Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι η MLS?

Γιατί τι έχει η MLS? Δεν είναι Ελληνική εταιρεία?

Γιατί δεν αγοράζετε τα τηλέφωνα της αλλά προτιμάτε την Κινέζικη εταιρεία?

Δημοσ.

Η MLS με το survivor 2017 θα ανέβηκε. Αλλα ποιος κάθεται να πάρει τετοιο κινητό;

Μόνο τα Zer phones δεν είδαμε και τα turbo x.

Δημοσ.

Iphoteo64

Αν θα ήταν ελληνικά μπορεί... Άλλο ότι βγάζει η mls είναι όλα rebranded shit

βλακείες προιόντα για μένα.

πήρα και εγώ το p8 lite μου την δευτέρα και είναι τούμπανο, κανένα lag όπως τα LAGdroid που θυμάμαι πριν 1.5 χρόνο που τόσο διάστημα είχα το lumia 640.

έβαλα και αυοκολλητάκι :P 

2.jpg

Δημοσ.

Τον τελευταιο χρονο εχω κινητο της HUAWEI μετα απο iphone,lg,samsung κλπ τα τελευταια χρονια.Μπορω με σιγουρια να πω οτι για τα λεφτα τους αξιζουν και με το παραπανω - σιγουρα best value for money - με καλη εμφανιση και  καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλα specs,Για να πας σε samsung στα ιδια χαρακτηριστικα θα δωσεις σχεδον τα διπλα...για να κανεις τα ιδια πραγματα με τον ιδιο τροπο..καπου εχει χαθει η μπαλα με τις υπερβολικες τους τιμες...

Δημοσ.

Πολυ καλα τηλεφωνα,αν κατεβασουνε και την τιμη του Sar θα πανε ακομα καλυτερα....Το Ρ9 το κοιταζα αλλα ειχε 1.42 οπως και το Honor 8 που ανηκει σε θυγατρικη της με 1.43....Αυτο να προσεξει λιγο και θα παει ακομα πιο ψηλα....

Δημοσ.

Οκ καλά κινητά βγάζει αλλά τσιμπημένα στην τιμούλα για νεογέννητη κινεζιά στην χώρα μας. Σε κάθε περίπτωση η xiaomi θα την σκίσει αν συνεχίσει να έχει αυτήν την τιμολογιακή πολιτική.

Δημοσ.

Πολυ καλα τηλεφωνα,αν κατεβασουνε και την τιμη του Sar θα πανε ακομα καλυτερα....Το Ρ9 το κοιταζα αλλα ειχε 1.42 οπως και το Honor 8 που ανηκει σε θυγατρικη της με 1.43....Αυτο να προσεξει λιγο και θα παει ακομα πιο ψηλα....

Τα iphone είναι φούρνοι μικροκυμάτων σε θέματα SAR

Δημοσ.

Τα iphone είναι φούρνοι μικροκυμάτων σε θέματα SAR

Από αυτούς είσαι και εσύ; Επίσης μας ψεκάζουν ψηλές τα λέει ο γέροντας. Α και οι σένσορες NFC στα λεωφορεία θα σου δημιουργήσουν επίσης καρκίνο.

στο θέμα μας τώρα, είχα στο παρελθόν Huawei P8, ομολογώ ότι η Huawei έκανε πολύ καλή δουλειά δεν είχα θέματα, ο λόγος που με έκανε να γυρίσω πίσω στο οικοσύστημα της Apple ήταν το οικοσύστημα της Google που με δυσκόλευε και δεν είχα κάποιες υπηρεσίες ή εφαρμογές που χρειαζόμουν. Αλλά σαν συσκευή ήταν πολύ καλή.

Δημοσ.

1000 μπράβο. τους αξίζει πραγματικά. απλά να προσέξουν λίγο τις τιμές γιατί ο κόσμος για αυτό τους διάλεξε για τις πολύ καλές τιμές τους σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. Δεν γίνετε να έχεις την Samsung κάθε χρόνο να σου πιάνει τον κ@@@ και να σου ζητάει 800 ευρώ για ένα κινητό...όπα μάγκες τι το κάνατε να πούμε με φύλλα χρυσού το φτιάξατε και ζητάτε 800. και εκεί σου χτυπάει η Huawei και σου βγάζει ένα p9 με 400 ευρώ και σου σπάει τα κόκκαλα. μισή τιμή διαφορά σε σχέση με το s7 και οι διαφορές τους απειροελάχιστες. Μπράβο στην Huawei που έχει πιάσει το νόημα της σημερινής εποχής και μας προσφέρει high end τεχνολογία σε προσιτή τιμή. Άντε και σε 3-4 χρονάκια θα βλέπουν την πλάτη σας οι τις Samsung αν δεν αλλάξουν ρότα 

Δημοσ.

Τα εχει ολα και συμφερει αυτο ειναι το μοτο της εταιριας για μενα.Τωρα οσον αφορα το χαρακτηρισμο κινεζικο για την συγκεκριμενη εταιρια ειναι χαρακτηριστικο μονο ως προς την χωρα προελευσης και οχι για την ποιοτητα κατασκευης 

ναι γιατί τα iphone πχ τα φτιάχνουν στην Αμερική..??? όλα Κίνα φτιάχνονται μας αρέσει δεν μας αρέσει πάει αυτό που λέγαμε παλιά Γερμανική προέλευση Γαλλική Αμερικάνικη κτλπ. τώρα μόνο China οπότε εμένα δεν με πειράζει καθόλου μα καθόλου. έχω το Huawei το P9 και το κρατάω στο χέρι μου φαίνεται για κινητό τον 800 ευρώ πολύ ανώτερο από iphone η Samsung. αυτό εμένα μου αρκεί τώρα για τα antutu και τα benchmark και ποιο έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και ποιο έχει οθόνη με τόσα pixel ανα ίντσα αν είναι 100hz 200hz 1000hz και τρίχες κατσαρές δεν μου καίγεται καρφί 

Δημοσ.

Μετά από Mate 7 και 8 όταν χρειαστεί να αλλάξω πάλι πρώτα σε Huawei θα κοιτάξω εκτός κι αν αρχίσει και αυτή τίποτα χαζομάρες με κυρτές οθόνες κτλ όπως έκανε στο Porsche Design.

Δημοσ.

Γιατί τι έχει η MLS? Δεν είναι Ελληνική εταιρεία?

Γιατί δεν αγοράζετε τα τηλέφωνα της αλλά προτιμάτε την Κινέζικη εταιρεία?

Η Mls ειναι ιδια κατηγορια με του Πλαισιου τα turbo x και αν ψαξεις να δεις εμπειριες κοσμου στο forum και στα δυο κινητα θα εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη γυρω απο αυτες.

Επισης το οτι ειναι Ελληνικες εταιρειες δεν σημαινει οτι ειναι και Ελληνικα τα τηλεφωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...