Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για μια τηλεοραση σε καλη τιμη δεν εχω τρελες απαιτησεις αλλα θελω να ειναι 4Κ  για codi και για ps4.

Πιστευω οτι την εν λογο τηλεοραση την εχουν παρει πολυ αξεζει για light GAming Απο εικονα και τα σχετικα τι γνωμη εχεται?

Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο αυτο το ποσο .............

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσπαθήσω να σε κατατοπίσω φίλε, καταρχάς είμαι κάτοχος και έχω στο κατάστημα μου τις 65uh615v τις 70ku6000 τις samsung, και μιας sony 65xd 7505, η lg αυτή που ενδιαφέρεσαι έχει ips panel ενώ η αντιστοιχη τις ίδιας κατηγορίας λεφτών η ku 6000 έχει va panel, το ips panel έχει μέτρια μαύρα όσο αφορά την οθόνη και πολύ χαμηλό contrast, ενώ η samsung έχει πολύ καλό μαύρο και contrast και διπλά διπλά να τις δεις έχει καλύτερα χρώματα ( όχι τόσο φυσικά για έμενα όπως η lg αλλά φαίνεται μια διάφορα στην ποιότητα τις εικόνας, το input lag μετά από update στην lg από 33 ms έπεσε στα 16 ms είναι ότι πρέπει για gaming ενώ τις samsung 21 ms περίπου νομίζω, η lg λόγω ips panel έχει πολύ καλύτερες γωνίες θέασης, ενώ η ku 6000 λίγο δεξιά να κάτσεις στο καναπέ χάνεται η απόδοση τον χρωμάτων τις λόγω va panel, η lg που θες δεν είναι ακριβός 4k, μπορεί να υποστηρίζει την αναλυση μιας 4k τηλεόρασης, άλλα δεν είναι ,είναι περίπου 3k αναλυση + 1000 άσπρα pixel εδώ θα ενημερωθείς καλύτερα για την τεχνολογία τις συγκεκριμενης lg https://www.youtube.com/watch?v=fPEnUcQEKd0 ,  

από πλευράς κινήσεις τις εικόνας  είναι καλύτερη η lg ενώ η samsung έχει κάποιο θέμα με το motion τις , είναι και 2 enty level μοντέλα κάποια θέματα έχουν ,επισης από πλευράς gray uniformity- dirty screen effect δεν τα πάνε καλά, αλλά στις 43 ίντσες, δεν νομίζω να φαίνονται τόσο άσχημα ,για παράδειγμα έχω 70 ku 6000 και στα ποδόσφαιρα δεν μπορείς να το απολαύσεις βλέπεις γραμμές κατά την κίνηση τις κάμερας ( άλλαξα 3 πάνελ) Λοιπόν τελική μου γνώμη και απάντηση είναι πας στην samsung 43ku6000 μιας και την θες για gaming και ταινίες -σειρές απο kodi στα λεφτα που διαθέτεις δεν θα βρεις καλύτερη  , ένα ψάξιμο να κάνεις στο youtube θα δεις οτι η samsung είναι πολυδουμενη και την προτιμούν οι περισσότεροι gamer λόγω τις τιμής  τις και τις απόδοση τις εικόνας τις, ενώ για την lg δεν θα βρεις σχεδόν τίποτα άσε που δεν είναι και 4k, γράψε το μοντέλο που ku6300 η ku 6000 είναι το ίδιο και δες πόσα παιχνίδια δοκιμασμενα εχει από χρήστες, και νομίζω στην ίδια τιμή με την lg δεν ξέρω γιατί είμαι από Κυπρο ,παίρνεις μια καλύτερη. 

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Άν και το βιντεάκι δείχνει ότι είναι πολύ σούπερ η τεχνολογία της lg .

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι χαμηλότερη ανάλυση απότι γραφή?

Αν είναι έτσι πως πήρε τόσες πιστοποίησεις ότι είναι αυτή η ανάλυση.

Η samsung πανρως εδω στην ελλαδα ειναι περιπου 60κατι ευρω πιο ακριβη......

Δημοσ.

Ναι φίλε είναι πιστοποιημένη 4k όσο αφορά την ανάλυσή και μονο η διάφορα τους όμως είναι οτι μια κανονική 4k εχει πάνελ είναι 3880*2160p rgb κόκκινο μπλε πράσινο ενω η fake 4k τις lg εχει κόκκινο μπλε πράσινο στα 2880*2160p και προσθέσαν το rgbw το W δηλαδή άλλο 1000 άσπρα σε χρώμα πίξελ τα οποία μειώνουν πέραν απο την απόδοσή των χρωμάτων τις τηλεοράσεις, μειώνουν και τις φουλ ποιότητά σε 4k υλικό, αν δεις το βίντεο θα καταλάβεις τι λέω, τώρα που σου γράφω βλέπω kodi με την uh615v παρόμοια με την 610v προσεξε φιλε μου, δεν είναι κακή τηλέοραση σου έγραψα τα θετικά και τα αρνητικά τίς πιο πανω, απλα δεν είναι 4k original, με μια goggle αναζήτησή θα το διαπίστωσης και εσυ ο ίδιος, το λένε και αλλα παιδία εδώ στο forum λοιπόν επειδή θα την έχεις κάποια χρονία φαντάζομαι τώρα 60 ευρώ περισσότερα κάνε την θυσία,το αξίζει εγω αγορασα την lg και μετα διάβασα αυτό με το pseudo 4k και ξενερωσα,απλά επειδή εχω μεγάλες τηλέορασεις 65" -70" προτιμώ την lg στα αθλητικά είναι λιγο καλύτερή στη κίνησή και στις γωνίες θεάσεις, αλλά στίς 43 ίντσες δεν θα διαπίστωσης σοβαρά προβλήματά ανομοιομορφίας σε αυτα τα πάνελ, στα μεγαλυτέρα φαίνονται τα προβλήματά

Δημοσ.

Ναι φίλε είναι πιστοποιημένη 4k όσο αφορά την ανάλυσή και μονο η διάφορα τους όμως είναι οτι μια κανονική 4k εχει πάνελ είναι 3880*2160p rgb κόκκινο μπλε πράσινο ενω η fake 4k τις lg εχει κόκκινο μπλε πράσινο στα 2880*2160p και προσθέσαν το rgbw το W δηλαδή άλλο 1000 άσπρα σε χρώμα πίξελ τα οποία μειώνουν πέραν απο την απόδοσή των χρωμάτων τις τηλεοράσεις, μειώνουν και τις φουλ ποιότητά σε 4k υλικό, αν δεις το βίντεο θα καταλάβεις τι λέω, τώρα που σου γράφω βλέπω kodi με την uh615v παρόμοια με την 610v προσεξε φιλε μου, δεν είναι κακή τηλέοραση σου έγραψα τα θετικά και τα αρνητικά τίς πιο πανω, απλα δεν είναι 4k original, με μια goggle αναζήτησή θα το διαπίστωσης και εσυ ο ίδιος, το λένε και αλλα παιδία εδώ στο forum λοιπόν επειδή θα την έχεις κάποια χρονία φαντάζομαι τώρα 60 ευρώ περισσότερα κάνε την θυσία,το αξίζει εγω αγορασα την lg και μετα διάβασα αυτό με το pseudo 4k και ξενερωσα,απλά επειδή εχω μεγάλες τηλέορασεις 65" -70" προτιμώ την lg στα αθλητικά είναι λιγο καλύτερή στη κίνησή και στις γωνίες θεάσεις, αλλά στίς 43 ίντσες δεν θα διαπίστωσης σοβαρά προβλήματά ανομοιομορφίας σε αυτα τα πάνελ, στα μεγαλυτέρα φαίνονται τα προβλήματά

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σου.

Η κυρια ρηλεοραση μου τωρα ειναι μια Samsung 40 oled full hd αλλα θελω να φιαξω ενα playroom και να βαλω την μεγαλητερη 43αρα στο σαλονη.και ισως αφησω στο σαλονη και το ps4 αν και δεν το νομιζω γιατι οι πιτσιρικαδες κανουν καταληψη οπου ειναι το ps4......παντως ειχα δει μια 50κατι lg full hd δεν θυμαμαι μοντελο και πραγματικα εντυπωσιάστηκα.

Εντωμεταξύ δεν βρισκω πουθενα οπως ειπες καποιο βιντεο που να την συγκρινει.

Αλλη μια ερώτηση επειδη φαινεται πως το κατεχης η τωρινη μου τηλεοραση ειναι

UE40D6100 ΕΙΝΑΙ 5ΕΤΙΑΣ Λογικα η lg η η samsung θα εχουν πολυ καλύτερή εικονα?

Δημοσ.

Το πρωτο βίντεο που έβαλα στο πρωτο μου μήνυμά αναφέρει αυτο με το ψευδο 4κ,δεν υπάρχει κάποιο βίντεο στο YouTube που να συγκρίνει τα δυο μοντέλα που αναφέρω,απλά αν γράψεις μεμονομένα π.χ Samsung ku6000 η ku6300 gaming θα δεις εκατοντάδες ίσως βίντεο με χρήστες που παιζουν παιχνίδια π.χ uncharted 4, ενω αν γράψεις την κωδική ονομασία τις lg δεν θα βρεις κατι ιδιαίτερο όσο αφορα το gaming,επίσης και στις ταινίες λόγω του μαύρου είναι καλύτερή,δυστυχώς εγω την πήρα μολίς κυκλοφόρησε και μετα πήρα και την samsung και μπορω να τις συγκρίνω. Πλεον σε 1080 p υλικό και απο kodi σε οποία τηλέοραση και αν δεις θα είναι εντυπωσιακό, εγω βλέπω netflix 4k εχω kodi pop corn κτλ, ξέρω έχουμε δύσκολους καιρους και τα 60 ευρώ έχουν σημασία,αλλα θα εχεις 1)Σιγουρο 4k σε σχέση με την lg , 2)καλύτερο hdr λόγω μαύρου και contrast, 3) καλύτερή γενικά εικόνα πιο ζωντανά χρώματά 4) καλύτερή ποιότητά στις σειρές ταινίες χωρίς φως εκεί θα απογοήτευεις με την lg, μάκαρι οταν αγοραζα την lg uh615v ips panel vα μου έλεγε ενας οτι σου λέω εγω τώρα ;) οταν την επαθα τα έμαθα ολά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ερώτημά σου για είμαι ειλικρινής προσωπική μου άποψή όχι, η samsung που έχεις αν την θυμάμαι καλά είναι πολύ καλή, για να δεις διαφορά όσο αφορά στη ποιότητά εικόνας θα πρέπει να πας σε oled τηλεόραση όπου είναι πανάκριβες και ξεκινούν από τις 55" και πάνω, το μόνο που άλλαξε μετά από 5 χρόνια στις τηλεοράσεις είναι ανάλυσή σε 4k η τεχνολογία lcd led έχει τις ίδιες παθογένειες που έχει τότε, εγώ είχα sony 5 αίτιας μεσαίο στην τιμή μοντέλο, τον τότε καιρό και από εικόνα σε 1080 p ανάλυσή είναι καλύτερή και απο τις 3 4k τηλεοράσεις που έχω, σίγουρα όμως αν είχα πιο ακριβό 2016 μοντέλο τηλεόρασης πχ samsung ks9000 τότε ναι η σημερινές τηλεοράσεις led είναι καλύτερες, πάντως αυτή η άποψή ότι μια καλή full hd ακόμα και 5 αίτιας είναι καλύτερή από μια entry level 4k 2016-2017 μοντέλο.

Να σου αποδείξω ότι έχω και την lg uh615v ίδιας κατηγορίας μοντέλο με την 610 μην με πουν οτι κάνω διαφήμιση στη Samsung με την ku6000

post-446336-0-03079600-1496350623_thumb.jpg

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.

Παντως εισαι πολυ ψαγμενος στο θεμα τηλεοραση....

Μαλλων θα παρω την samsung που μου πρότεινες αλλα θα περιμενω λιγο ακομα για να βαλω και τα υπολοιπα χρήματά......το κακο ειναι πως ειμαι επαρχια και δεν μπορω να τις δω απο κοντα.

Πάντως κακα τα ψεμματα τα πιο ωραια πανελ τα εχει η σονυ αλλα ειναι πανακριβες ......

Επισης δεν μπορουσαν κυριως αυτες οι μεγαλες εταιρείες να βαλουν android tv και να τελειωνει το πανηγυρι ....τι web os k tizen....

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, υπάρχουν και αλλα παιδία εδώ στο φόρουμ πολύ πιο ψαγμενα απο εμένα,θα συμφωνησω μαζι σού αν και tizen και web os 3.5 είναι ελαφριά λειτουργικά κάνεις τα βασικά, απο εφαρμογές, kodi κτλ, είναι λιγο πίσω σε σχέση με το android,αλλα με ενα hdmi καλώδιο συνδέσεις τον υπολογιστη σου η το usb σου με είσαι μια χάρα.Επειδή βγήκε και το φετινό μοντέλο τις αντίστοιχης περσινής η Samsung MU6000, λογικά το επόμενο διάστημα θα πέσει και άλλο η τιμη τις samsung ku6000 43". Να σου πω την αλήθεια και εγω προτιμώ την sony έχει τα πιο φυσικά χρώματά και από Samsung, lg αλλα είναι πολύ πιο ακριβά ίδιας κατηγορίας μοντέλα. Για gaming kodi που θες είναι η καλύτερή επιλογή στα λεφτά τίς, και δεν απογοητευτεις, αλλα θα περιμένα κάποιο άλλο παιδί εδώ στο φόρουμ αν σύμφωνά με αυτά που γράφω, η αν εχει να προτείνη κάτι άλλο, για να πάρεις και μια δεύτερή γνώμη.

Δημοσ.

Καλά Sony δεν βλέπω να παίρνουμε τίποτα γιατί είναι πάρα πολύ ακριβές είναι πολύ πιο πάνω από το μπάτζετ μου. Τώρα στο Δια Ταύτα Τελικά όντως κάτι συμβαίνει με την ανάλυση της LG Αν και το βίντεο που δείχνει LG υποστηρίζει άλλα πράγματα αλλά όμως υπάρχει και βίντεο που δείχνει Samsung και λέω ότι αυτή η τεχνολογία rgb w δεν είνα εφικτά 4K panels.

Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξης.

Εκεί που θα μπει η τηλεόραση θα είναι σε απόσταση από εμάς περίπου 2 μέτρα Ίσως και παραπάνω θα δω διαφορά μεγάλη σε σχέση με τη Samsung ? θέλω να πω ότι για να δεις το 4κ μόνιτορ πρέπει να βρίσκεσαι Σε κάποια απόσταση ή μετά από κάποια απόσταση δεν παίζει κάποια διαφορά.

Πάντως τυχάια στην επαρχία είδα την LG και του είπα να μου την άνοιξη Και δείχνει κάποιες φωτογραφίες στην αρχή μπορώ να πω ότι μου αρέσε η εικόνα αλλά είναι οι φωτογραφίες που είναι στην τηλεόραση δεν είδα ούτε βίντεο ούτε κάποιο παιχνίδι.

Επίσης ένα κακό που έχουν οι Samsung και δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα είναι ότι δεν έχουμε μοντέλα διαθέσιμα 43 inches τα περισσότερα είναι η 40η 49

Δημοσ.

Ναι από φωτογραφίες στην αρχική εικόνα όταν την ανάβεις ειδικά ο σκύλος είναι εντυπωσιακή φωτεινη κτλ βασικά όσο πιο κοντά θα είσαι στην τηλεόραση τόσο θα βλέπεις και τις ατελειες τις ,σε 4k υλικό πέραν του gaming δεν θα βρεις εύκολα ακόμα και σήμερα άντε κανένα netfix άλλα και πάλι λόγω του ότι κάνει streaming δεν είναι και το καλύτερό  βασικά θα μπορούσες να διακρίνεις διαφορές βάζοντας 4k video από το youtube στην lg αν την προσέξεις από κοντά φαίνονται γραμμές http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uh6100 εδώ αν διαβάσεις το review ( Uses less accurate RGBW pixel substructure. This is not an issue from further away, but from close up text may look strange. An example is shown here.8.0 4k Input ) ενώ η samsung σε 4k υλικο ειναι κρυσταλλος λόγω καθαρού 4κ που αναλύσαμε πιο πάνω  ( 10 4k Input 4k UHD Blu-rays look good and very sharp on the KU6300. Εγώ επειδή χρησιμοποιώ την 1080 ti μια gaming κάρτα γραφικών για 4k αναλυση όταν συνδέω τον υπολογιστή μου και στις δυο τηλεόρασεις εντοπίζω διαφορές στο ένα μέτρο πέραν την διαφορά στην εικόνα, στα 3 μετρά δεν θα δεις διάφορα εξαρτάτε από τις ίντσες και την απόσταση θέασης. και κάτι σημαντικό που ανάφερα και πιο πανω η lg εχει ips panel τα μαυρα θα σου φαίνονται γκρίζα και έχει χαμηλό contrast, αν παρακολουθείς οτιδήποτε σε φωτεινο δωμάτιο με την ips τις lg δεν θα έχεις πρόβλημα όταν όμως κλείσεις το φως θα απογοητευτεις 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ειμαι και εγω ανάμεσα στις 2 τηλεοράσεις αυτων τών μοντέλων .Βέβαια υστερα απο την αναλυτικη αναλυση που διάβασα παραπα΄νω κλείνω προς th samsung ... απλά ηθέλα να ρώτησω εγω κοιτάω τη 40αρα της 6000 έχει ταιραστια διαφορά ποιότηταςαπο τη 43?

Έχω παθέι το εξής 43 τη βρισκω μονο σε εκθεσιακα κομμάτια και σε ενα με διαφορα 100ευρω... οι αποψη σας ποια ειναι?

Υ.γ το budget μου είναι γύρω στα 400ευρω.

Δημοσ.

Εξαρτάται φίλε Μαριε ποία θα είναι η απόστασή θεάσεις σου απο την τηλέοραση,αν κάθεσαι στο 1.5 μέτρο θα είσαι μια χαρά,απλά εντάξει όσο πιο μεγάλη τόσο το καλύτερο να καταλάβεις και την διαφορά του 4k απο το full hd. Σε τέτοιες μικρές ίντσες είναι λιγο δύσκολο χωρίς να σημαίνει οτι το 4k υλικό που θα βλέπεις δεν θα εχει διάφορα απο το full hd

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ειμαι και εγω ανάμεσα στις 2 τηλεοράσεις αυτων τών μοντέλων .Βέβαια υστερα απο την αναλυτικη αναλυση που διάβασα παραπα΄νω κλείνω προς th samsung ... απλά ηθέλα να ρώτησω εγω κοιτάω τη 40αρα της 6000 έχει ταιραστια διαφορά ποιότηταςαπο τη 43?

Έχω παθέι το εξής 43 τη βρισκω μονο σε εκθεσιακα κομμάτια και σε ενα με διαφορα 100ευρω... οι αποψη σας ποια ειναι?

Υ.γ το budget μου είναι γύρω στα 400ευρω.

Παντως η Samsung που λεμε πιο πανω υπαρχει παντου στις 43 ίντσες.....στα 449 η πιο φτηνη κοτσοβολος mediamarkt αλλα και σκρουντζ αν εισαι αθηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...