκευής αλλά μην αποθεώνετε όμως και την Κινέζικη εταιρεία, και παράλληλα να απαξιώνετε την Ελληνική.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι γνωρίζω αυτά που αναφέρεις, και τα τηλέφωνα δεν φτιάχνονται (προφανώς) στην Ελλάδα.

Ομως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η κοροϊδία και η περιφρόνηση που δείχνουν οι χρήστες προς MLS. Εντάξει δεν χρειάζεται φυσικά κάποιος να προβεί στη αγορά συσκευής αλλά μην αποθεώνετε όμως και την Κινέζικη εταιρεία, και παράλληλα να απαξιώνετε την Ελληνική.

Αν σου δινει τετοιο δικαιωμα γιατι να μην την απαξιωνουν και με το δικιο τους?

Δημοσ.

Τα iphone είναι φούρνοι μικροκυμάτων σε θέματα SAR

Δεν με ενδιαφερει ποσο ειναι στα iphone,εγω δεν ανεφερα τα iphone γιατι εδω μιλαμε για την Huawei...

Εμενα με ενδιαφερει ενα τηλεφωνο να με καλυπτει και στην τιμη Sar...

Τωρα οσο αφορα τα iphone και το ψηλο τους Sar ας το προσεξουν οι κατοχοι...

Απο την αλλη γνωριζω πολυ καλα τι ειναι το Sar και πως πετυχαινει την μεγιστη τιμη...Για καποιον σαν εμενα που ειμαι σε νησι και το σημα δεν ειναι σταθερο,ενα τηλεφωνο με υψηλο Sar εινσι τις περισσοτερες φορες κοντα στην μεγαλυτερη τιμη απ οτι σε καποιον που μενει σε μια αστικη πολη και εχει πιο σταθερο σημα...

Δημοσ.

Γιατί τι έχει η MLS? Δεν είναι Ελληνική εταιρεία?

Γιατί δεν αγοράζετε τα τηλέφωνα της αλλά προτιμάτε την Κινέζικη εταιρεία?

τρολαρεις?

Η ''κοροιδια'' και περιφρονηση πηγαζει απτο γεγονος οτι η εν λογο εταιρεια πασαρει για ελληνικα κινεζικα κινητα βαζοντας το logo της πανω και ανεβαζοντας την τιμη γιατι και καλα ειναι ''ελληνικα'' ενω η Κινεζικη σου προσφερει ενα προιον γιαυτο που ειναι και το κανει με αρκετα καλο vfm.

Δημοσ.

Κορυφαία εταιρεία. Δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα σκουπιδοκινέζικα. Και φυσικά μακράν καλύτερες συσκευές από τα ξεφτυλισμένα Xiaomi του κώλου. 

Δημοσ.

Κορυφαία εταιρεία. Δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα σκουπιδοκινέζικα. Και φυσικά μακράν καλύτερες συσκευές από τα ξεφτυλισμένα Xiaomi του κώλου. 

μιλα μας γιαυτο

Δημοσ.

Φθηνά δεν τα λες αλλά είναι κορυφαία κινητά σε αυτό το price range με εξαιρετικές οθόνες sockets κτλ

Screenshot_20170602-192625.png

Screenshot_20170602-192610.png

Screenshot_20170602-192542.png

image

το φτηνό είναι σχετικό, και το GTR φτηνό δεν είναι αλλά σε σχέση με ένα R8 που είναι χειρότερο και πιο ακριβό είναι φτηνό.

και η huawei είναι πάρα πολυ φτηνή σε σχέση με sammy,sony κλπ στα mid-range κινητά.

τώρα σε ναυαρχίδες ρε φίλε μην περιμένεις vfm....

Δημοσ.

Το p9 lite εμφανησιακα(αλλα και το UI του)φερνει αρκετα σε iphone,και με βαση την πολυ δυνατη τιμη του ειναι λογικο να προτιμηθει απο αρκετο κοσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...