Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι λίγο παραπανω η αποσταση , αλλα τη θέλω και για gaming ,δε ειμαι απο αθήνα αλλα κοτσοβολος και media market την έχουν εκθεσιακα κομμάτια , το εψαξα αυτές της μέρες .Θέλω να πιστευω οτι θα μεινω ικανοποιημενος...

Ευχαριστώ παντως για τη βοηθεια σας!!!!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυριο θα κάνω την αγόρα ! Αλλα μάλλον θα πάρω την 40αρα τη sumsung.!

Γιατι δ2ν πας στην 43 ρε φιλε? Μενα η κυρια τηλεοραση ειναι 40 και το μετανιωσα...... Γιατί βλεπεις νομιζα πως θα ηταν πολυ μεγαλη .

Τωρα ομως ειδηκα στο gaming δυσκολευομαι σε καποια που εχουν μικρα αντικείμενα.

Δημοσ.

Δοκίμασα 3840χ2160 σε witcher3 και dragons dogma και την σηκώνει με καλο refresh rate 60hz, με δουλεψανε με την τν? Αμα ειναι ψευτικη ανάλυση να την παω πισο, 2017μοντελο με ψευτικο 4κ?

Δημοσ.

Εικάζω ότι δεν υπήρχε πρόθεση να σε "δουλέψουνε". Πιθανώς να μη το γνωρίζουνε και οι ίδιοι, είτε είναι πωλητές είτε υπάλληλοι καταστήματος. Αλλά ακόμη κι αν γνώριζαν, τυπικώς, ακόμη και με το RGBW πάνελ η τηλεόραση θεωρείται 4Κ. Η φιλοσοφία στηρίζεται στο ότι το οπτικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο ικανοποιητικό, το οποίο εξαρτάται από το πόσο κοντά κάθεσαι στη συσκευή - κάτι που ισχύει σε κάθε 4Κ τηλεόραση - από μια απόσταση και μετά δεν μπορείς να βλέπεις την έξτρα λεπτομέρεια.

Δημοσ.

Απο τι διαβασα ειναι μετρια οθονη και εχει καλο speed, 1080 σηκώνει 120mhz refresh, απο χρώματα εκανα 2 μερες να την ρυθμίσω πολλες ασυμβατοτητες με παιχνιδια τωρα εχει στρώσει, παντως εχει διαφορα μεγαλη εστω το ψευτο 4κ με το 1080p

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφεται θέλω να προσθέσω την εξής διαφορά ανάμεσα στην 610 και στην 6000,η LG έχει 10bit πάνελ για το hdr που πραγματικά είναι εντυπωσιακό,ενώ η Samsung έχει 8bit πάνελ και είναι η μέρα με την νύχτα στο hdr,όταν πρώτο πήρα 4Κ τηλεόραση ήταν η 610 που είχα πάθει πλάκα αλλά ξενέρωσα γιατί βρήκα μια τρίχα κολλημένη ανάμεσα στο πάνελ και στο backlight,την πήγα πίσω και πήρα την 6000, δυστυχώς ξενέρωσα στο θέμα του hdr γιατί ίσα που φαινόταν η διαφορά στην ταινία.

Για μενα 2 πράματα θα σου έλεγα,αν θες ποιότητα χρωμάτων και πολύ καλή απόδοση hdr τότε θα πας στην LG,αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά και απλά θες μια τηλεόραση που να σου τα κάνει όλα με μέτρια απόδοση τότε θα πας στην Samsung.

Πάντως και οι δύο τηλεοράσεις είναι μεσαίας κατηγορίας και μην περιμένεις και τίποτα τρελό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...